Strona główna Działy Nauka Potrzebuje nauczycielki do Jezyka Angielskiego

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    tasia18
    Członek

Cześć bardzo mi sie jest potrzebna osoba która nauczy mnie angielskiego , która będzie z Leeds. moglabym sie uczyc w tygodniu 3 godziny . prosze o kontakt .

artale
    Participant

nie lepiej isc do collegu?? w leeds jest naprawde duzo mozliwosci nauki angielskiego

Kristal
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    tasia18 wrote:

Cześć bardzo mi sie jest potrzebna osoba która nauczy mnie angielskiego , która będzie z Leeds. moglabym sie uczyc w tygodniu 3 godziny . prosze o kontakt .

Wcale sie nie dziwie ze szukasz prywatnej nauczycielki.Do tych" tam szkol w Comunity Centre chodzilam kilka sezonow.Zawsze to samo i niewiele mozna sie nauczyc.Byla chetna pani z Roundhay,ale tam mialam za daleko.

JoannaBlaszczyk
    Participant

Jesli jestes zainteresowana prosze o kontakt na 07858624384.udzielam lekcji na kazdym poziomie w dogodnych cenach.
    Joanna Blaszczyk

Kristal
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    JoannaBlaszczyk wrote:

Jesli jestes zainteresowana prosze o kontakt na 07858624384.udzielam lekcji na kazdym poziomie w dogodnych cenach.
    Joanna Blaszczyk

Tak jestem zainteresowana.Odezwe sie po niedzieli.Dzieki

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.