Strona główna › Działy › Erystyka › Kunegunda o Surgical Innovation i pracy przez agencje
No tak tylko kunegunda nie pracował prze agencje:))))))
No tak tylko kunegunda nie pracował prze agencje:))))))
nie nigdy nie musialem 😆
umiem zmienic prace bez niczyjej pomocy 😆
wlasnie jestem w trakcie zmiany pracodawcy choc powiem ci dziwia sie wzyscy ze mnie przyjeli zwlaszcza po odpowiedzi na pytanie
dlaczego uwazasz ze powinnismy zatrudnic wlasnie ciebie?
powiedzialem ze nie macie innego wyjscia bo nikogo lepszego odemnie nie znajdziecie w yorkshire 😆
bobas wrote:No tak tylko kunegunda nie pracował prze agencje:))))))
nie nigdy nie musialem 😆
wlasnie jestem w trakcie zmiany pracodawcy choc powiem ci dziwia sie wzyscy ze mnie przyjeli zwlaszcza po odpowiedzi na pytanie
powiedzialem ze nie macie innego wyjscia bo nikogo lepszego odemnie nie znajdziecie w yorkshire :lol:[/quote]
Nie do końca ci przyznam rację. Ja pracowałam w agencji dla pielęgniarek, shift’y ad hoc, w różnych miejscach, domach opieki, szpitalach. Miałam swobodę, kiedy chciałam pracować, to pracowałam, jak mi nie odpowiadało, nie pracowałam. Do tego pieniądze większe niż na kontrakcie. Prawie o drugie tyle.
Nieładnie też jest pomiatać ludźmi dlatego, że pracują przez agencje. Mój ojciec pracuje przez agencje, nie zna języka, ciężko mu, raz praca jest, raz nie ma. Współczuję mu, że w jego wieku jeszcze musi się użerać z gówniarstwem. A sama go w to wpakowałam, namawiając na rezygnację po śmierci mamy z pracy, w której pracował całe życie i przyjazdu do tego kraju.
Różni ludzie, różne historie i nikogo nie wolno osądzać, a już na pewno uważać go za gorszego, bo ma gorszą pracę. Nie wiesz, jaki los jutro ciebie spotka.
kunegunda wrote:bobas wrote:No tak tylko kunegunda nie pracował prze agencje:))))))
nie nigdy nie musialem 😆
powiedzialem ze nie macie innego wyjscia bo nikogo lepszego odemnie nie znajdziecie w yorkshire :lol:[/quote]
Nie do końca ci przyznam rację. Ja pracowałam w agencji dla pielęgniarek, shift’y ad hoc, w różnych miejscach, domach opieki, szpitalach. Miałam swobodę, kiedy chciałam pracować, to pracowałam, jak mi nie odpowiadało, nie pracowałam. Do tego pieniądze większe niż na kontrakcie. Prawie o drugie tyle.
Nieładnie też jest pomiatać ludźmi dlatego, że pracują przez agencje. Mój ojciec pracuje przez agencje, nie zna języka, ciężko mu, raz praca jest, raz nie ma. Współczuję mu, że w jego wieku jeszcze musi się użerać z gówniarstwem. A sama go w to wpakowałam, namawiając na rezygnację po śmierci mamy z pracy, w której pracował całe życie i przyjazdu do tego kraju.
Różni ludzie, różne historie i nikogo nie wolno osądzać, a już na pewno uważać go za gorszego, bo ma gorszą pracę. Nie wiesz, jaki los jutro ciebie spotka.[/quote]
Zaraz sie poplacze.
Przepraszam a jakiego innego losu sie spodziewalas?
