Strona główna Działy Czarna lista UWAGA UWAGA HAREH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    izawawa
    Participant

Dziś na Harehills zaczepił mnie cygan i się zapytał czy jestem z polski odpowiedziałam ze tak a on na to ze odkupi moja kartę bankowa ja powiedziałam ze nie ma takiej możliwości powiedziałam żeby się odczepił a on na to że zapłaci mi 100 fu za to żebym poszła z nim do banku Lloyds tsb koło TESCO i tam otworzy mi konto bo pracuje w tym BANKU jego kolega polak tak się boje ze nie wiem co zrobić??????

cheeky girl
    Participant

Zglos to na policje.

Helka
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    izawawa wrote:

Dziś na Harehills zaczepił mnie cygan i się zapytał czy jestem z polski odpowiedziałam ze tak a on na to ze odkupi moja kartę bankowa ja powiedziałam ze nie ma takiej możliwości powiedziałam żeby się odczepił a on na to że zapłaci mi 100 fu za to żebym poszła z nim do banku Lloyds tsb koło TESCO i tam otworzy mi konto bo pracuje w tym BANKU jego kolega polak tak się boje ze nie wiem co zrobić??????

Mozesz jasniej napisac czego sie boisz?Odmowilas i ok.Cos dalej Cie zaczepial,grozil itp?

izawawa
    Participant

boję się bo codziennie jestem zmuszona wracać przez tą dzielnicę do domu z pracy 😕

izawawa
    Participant
    ”cheeky wrote:

Zglos to na policje.

chyba to zrobię jutro!!

kuki423
    Participant

ja tez mialem tako oferte tlko mi proponowali przelanie duzej gotowki a 10 % szlo do mnie hahahahha

fatamorgana
    Participant

To przecież banda cwaniaków, oszustów i złodziei. Po tylu sprawach i przekrętach z ich udziałem nie ma złudzeń, ze taki Cygan ma szczere i uczciwe intencje.
    Zwłaszcza wobec Polaka- bo tylko na nas żerują te męty.
    Żaden Anglik nie da się wciągnąć w takie machloje.
    Na relacji bank- klient nie ma prawa być żadna inna obca osoba.
    Niedawno polska policja rozbiła w kraju pokaźny gang Cyganów wyłudzający kasę z kont i socjalu w UK za pomocą słupów, na podstawione lub fałszywe osoby.
    Ale "rynek" nie lubi próżni, a poza tym te lenie też muszą z czegoś żyć, no więc szukają ciągle naiwnych, łatwowiernych, nieobeznanych, albo…bojaźliwych. Oni są tylko mocni w kupie i jak widzą, ze ktoś jest słaby, sam.
    Widzę, ze teraz wymyślili "odkupienie kart"….
    😆 😆 😆 🙄

Że też tej swołoczy nie wywalą z UK w diabły.
    Do kamieniołomów na Syberii do roboty ich dać- to najlepsza kara, żeby Cygan ciężko pracował. 😉

delfincio
    Participant

Radze Ci uwazac serio

okolo 3 lata temu moj kolega byl zaatakowany przez cygana wlasnie w tym miejscu – tez zawsze chodzil ta droga do pracy do szkoly i chyba go wylukali, to bylo kolo Bangladeshi centre potem powiedzieli, ze ma dac z karty £20 funtow jak nie to jego kolega na przeciz ulicy nastepny cygan duzo wiekszy zawola innych i przyjada go do samochodu wrzuca meska dziw… z niego zrobia, mial noz, tez zapytam czy Polak itp. – kolega rzeczywiscie po drugiej stronie stal. Kazal mu isc bankomatu tam na rogu – kumpel nie nawidzi takich cwaniaczkow i zaraz mu ze po tym od razu na POlicje idzie z tym – oni pogrozki, ze wiedza dzie mieszka, ze go co dzien widza tu itp. Kumpel byl przerazony tez (bo bardziej intelektualista niz silowiec), ale jak powiedzial tak zrobil-od razu na policje. nastepnego dnia policja zrobila nagonke z karabinami itp. Nie wiem co dalej, ale oni musza juz cos slyszec o tych cuganach na Harehills. On potem pod koniec to byl nawet ok [- w efekcje kumpel dal mu tylko £10!! a tamtem, ze go tu wszyscy znaja i jak potrzebuje czegos to dac mu znac. czujesz??!!!
    Osobiscie raz tez sie balam, bo szlam tamtedy i jakis za mna tak szybko i mnie w ramie uderzyl jak mijal chyba tez zaczepki szukal, albo jeden z nich.
    Uwazaj na siebie! Idz na Policje

