Strona główna Działy Erystyka prawnicy co pomoga w benefitach

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    adik84
    Participant

Witam
    szukam jakis prawnikow co pomoga wypelnic wszystkie papiery zwiazane z benefitami i wyjasnia wszystko zaby przebieglo to sprawnie, wiec jezeli znacie kogos takiego prosze o podanie jakiegos info, numer telefonu lub strony internetowej
    dzieki z gory

Anonim
    Nieaktywny

nie potrzebnie szukasz prawinkow, strata pieniedzy

chomik
    Participant

Pojechane na maxxxxaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sylwia
    Członek

tak ja mam strone

http://www.wracajdopolski.pl

korwin1
    Participant

nie sluchaj zwlaszcza sylwi.
    masz numer tel, podam ci na prv,

sylwia
    Członek

tak tak zyj z benefitow , tak jest najlepiej

sylwia
    Członek

czy wy do diabla nie rozumiecie ze biorac benefity przerywacie lata pracy? 🙄 ja rozumie rozne sa sytuacje , czasami trzeba wyciagnac reke o pomoc , ale to nie moze byc sposob na zycie bo kto no pytam kto wam zaplaci emeryture?! za co bedziecie zyc?! i jaki przyklad dacie swoim dzieciom ?

neonka
    Członek

nie wolno krytykowac ludzi pobierajacych benefity bo przyjdzie taki czas gdy ty tez bedziesz musial/-la pobierac ktorys z benefitow…zreszta autor tematu nie pisze dokladnie o jakie benefity mu chodzi, moze to jest akurat child benefit, ewentualnie house benefit albo working tac credit…moze faktycznie ma taka sytuacje, ze jest zmuszony do wyciagniecia reki po benefity.

korwin1
    Participant

sylwka matka 3 dzieci i benefitu ni epobiera??? nie uwierze nigdy,bo nawet ten child benefit kazdemu sie nalezy , takjak w PL ludzie pobieraja rodzinne i tutaj to robia. a ta juz od razubog wie co ma na mysli…. zenada!!!

sylwia
    Członek

ja nie krytykuje , wiem ze zycie jest rozne , ale uwierz mi ze dla coraz wiekszej czesci Polakow to sposob na zycie i to mnie przeraza 😥

korwin1
    Participant

ojej…… toja musze poinformowac kilka milionw ludzi co pobieraja child credit ze przez to straca lata pracy 😀 😀 😀

sylwia
    Członek

ja nie dostaje juz na dzieci zabrali nam w tym roku… 😥

sylwia
    Członek

nie debilu bo ja juz inaczej nie umie cie nazwac 👿 san zyjesz z benefitow tak napisales wiec ty mozesz sie martwic o emeryture , bo jakbys pracowal nie nazwalbys sam siebie frajejrem bo placiisz podatki no nie 😆

korwin1
    Participant

nie wiem do kogo to bylo, ale nasza matka polka coraz wulgarniejsza sie staje 😀 to po mezu! 😀

ojjjj, tak mi przykro ze nie masz benefitow! pewnie jeszcze zalujesz ze je pobieralas 😀 😀 😀

korwin1
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    sylwia wrote:

ja nie krytykuje , wiem ze zycie jest rozne , ale uwierz mi ze dla coraz wiekszej czesci Polakow to sposob na zycie i to mnie przeraza 😥

a co cie obchodzi sposob na zycie innych ludzi???????
    nie masz prawa krytykowac innych za ich poglady!
    chca, niech biora, nie chca, niech pracuja. kazdy ma prawo do wlasnego wyboru, a ty nie masz PRAWA mowic kto co moze!!!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.