Strona główna › Działy › Mieszkanie › skok z wiezowca
Hej..slyszeliscie o skoku z wiezowca na Armley?Szok co ci ludzie maja w glowie
chyba na wortley….
http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-leeds-14729896
co te councilowskie mieszkania robia z ludzmi
co te councilowskie mieszkania robia z ludzmi
he he "od przybytku" uderza im do glowy 😉
Wiekszosc ludzi w tych blokach to sama patologia.
Ja niewiem jak tam mozna mieszkac…
A jak obliczylas ze wiekszosc,masz jakis wzor ?Znasz tych ludzi? Moze opowiedz jak ty mieszkalas w Polsce? W apartamencie,willi,domku nad morzem? Chetnie posluchamy.
A jak obliczylas ze wiekszosc,masz jakis wzor ?Znasz tych ludzi? Moze opowiedz jak ty mieszkalas w Polsce? W apartamencie,willi,domku nad morzem? Chetnie posluchamy.
Na pewno nie mieszkalam i nie mieszkalam tam, gdzie ludzie z okien skacza o 4 nad ranem i strach ulica w dzien przejsc.
Mam kolege ktory tam mieszka i jest normalnym czlowiekiem,ktory ciezko pracuje i placi podatki. Nie kazdy mieszkajacy w consilowej chacie to menel i nierob 😈
Mam kolege ktory tam mieszka i jest normalnym czlowiekiem,ktory ciezko pracuje i placi podatki. Nie kazdy mieszkajacy w consilowej chacie to menel i nierob 😈
Co sie tak czepiacie?
Nie chodzilo mi o Polaków tylko o "angielska smietanke towarzyska", która zrzucaja tam z hosteli i innych dziwnych miejsc.
Moja kolezanke w tamtych okolicac pobili, ich córke jacys murzyni obmacywali w windzie, karaluchy w mieszkaniach, ciagle cos.
Takie sa fakty 8)
Dziwie sie Polakom, którzy tam mieszkaja bo stac ich na cos lepszego.
Ja mieszkam w councilowskiej chacie w Dewsbury Moor, jestem trochę nierób, ale na pewno nie menel 😈
baby78 wrote:Mam kolege ktory tam mieszka i jest normalnym czlowiekiem,ktory ciezko pracuje i placi podatki. Nie kazdy mieszkajacy w consilowej chacie to menel i nierob 😈
Co sie tak czepiacie?
Nie chodzilo mi o Polaków tylko o "angielska smietanke towarzyska", która zrzucaja tam z hosteli i innych dziwnych miejsc.
Moja kolezanke w tamtych okolicac pobili, ich córke jacys murzyni obmacywali w windzie, karaluchy w mieszkaniach, ciagle cos.
Takie sa fakty 8)
Dziwie sie Polakom, którzy tam mieszkaja bo stac ich na cos lepszego.[/quote]
Ale ja nie powiedzialam,ze ten kolega to polak 😀 Tak sie sklada,ze jest czarny,bardzo w porzadku czlowiek
co tu dużo mówić – patologia siedzi w blokach; nikt normalny nie pójdzie mieszkać do bloku, chyba że dusigrosz z Polski
Patologia to tu jest chyba wszedzie nie tylko w blokach.Ile jest dzielnic w Leeds gdzie nie ma tej patologii.Council pchaja wszedzie zeby sie resocjalizowal….Czy jest jeszcze jakies panstwo w Europie gdzie taki syf istnieje-wszy w szkolach ,syf na ulicach,13 letnie mamuski ze nie wiadomo czy to matka czy siostra z dzieckiem,goly laski na ulicach w weekendy i nie tylko.Strach pomyslec co tutaj bedzie sie dzialo jak zabraknie tego starszego pokolenia ktore jeszcze jako tako sie zachowuje.strach pomysec jak tutaj dzieci wychowywac w tym chorym kraju.
Tylko nie piszcie prosze ze jak mi sie nie podoba to moge sie pakowac i wracac.Podjelam decyzje i tkwie tutaj(niestety).Jezeli kiedykolwiek znajde prace w Australii albo Nowej Zelandii to nawet nie bede sie mocno pakowala stad.Po prostu z lekkim sercem wyjade.
Szanuje ten kraj za to ze latwiej jest jakos wszystko zalatwic,ze pani w sklepie o 7 rano sie usmiecha do mnie,ze nauczyciele sa przystepni ze po urzedach biegac nie musze ale reszta to PORAZKA!Jeden wielki syf! 🙁
daleko odbiegliśmy od tematu postu – włóczymy sie po tym świecie gorzej jak cyganie – wszędzie nas pełno i nigdzie nie będzie nam dobrze
Nie odbieglismy.Ktos zapytal "co Ci ludzie maja w glowach".No wlasie NIC!90 % tego spoleczenstwa to totalne dno(przepraszam ale ja tak ich odbieram).Edukacja konczy sie w wieku 16 lat a pozniej jest rodzenie (bo juz nie wychowywanie) dzieci! Dziewczyny stoja za mna w kolejce na pocznie i chwala sie jedna do drugiej ze w piatek byla w ciazy ale dzisiaj juz nie jest!! O co chodzi?czy to jest normalne w europejskim cywilizowanym kraju?Mnie to chyba jakos przerasta moze dlatego jestem nastawiona tak strasznie na NIE!I podziwiam ludzi ktorzy smialo mowiua ze im sie tutaj podoba.Pytanie jest jedno co tutaj moze sie podobac? 🙁