Strona główna Działy Babski kącik poznam ludzi z Leeds i okolic:)

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    camille
    Participant

Witam, mieszkam w Leeds juz jakis czas ale jak do tej pory nie znalazlam nikogo z kim moglabym sie umowic na kawe, polazic po miescie, wyjsc na zakupy lub pogadac na wszystkie tematy.Kazdy w tych dzisiejszych czasach jest zabiegany i zajety wlasnymi problemami…A tu wlasnie by sie przydalo czasem odstresowac a nie ma z kim:( jesli i Ty sie tak czujesz i chcesz mnie poznac to pisz smialo, zawsze sie cos wymysli i dzien juz nie bedzie taki szary jak ta codziennosc w tym nudnym miescie…pozdrawiam cieplutko:)

Netka
    Członek

hey
    w sumie to mam podobny problem wiec bym sie pisala na spotkanko 😀

mikutel85
    Członek

hejka 🙂
    mieszkam w halifaxie i tez w sumie przydaloby sie kogos nowego poznac, z kim moznaby bylo pogadac na rozne tematy, wyjsc gdzies, np. do kina, jakis shoping, ale wiecej to mozna pogadac na ten temat na priv, jakby co odezwij sie i pisz na priv, a tymczasem pozdrawiam

delfincio
    Participant

Hej

Ja chyba tez 🙂

Netka
    Członek

to super 🙂

delfincio
    Participant

A czy juz cos wiadomo dziewczyny?? 😀

camille
    Participant

No sluchajcie, ja od jutra zaczynam nowa prace i dopiero dowiem sie co i jak z dniami wolnymi takze dam znac i bedziemy mogly(li) ustawic sie wszyscy razem na konkretny termin.jak sadzicie??

efkolaia
    Participant

Pasi :p

Netka
    Członek

ma sens 😀 daj znac 🙂

delfincio
    Participant

Super, musimy sie wszystkie razem zgrac, pewnie nie bedzie latwo, ale damy rade 🙂

iryska85
    Participant

hej, mam podobny problem 🙂

efkolaia
    Participant

no to co mobilizacja w tym tygodniu ????

iryska85
    Participant

Jestem za! Jakies propozycje?

efkolaia
    Participant

no i dziwic sie ze trudno sie tutaj z kims umowic jak nikt sie pierwszy nie odezwie ;/ sroda pasuje ?

delfincio
    Participant

No wlasnie…wszystko ucichlo!!?? mi sroda jak najbardziej pasuje.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.