Strona główna Działy Praca Wyrwać się z wyścigu szczurów!

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    tomek82
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    endi1000 wrote:

Mysle,ze mamy głosiciela Swiadków Jehowy na naszym portalu!!Czy sie mylę? raczej nie!!

A po co tu Swiadkow Jehowy do tego postu mieszac?????Bo nie kumam 🙄
    Sam jestem katolikiem, ale mnie zdeczka wku…jak ludzie o nich mowia.A co oni Ci cos sprzedali czy co????Sobie mykaj po ulicy, gadaja , nikomu nic nie robia.chcesz- gadasz, nie- to nie gadasz.po co zaraz ich do tego mieszac???Pewnie nie miales co naskrobac, to sobie wymysliles, ze im pocisniesz.cinko ci wyszlo

kunegunda
    Participant

o ja biedny 😥 😥
    a juz myslalem ze bede mogl sprzedawac nozyki z polsatu 😉

Sandgirl
    Członek

nozyki jak nozyki… paszport polsatu to dopiero inwestycja! 🙂

kunegunda
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    TwojaSzansa wrote:

Przepraszam Kunegunda, ale to chyba jest moj blad – napisalem, ze szukam ludzi ambitnych i otwartych, a zapomnialem dodac, ze rowniez pracowitych.
    Nie szukam osob, ktore chca sie spotkac ze mna tylko z powodu na darmowy napoj (wtf???) a co do tego obiadu w restauracji to juz przesada, nie uwazasz

Przepraszam kolego ale twoja propozycja jest niepowazna. To co proponujesz zajmuje czas I prawdopodobnie pochlania fundusze na poczatku. Wiec jak kazdy powazny businessman musisz jakos uwiarygodnic to ze twoj interes przynosi zyski na tyle wysokie aby nie zawracac sobie glowy praca. A kubek kawy czy herbaty daje obraz kolesia ktorego interesik to handelek obwozny dla ubogich

kunegunda
    Participant

TwojaSzansa wrote:

Przepraszam Kunegunda, ale to chyba jest moj blad – napisalem, ze szukam ludzi ambitnych i otwartych, a zapomnialem dodac, ze rowniez pracowitych.
    Nie szukam osob, ktore chca sie spotkac ze mna tylko z powodu na darmowy napoj (wtf???) a co do tego obiadu w restauracji to juz przesada, nie uwazasz

Przepraszam kolego ale twoja propozycja jest niepowazna. To co proponujesz zajmuje czas I prawdopodobnie pochlania fundusze na poczatku. Wiec jak kazdy powazny businessman musisz jakos uwiarygodnic to ze twoj interes przynosi zyski na tyle wysokie aby nie zawracac sobie glowy praca. A kubek kawy czy herbaty daje obraz kolesia ktorego interesik to handelek obwozny dla ubogich

TwojaSzansa
    Członek

dora750 wrote:

pisząc to w taki sposób, jakbyś co najmniej złote góry oferował?

Dora, chcialbym tylko sprostowac, ze ani razu nikomu nic nie obiecalem.
    Opisalem tylko, ze szukam osob, ktore chca sie wyrwac z blednego kolo, w ktorym aktualnie zyja. Szukam ambitnych osob, ktore sa otwarte na nowe pomysly.

A co do zalozenia Kunegundy o jakichkolwiek wkladach finansowych to wypadaloby najpierw sie zapytac. Nie ma zadnego wkladu finansowego ani zadnych kosztow. Ja nic nie sprzedaje i nie chce nikogo namawiac do jakiejkolwiek rodzaju sprzedazy.

A jezeli chodzi o ta kawe, to przepraszam, ale robi sie to juz smieszne. Napisalem to tylko dla zartu, oczywiscie, ze nie uwazam, ze to jest powod aby sie ze mna spotkac. A juz na pewno nie chce zapraszac ludzi do drogich restauracji zeby robic na nich wrazenie.

Ja mowie o czyms bardzo powaznym i wielkim. O czyms co moze zmienic zycie, jezeli odpowiednio sie do tego podejdzie.

I tak jak napisalem w mojej pierwszej wiadomosci – ludzie, ktorzy zawsze zyli w pewien sposob i sa przyzwyczajeni do takich wlasnie ukladow: "bo zawsze tak bylo" oraz "wszyscy tak robia" podchodza sceptycznie do jakichkolwiek zmian oraz nowosci. Ja sobie zdaje sprawe, ze ludzi takich jest mnostwo na swiecie i nie twierdze, ze jest cos w tym zlego – powtorze jeszcze raz: Ja szukam ludzi ambitnych, zmotywowanych oraz otwartych na nowosci i zmiany.

Jezeli taka wlasnie osoba jestes to prosze o kontakt: rafal.twojaszansa@gmail.com

kunegunda
    Participant

jakie uklady , jacy oni? stary wez sie oczasnij ufo tak naprawde cie nie odwiedzilo. Moze miales wziernikowanie odybtu ale byles pijany i spales na lawce a ten swiecacy pan ktory przeprowadzal ten zabieg mieszka niedaleko ciebie.

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.