Strona główna › Działy › Erystyka › Kunegunda o Surgical Innovation i pracy przez agencje
Poruszajace…. 😥
Napisał prawde, też źle?
Siedział, uczył się, ma prace i żyje mu się ok. Nie kombinuje skad brac benefity.
Lepiej by było jakby siedział w bramie i pił piwo po dpolskim sklepem 🙄
o jaki madry jestes…nie tylko ty uczyles sie od podstaw.Nie wszyscy sa matolami. poprostu niektorzy mniej a inni bardziej zaradni.
no ogromna czesc realizuje sie w nierobstwie inna w pobieraniu benefitow a inni w wypasie koz 😆
Kurdystanka wrote:o jaki madry jestes…nie tylko ty uczyles sie od podstaw.Nie wszyscy sa matolami. poprostu niektorzy mniej a inni bardziej zaradni.
no ogromna czesc realizuje sie w nierobstwie inna w pobieraniu benefitow a inni w wypasie koz :lol:[/quote]
Ale ty cyniczny jestes. Ale gdybym miala wybierac miedzy wypasaniem koz a robieniem z siebie posmiewiska jak ty wybralabym wypasanie koz. 😀 😀 😀
kunegunda wrote:Kurdystanka wrote:o jaki madry jestes…nie tylko ty uczyles sie od podstaw.Nie wszyscy sa matolami. poprostu niektorzy mniej a inni bardziej zaradni.
no ogromna czesc realizuje sie w nierobstwie inna w pobieraniu benefitow a inni w wypasie koz :lol:[/quote]
Ale ty cyniczny jestes. Ale gdybym miala wybierac miedzy wypasaniem koz a robieniem z siebie posmiewiska jak ty wybralabym wypasanie koz. 😀 😀 :D[/quote]
i dobrze wybralas bo pierwsze ci nie wychodzi 😆
hehe koniec . 🙂
hehe koniec . 🙂
oj nie sadze…
a ja wam mowie dajcie spokoj bo z kunegunda nikt jeszcze nie wygral 🙂 sprawdzcie forum dokladnie a sami zobaczycie 😀 a mowie wam z biegiem czasu jak go poznacie to zobaczycie ze on tu nam serwuje entertainment nic poza tym ;] to dobry chlopak jest i malo pije 😀
to dobry chlopak jest i malo pije 😀
bo nikt mnie nie rozumie ………. 😥 😥 😥
Ja rozumie,to nieszczesliwy czlowiek ktory frustracje i niezadowolenie wyladowuje na forum. Pamietaj ze sa psycholodzy i rozne grupy wsparcia. 😉
Ja rozumie,to nieszczesliwy czlowiek ktory frustracje i niezadowolenie wyladowuje na forum. Pamietaj ze sa psycholodzy i rozne grupy wsparcia. 😉
widze ze mamy duzo wspolnego 😉
filipek wrote:Ja rozumie,to nieszczesliwy czlowiek ktory frustracje i niezadowolenie wyladowuje na forum. Pamietaj ze sa psycholodzy i rozne grupy wsparcia. 😉
widze ze mamy duzo wspolnego :wink:[/quote]
Npffffffffffffffffff, nie wydaje mnie sie :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
filipek wydaje sie byc madrym i wyksztalocym czlowiekiem!!!!
To prawie tak jak ty korwin 😉
no tak 6 na godzine to zawsze wiecej niz 2500zl. tak sobie czytam i sie zastanawiam czym sie tak przechwalasz. Bo albo zap…dalasz 12 godzin 7 dni w tygodniu i zeczywiscie dorze zarabiasz pomijajac to ze nie masz sily na nic innego albo poprostu jestes glupia/i. Zaden normalny czlowiek nie siedzial by tu i nie opisywaal co ma a czego nie gdyby tak naprawde bylo 😈
Zgadzam się;) Kunegunda po prostu się przechwala, a dlaczego…? Bo leczy kompleksy. Po co komuś udowadniać coś, co być może jest, a być może nie jest prawdą, jeśli chodzi o…zaradność? Czy to jakieś wołanie o pomoc? A może próba zwrócenia na siebie uwagi: "Hej, patrzcie wszyscy, jestem Kunegunda i mam nasrane w głowie":D