Strona główna Działy Babski kącik przedluzanie wlosow

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    izunias
    Participant

Elizabhet beeston cena od 300f 🙂 A;e nie polecam przedluzac wlosow ja mialam nie dawno zaplacilam 300f i mialam je 2 tyg po czym wszystkie mi zjechaly.Lepiej przedluz na tasmy mniejszy koszt i zawsze mozesz sciagnac

Agnieszka_77
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    izunias wrote:

Elizabhet beeston cena od 300f 🙂 A;e nie polecam przedluzac wlosow ja mialam nie dawno zaplacilam 300f i mialam je 2 tyg po czym wszystkie mi zjechaly.Lepiej przedluz na tasmy mniejszy koszt i zawsze mozesz sciagnac

takie gadanie na forum?! przeciez kazdy salon musi dawac jakas tam gwarancje na swje uslugi, wrocilas tam? opowiedzialas, ze nie jestes zadowolona z przedluzenia???

… ja na samym the headrow widze 3 salony przedluzajace wlosy, nie wspomne o markecie i KAZDYM niemalze salonie fryzjerskim w miescie, gumtree itd itp…tutaj przykladowe ogloszenie na fb, jedna z moich klientek tam przedluzala, wygladaja bardzo ladnie :

facebook- stephanie extensions

izunias
    Participant

Ja nie mowie o Elizabeth tylko mowie o cenie u niej bo pytalam. A ja robilam gdzie indziej. Tak wrocilam tam po tygodniu i powiedzialam tco sie dzieje a ona mi doczepila kilka nastepnych. Po nastepnym tygodniu zjechalo mi duzo wiecej i poszlam porazx kolejny a ona wtedy powiedziala ze mam za slizgie wlosy i dlatego tak jest. Chialam zwrot kosztow ale nie dostalam.

izunias
    Participant

Mojetez wygladaly slicznie ale co z tego? Ja nie bylam zadowolona i dlatego pisze jak bylo w moim przypadku a ze jestesmy doroslymi ludzmi kazdy zrobi i tak jak chce.

aga_k
    Participant

Z tego co wiem i co widze nie mialas doczepianych wlosow. Nie rozumiem po co tak klamac. No tak…

izunias
    Participant

Klamac to moze ty klamiesz!!!! Niby po co miala bym to robic????? Tylko nie mow ze jestem z konkurencji bo cie wysmieje!!! Ja miala taka sytuacje i mowie to co ja mialam a to czy ktos sobie doczepi czy nie to juz jego sprawa>>>>

izunias
    Participant

No tak ale zapomnialam ze przeciez tu formum nie dotyczy pomagania i doradzania innym tylko glupim tekstom i docinkom….. Dlatego przez takie …. osoby jak ty ludzie boja sie co kolwiek pisac bo zaraz zostaja obrazani !!! Wiec jesli nie masz nic w tej sprawie do powiedzenia po co wogole piszesz!!!!!!!!!!!!!

aga_k
    Participant

Ha,ha,ha…..
    Tak sobie to tłumacz!

ewelin
    Participant

a myslałam, że ktoś tu w końcu poleci dobry i tani salon, co przedłuża włosy… Ale niee, tu wojna!!!!! Ludzie, ja wiem, że pogoda jest do bani, ale po co się tak zaraz rzucać na siebie?? Pokój wszystkim 8) 😉

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ewelin wrote:

a myslałam, że ktoś tu w końcu poleci dobry i tani salon, co przedłuża włosy… Ale niee, tu wojna!!!!! Ludzie, ja wiem, że pogoda jest do bani, ale po co się tak zaraz rzucać na siebie?? Pokój wszystkim 8) 😉

Ano jeszcze sie taki nie urodzil co by kazdemu dogodzil 🙂 A tak serio Ewelin duzo dziewczyn oglasza na gumtree , z tego co slyszalam Stephanie robi cuda z wlosami , i to jest w sumie uwazam opcja rozsadna i w przyzwoitej cenie 🙂 W sumie nic odkrywczego nie napisalam ale polecam . Pozdrawiam wszystkich 🙂

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.