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    delfincio wrote:

…. oni pogrozki, ze wiedza dzie mieszka, ze go co dzien widza tu itp.

Typowe zagrywki tych niedouczonych gnojków.

:5e01cd4f46 wrote:

…nastepnego dnia policja zrobila nagonke z karabinami itp. Nie wiem co dalej, ale oni musza juz cos slyszec o tych Cyganach na Harehills.

W 2007r. na komendzie w Chapeltown, po licznych zgłoszeniach i rozmowach z policją w Polskim Centrum została utworzona specjalna komórka do spraw przestępczości dokonywanej na Polakach- głównie przez Cyganów właśnie…
    Wiem o tym, gdyż to ja zainicjowałem tę akcję.

Już wtedy zagrzało się Cyganom pod nogami. Co chwila widzieli gliny pod domami. Część dała nogę do Doncaster, część ucichła na pewien czas. Oni tak robią. Przeczekali i dalej swoje. Ta swołocz nie potrafi uczciwie żyć i pracować- tylko nieliczni. Po co się wysilać, skoro są głupi, naiwni, młodzi Polacy, skoro daje się doić lewą kasę z socjalu, nawet na czyjeś nazwisko, skoro można żyć pod cudzym szyldem i papierami, dalej cwaniaczyć, wyłudzać i przenosić się z miejsca na miejsca jak ich ziomkowie, przodkowie, koczownicy- nie zostawiając po sobie praktycznie śladu w dokumentach, papierach….
    Policja brytyjska wpierw nie bardzo wiedziała jak się za nich zabrać właśnie przez ten częsty brak śladów w papierach, w adnotacjach, bo te cwaniaczki celowo żyją w podnajętych na cudze nazwiska chałupach, aby w razie czego nie było jak ich zlokalizować.
    ALe do czasu. Teraz mają już wystarczającą wiedzę.
    Natomiast nie jest możliwe, aby łazili za każdym Cyganem i go obserwowali. Także pozostaje zawsze rozwaga i ostrożność skoro już mieszkacie obok tej zarazy…

Cyganie dobrze wiedzą na ile sobie mogą pozwolić i gdzie jest granica, za którą będą mieli przerąbane. Dlatego robią to, co im najlepiej wychodzi. Balansują na granicy prawa i bezprawia.

fatamorgana
    Participant

delfincio wrote:

…. oni pogrozki, ze wiedza dzie mieszka, ze go co dzien widza tu itp.

Typowe zagrywki tych niedouczonych gnojków.

:e416348704 wrote:

…nastepnego dnia policja zrobila nagonke z karabinami itp. Nie wiem co dalej, ale oni musza juz cos slyszec o tych Cyganach na Harehills.

W 2007r. na komendzie w Chapeltown, po licznych zgłoszeniach i rozmowach z policją w Polskim Centrum została utworzona specjalna komórka do spraw przestępczości dokonywanej na Polakach- głównie przez Cyganów właśnie…
    Wiem o tym, gdyż to ja zainicjowałem tę akcję.

