Strona główna › Działy › Mieszkanie › skok z wiezowca
Tak czytam i jestem ciekawa gdzie Wy wszyscy mieszkacie. 😆
Ls9,ls10,ls11,ls12 itd roi sie od polakow,ale jak na forum wszyscy pisza to tak jakby mieszkali na willowych osiedlach.
Inni kupuja tanie domy w bradford i mysla, ze to "ich wlasnosc"(bedzie ich jak uda im sie do konca splacic kredyt).to co nazywcaie"moje wlasne"nie raz jest duzo gorsze niz to councilowskie-dom jak i dzielnica.Smieszy Was zdjecie domu ktory wkleila dora750 ,wklejcie swoje fotki gdzie mieszkacie ocenimy ,czy rzeczywiscie macie podstway osmieszac jej miejsce zamieszkania.
Nie bulwersuj się – śmiejemy się bo te angielskie domy tylko przyprawiaja o zgorszenie, ja bym sie wstydził wystawić z głową do góry fotkę takiej chaty; powtórzę: nasze chaty nie są lepsze – po prosto nie ma co się chwalić!
Tak czytam i jestem ciekawa gdzie Wy wszyscy mieszkacie. 😆
Hotel Marriott? 😈
Do Polski wyjade kiedy ja bede miala na to ochote a nie Ty!!!!!A Januszem chyba tez az takim nie jestem bo tak samo jak Ty jestem pielegniarka.
Nawet się nie przyznawaj, bo jeszcze ktoś pomyśli, że wszystkie polskie licencjonowane pielęgniarki, pracujące w brytyjskiej opiece zdrowotnej, tak naprawdę mają Anglików za szmaciarzy i zawszoną patologię! Boże, jaki wstyd. Pisownię też byś mogła poprawić, bo ciężko chwilami się domyśleć, o co chodzi 🙄
Duzo ludziach mieszkajacych w domach z councilu generalnie o spoleczenstwie o ang w Leeds.
Że co? ❓ ❓ ❓
Co fakt to fakt! Pytanie jakie mi sie nasuwa to: a czy jest tam droga asfaltowa czy trzeba brodzić w błocie do kolan. Budynek straszny ale mój nielepszy – cóż zrobić jak wszystko przedwojenne aż dziw że to w ogóle ma podpięta elektrykę.
To nie wioska w Somalii, tylko miasto w UK. Jest droga. Przedwojenne mówisz? No, te plastikowe okna pewnie jeszcze pamiętają wojnę secesyjną
😈
Smieszy Was zdjecie domu ktory wkleila dora750 ,wklejcie swoje fotki gdzie mieszkacie ocenimy ,czy rzeczywiscie macie podstway osmieszac jej miejsce zamieszkania.
Ale uwaga bo zaraz będziemy posądzeni o zazdrość buhaha 😆
Jak to mówią najlepszą obroną jest atak 😆
A prawda jest taka, że niektórzy tylko patrzą, jak ubliżyć, ośmieszyć, upodlić i poniżyć innego. Pewnie nie dlatego, żeby się czymś dowartościować, ale tak dla zasady. Żeby nie wyszło, że ktoś może mieć coś, z czego jest zadowolony
👿
idze idze helka – nie filozofuj – korona z głowy ci nie spadnie, smiesznie miało być, nie psuj
no no robi się coraz ciekawiej teraz pada propozycja wklejania zdjęć zajmowanych lokali- to po prostu wspaniały pomysł co by tu jeszcze? może zdjęcia swoich spasionych aut? może płaskich multi calowych tv no i może absolutny klasyk komplet dres + buty adasi wel nike?
Nawet gdyby to bylo w nowym budownictwie…zajmowanie lokalu komunalnego to wstyd. Czy to w Polsce czy w UK.
Chwalenie sie natomiast tym to juz bezczelnosc. Najwyrazniej to co dla Ciebie dora jest sufitem dla mnie jest podłoga ;p
Ech… to sie wypowiem :>
Mieszkanie w domu socjalnym ZA DARMO to wstyd . Tak samo jak mieszkanie w domu 'prywatnym’ ZA DARMO (bo panstwo lozy) (chociaz tez moga byc wyjatki)
Mieszkanie w domu socjalnym i placenie za niego – to… normalne.
Fakt, ze wiekszosc tych domow znajduje sie w nieciekawych okolicach, ale tu tez sa wyjatki.
Nie wrzucajmy beneficiarzy z dziecmi dla benefitow i ludzi pracujacych do jednego worka.
Jesli mialabym okazje zamieszkac w domu councillowskim gdzies w normalnej okolicy – to nie wahalabym sie ani chwili (jesli odpowiadalaby mi cena).