Strona główna Działy Prawo Prawnik, odszkodowanie ?

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    ela1981
    Participant

jezu co za pytanie 😯 lec do pierwszego lepszego prawnika, kazdy z checia wezmie taka sprawe, wygrana twoja tzn.kolegi , byli swiadkowie?

kitkat
    Participant

jak macie świadków albo nagranie z monitoringu to sprawa jest do wygrania jesli wniesiecie oskarżenie.Tu juz raczej prokuratura głos zabrac musi. Kokosów nie będzie ale utrzecie nos hydrze

FrankDrebin
    Participant

Byli świadkowie, jest również nagranie z monitoringu o ile firma nie skasowała, ale raczej nie powinni, kolega również był u lekarza. A macie może namiar na jakiegoś prawnika ? i tutaj też jest problem, najlepiej na prawnika co już współpracował z polakami, jak zadzwonimy do pierwszego lepszego prawnika może być ciężko z dogadaniem się i zrozumieniem tych wszystkich ich pojęć itp. to nie to samo co rozmowa jak w pracy i o pracy, my nie za bardzo znamy się w tych sprawach, nigdy nic takiego nie załatwiałem, nie wiem za bardzo za co się zabrać, z drugiej strony zastanawiamy się nad taką firmą co jest tu reklama na stronie, ale takie firmy to tylko pośrednicy a z tego co już wyczytałem to lepiej sprawę załatwić bezpośrednio, dzięki za info

cheeky girl
    Participant

Ja wykonuje zlecenia tzn. odwiedzam Polakow w domu i pomagam w wypelnieniu dokumentow dla klientow kancelarii prawnej, ktora sie takimi sprawami zajmuje. Napisz mi pw lub email na magdalena@polishfreelance.co.uk z nazwiskiem oraz numerem tel. kolegi, a na pewno ktos polskojezyczny do niego zadzwoni. Kancleria nie pobiera zadnych oplat.

neonka
    Członek

polecam cheeky girl…pomagala w mojej sprawie-wypadek samochodowy 🙂

rybka
    Członek
    ”cheeky wrote:

Ja wykonuje zlecenia tzn. odwiedzam Polakow w domu i pomagam w wypelnieniu dokumentow dla klientow kancelarii prawnej, ktora sie takimi sprawami zajmuje. Napisz mi pw lub email na magdalena@polishfreelance.co.uk z nazwiskiem oraz numerem tel. kolegi, a na pewno ktos polskojezyczny do niego zadzwoni. Kancleria nie pobiera zadnych oplat.

Czyli posrednik 😉

rybka
    Członek

Polecam ta kancelarie http://www.dgllaw.co.uk/ prowadzili równiez moje sprawe.Pozdrawiam.

cheeky girl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    rybka wrote:

”cheeky wrote:

Czyli posrednik :wink:[/quote]

Nie do końca, po prostu znam ta firmę i mogę polecić:-) A u Neonki pewnie byłam w roli tlumacza z papierami do wypełnienia i na tym sie moja rola kończy.

pj
    Członek

sprawdz PW 😉

Reddbull
    Członek

osobiscie smialo polecam

http://www.wosskowbrown.co.uk/site/solicitors_sheffield/personal_injury_sheffield/

kancelaria prawna z polska obsluga, zadnych posrednikow. Polecam poczytac reviews na roznych stronach. Ponad 1000 polskich spraw przeprowadzonych w ostatnich 2 latach

tomaszowka
    Członek

wiadomo, że sprawa do wygrania jak są dowody typu monitoring i ewidentny sprawca. no a w uk wszystkie kancelarie, takie jak sos bphc czy inne działają bezpłatnie. dzięki zasadzie no win – no fee wynagrodzenie dla firmy wypłaca ubezpieczyciel sprawcy i nie jest ono potrącane z odszkodowania 😉 dlatego nie macie nic od stracenia 🙂

bohaterg
    Participant

Proszę sprawdzić także na
    http://www.dobryprawnik.pl/

Ftlukkka
    Participant

Ja też staram się uzyskać odszkodowania wypadkowe[/url], ale planuję skorzystac z porady prawnika, bo sama się w tym nie orientuje, a nie chce byc stratna.

romaup
    Członek

😈

APJ
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Ftlukkka wrote:

Ja też staram się uzyskać odszkodowania wypadkowe[/url], ale planuję skorzystac z porady prawnika, bo sama się w tym nie orientuje, a nie chce byc stratna.

Zapraszam do kontaktu z naszą firmą, oferujemy nasze usługi w j. polskim oraz konsultacje/porady są darmowe 😀 APJ Claims 01621856204.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.