Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
dora750 wrote:
pisząc to w taki sposób, jakbyś co najmniej złote góry oferował?
Dora, chcialbym tylko sprostowac, ze ani razu nikomu nic nie obiecalem.
Opisalem tylko, ze szukam osob, ktore chca sie wyrwac z blednego kolo, w ktorym aktualnie zyja. Szukam ambitnych osob, ktore sa otwarte na nowe pomysly.
A co do zalozenia Kunegundy o jakichkolwiek wkladach finansowych to wypadaloby najpierw sie zapytac. Nie ma zadnego wkladu finansowego ani zadnych kosztow. Ja nic nie sprzedaje i nie chce nikogo namawiac do jakiejkolwiek rodzaju sprzedazy.
A jezeli chodzi o ta kawe, to przepraszam, ale robi sie to juz smieszne. Napisalem to tylko dla zartu, oczywiscie, ze nie uwazam, ze to jest powod aby sie ze mna spotkac. A juz na pewno nie chce zapraszac ludzi do drogich restauracji zeby robic na nich wrazenie.
Ja mowie o czyms bardzo powaznym i wielkim. O czyms co moze zmienic zycie, jezeli odpowiednio sie do tego podejdzie.
I tak jak napisalem w mojej pierwszej wiadomosci – ludzie, ktorzy zawsze zyli w pewien sposob i sa przyzwyczajeni do takich wlasnie ukladow: "bo zawsze tak bylo" oraz "wszyscy tak robia" podchodza sceptycznie do jakichkolwiek zmian oraz nowosci. Ja sobie zdaje sprawe, ze ludzi takich jest mnostwo na swiecie i nie twierdze, ze jest cos w tym zlego – powtorze jeszcze raz: Ja szukam ludzi ambitnych, zmotywowanych oraz otwartych na nowosci i zmiany.
Jezeli taka wlasnie osoba jestes to prosze o kontakt: rafal.twojaszansa@gmail.com