Ze co pozna jakas milionerke? Lub dadza mu adekfatna prace do tej w polszcze ? Wj……. Go na mine prawie identycznie jak ludzie ktorzy robia w ch…… Polakow sciagajac ich tutaj. I nie mow tu inne historie itp. Jak ktos jest niezaradny to I w dupie palec zlamie
Takie Pytanie do kunegundy skoro jestes taka zaradna i wspanial to czemu tu przyjechalas?z twoja "zaradnoscia" ktora tak sie chwalisz powinas miec super prace w polsce a wiec nie rob z siebie bog wie kogo bo to zalosne!!! wielka pani wyzej sra jak dupe ma!!!buhaha
w polsce tak samo jak tu mjalem dobra prace chyba 🙂 zarabialem jakies 10 lat temu 2500 na reke tu mam wiecej a wiec nie wiem dlaczego nie mialem tu sie pojawic ?
no tak 6 na godzine to zawsze wiecej niz 2500zl. tak sobie czytam i sie zastanawiam czym sie tak przechwalasz. Bo albo zap…dalasz 12 godzin 7 dni w tygodniu i zeczywiscie dorze zarabiasz pomijajac to ze nie masz sily na nic innego albo poprostu jestes glupia/i. Zaden normalny czlowiek nie siedzial by tu i nie opisywaal co ma a czego nie gdyby tak naprawde bylo 😈
no tak 6 na godzine to zawsze wiecej niz 2500zl. tak sobie czytam i sie zastanawiam czym sie tak przechwalasz. Bo albo zap…dalasz 12 godzin 7 dni w tygodniu i zeczywiscie dorze zarabiasz pomijajac to ze nie masz sily na nic innego albo poprostu jestes glupia/i. Zaden normalny czlowiek nie siedzial by tu i nie opisywaal co ma a czego nie gdyby tak naprawde bylo 😈
😆 😆 12 godzin????? to musialbym sie z h.. na glowy pozaminiac.
a niby dlaczego mam nie pisac skoro mi sie nudzi 🙂
tak pozatym moj efektywny czas pracy to 2h 😆 😆
no co prawda roi sie tu od aroganckich,przemadrzalych transwestytow tzn.kunegunda to facet buhaha.a moze ono poprostu chce podniesc swoija bardzo niska samoocene poprzez przechwalnie sie tym co "ma" choc szczerze watpie ze to prawda!w rzeczywistosci jest pewnie starym, tlustym oblesnym dziadem siedzacym na benefitach i wypisujacym pierdoly na leeds.pl.
no co prawda roi sie tu od aroganckich,przemadrzalych transwestytow tzn.kunegunda to facet buhaha.a moze ono poprostu chce podniesc swoija bardzo niska samoocene poprzez przechwalnie sie tym co "ma" choc szczerze watpie ze to prawda!w rzeczywistosci jest pewnie starym, tlustym oblesnym dziadem siedzacym na benefitach i wypisujacym pierdoly na leeds.pl.
odwazne stwierdzenie. hahaha
widze ze po ostatnim poscie kunegunda dal na wstrzymanie i przestal sie przechwalac swoimi wyimaginowanymi osiagnieciami. tak trzymaj chlopie. w przeciwnym razie pewnie zostaniesz pozarty haha
widze ze po ostatnim poscie kunegunda dal na wstrzymanie i przestal sie przechwalac swoimi wyimaginowanymi osiagnieciami. tak trzymaj chlopie. w przeciwnym razie pewnie zostaniesz pozarty haha
a nie mialas sie stad zrywac..? 🙂
Kurdystanka wrote:widze ze po ostatnim poscie kunegunda dal na wstrzymanie i przestal sie przechwalac swoimi wyimaginowanymi osiagnieciami. tak trzymaj chlopie. w przeciwnym razie pewnie zostaniesz pozarty haha
a nie mialas sie stad zrywac..? :)[/quote
Jackyl
a co przeszkadzam ci?? widze ze masz z czyms problem. Moze pojdz do psychologa to pomoze ci go rozwiazac…
Jackyl
a co przeszkadzam ci?? widze ze masz z czyms problem. Moze pojdz do psychologa to pomoze ci go rozwiazac…
niestety zle widzisz. to Ty masz chyba problem z obsluga forum.. i nie tylko. 🙂 wszystkich wysylasz do psychologa po prostym pytaniu? brawo 🙂
chcialas sie zmywac stad, bo cos Ci sie tu nie podoba, po co masz sie zmuszac? 🙂 kundzia przynajmniej jest konsekwentny ze swa bezposrednoscia i abstrakcyjnym humorem, ktorego pseudointeligenci tacy jak Ty jak widac nie kumaja i sie od razu spinaja.. 🙂
i nie, nie przeszkadzasz mi, skadze znowu, ostatnio nie bylo sie z kogo posmiac.. 🙂