Już wtedy zagrzało się Cyganom pod nogami. Co chwila widzieli gliny pod domami. Część dała nogę do Doncaster, część ucichła na pewien czas. Oni tak robią. Przeczekali i dalej swoje. Ta swołocz nie potrafi uczciwie żyć i pracować- tylko nieliczni. Po co się wysilać, skoro są głupi, naiwni, młodzi Polacy, skoro daje się doić lewą kasę z socjalu, nawet na czyjeś nazwisko, skoro można żyć pod cudzym szyldem i papierami, dalej cwaniaczyć, wyłudzać i przenosić się z miejsca na miejsca jak ich ziomkowie, przodkowie, koczownicy- nie zostawiając po sobie praktycznie śladu w dokumentach, papierach….
    Policja brytyjska wpierw nie bardzo wiedziała jak się za nich zabrać właśnie przez ten częsty brak śladów w papierach, w adnotacjach, bo te cwaniaczki celowo żyją w podnajętych na cudze nazwiska chałupach, aby w razie czego nie było jak ich zlokalizować.
    ALe do czasu. Teraz mają już wystarczającą wiedzę.
    Natomiast nie jest możliwe, aby łazili za każdym Cyganem i go obserwowali. Także pozostaje zawsze rozwaga i ostrożność skoro już mieszkacie obok tej zarazy…

Cyganie dobrze wiedzą na ile sobie mogą pozwolić i gdzie jest granica, za którą będą mieli przerąbane. Dlatego robią to, co im najlepiej wychodzi. Balansują na granicy prawa i bezprawia.

Poczytajcie sobie dawniejsze tematy o Cyganach na Harehills.
    Tu się zawsze sporo działo…I niemal zawsze w tle byli Cyganie.

izawawa
    Participant

Dziś nie miałam czasu bo od 6 rano byłam w pracy ale wracałam taxi i w tym samy miejscu gdzie mnie zaczepili to widziałam że stali tam i było ich chyba z 4 ale jutro ide na policje z samego rana i załatwię to mój kierownik polak powiedział że przyjedzie po mnie rano i pojedziemy na policje bo wiadomo nie znam języka Angielskiego.

Przyjechałam do Anglii po lepsze życie dla mojej rodziny a tu takie degeneraty ludzi atakują pozdrawiam wszystkich!

bartosz
    Participant

może już ktoś widział bo ja byłem zachwycony http://www.youtube.com/watch?v=ksgZaQAiWo8

izawawa
    Participant

bartosz wrote:

może już ktoś widział bo ja byłem zachwycony http://www.youtube.com/watch?v=ksgZaQAiWo8

TO JEST NIE DO WIARY 😀

kitkat
    Participant

jak sami nie wezmiemy sprawy w swoje ręce(pięści) to nawet policja nie pomoże, bo to co sie dzieje na Harehills z cyganami trwa juz baaaaaaardzo długo – nic policja z tym nie robi!

fatamorgana
    Participant

Nie wiem, czy dotyczy tych z Harehills i Leeds w ogóle, ale to zawsze coś…
    http://nasygnale.pl/gid,14089349,img,14089935,page,2,title,Mafii-w-Polsce-juz-nie-ma-sa-oni,galeria.html

Jak słyszę wypowiedzi polskiej policji, że przestępczość wśród Cyganów nie odbiega od normy krajowej, to mnie skręca ze śmiechu…
    Bo przecież nawet po wspomnianym filmiku o nich widać, że baaardzo wiele złodziejstwa nie jest wykryte, albo nie zostało udowodnione, bo jak potem tych włóczęgów znaleźć jak się od razu nie złapało za rękę???

Gdybym ja bym właścicielem sklepu- od razu na wejściu widząc Cyganki bym im kazał wyjść.
    I w d… miałbym poprawność polityczną i gadanie o dyskryminacji- bo każdy ma prawo zabezpieczyć się przed złodziejstwem na swój sposób.
    Wpuszczanie ich do sklepu to albo konieczność chodzenia za nimi i patrzenia na ręce, albo … proszenie się o kłopoty. I straty.

P.S. Teraz wiecie dlaczego Cyganki noszą takie kiecki- tam sporo towaru wchodzi! 😆 😆 😆 😆 😆

Mają specjalne, złodziejskie kieszenie.
    Najciekawsze jest jednak to, że te złodziejskie nasienie nic sobie nie robi z faktu złapania na kradzieży. Oni uważają, że to nic złego, gdyż kradną dla siebie, dla swych rodzin i "swoich". Zero wyrzutów sumienia, zero żalu.
    Ludzie nie nauczeni posiadania sumienia ani uczciwości.

Sami się proszą o swój wizerunek.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.