Strona główna › Działy › Śmietnik › odzież używana
Witam. Poszukuję magazynów lub hurtowni, w której będę mógł kupić odzież używaną. Podobno w okolicach Manchester jest coś takiego, lecz nie mogę, bądź nie potrafię trafić na żadne info lub adres. Jeśli ktoś z Was, forumowicze, widział lub wie gdzie coś takiego się znajduję, to proszę o jakieś info lub adres.
Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam.
Przypomnialo mi sie ,ze gdzies czytalam i znalazlam .
Prosze moze akurat:
http://www.polskieleeds.co.uk/index.php?option=com_djclassifieds&view=showitem&cid=3&id=63&Itemid=1
to kunegunda nie wie??????
a taki oczytany 😀 buhahahahah
to kunegunda nie wie??????
A mozesz powiedziec co kunegunda ma z tym wspolnego?
korwin1 wrote:to kunegunda nie wie??????
A mozesz powiedziec co kunegunda ma z tym wspolnego?[/quote]
nic nie ma, ale z tego co czytam wynika ze kunegunda to teraz nowe hobby kolegi korwina 🙂
Helka wrote:korwin1 wrote:to kunegunda nie wie??????
nic nie ma, ale z tego co czytam wynika ze kunegunda to teraz nowe hobby kolegi korwina :)[/quote]
zadne tam hobby to moj skryty wielbiciel 😆 😆
no przeciez kunegunda zawsze ma cos do powiedzenia na kazdy teamt to dlaczego teraz ryj zamyka???
a co niby ktos moglby wielbic w tobie buraku???
Kunegunda teraz to juz jestes na prawde posh 😀 masz pierwszego (psycho)fana 🙂
Sandgirl wrote:Helka wrote:korwin1 wrote:to kunegunda nie wie??????
nic nie ma, ale z tego co czytam wynika ze kunegunda to teraz nowe hobby kolegi korwina :)[/quote]
zadne tam hobby to moj skryty wielbiciel 😆 :lol:[/quote]
Jaki tam skryty 😉
kunegunda wrote:Sandgirl wrote:Helka wrote:korwin1 wrote:to kunegunda nie wie??????
zadne tam hobby to moj skryty wielbiciel 😆 :lol:[/quote]
Jaki tam skryty ;)[/quote]
wiem wiem to jest milosc
oh dzięki wielkie za odpowiedź. Tylko jedna jest pomocna, choć nie do końca o to mi chodziło. Nie chcę, aby pośrednikami byli polacy, gdyż jeszcze na tym zarabiają. Znalazłem coś chyba w okolicach Londynu. Różnica jest taka, że chcą około 400 funa za tonę, a ci z linku minimum zamówienia 500 kg i wychodzi to 2750 funa. To wielka różnica. Za te 500 kg mogę dać max 600 funa.
Jeszcze raz dzięki za link.
Co do reszty tak się czepiliście tego kunegundy. Dlaczego osoby obrażone przez niego nic nikomu nie zgłaszają? Ktoś się poczuł urażony bezpośrednio to proszę pisać do "władców" tej strony, a nie zaśmiecacie X różnych tematów. Zbijcie te Wasze wszystkie wypowiedzi w jeden temat i tam się wyzywać i wyszukiwać sobię błędów w pisowni, wykształceniu, zajęciu i innych.
Więc jeśli ktoś jeszcze może mi coś podpowiedzieć ale w związku z tematem to bardzo proszę i czekam.
Pozdrawiam użtykowników tych lubianych i tych nie również.
tak sprobuj na polskich stronach poszukac przewaznie jest pelno ofert z francji i niemiec.
w wakefield, w sumie w horbury na przeciwko mojej firmy ( w ktorej pracuje ) jest jedna ktora vanami zbiera wory z ciuchami i wywoza je gdzies tirami mozesz wpasc zapytac – widze wlasciciela codziennie. Obok na tym samym industrialu jest druga. chcesz wal na pw dam ci namiary. pozdro
Dobra hurtownia odzieży używanej to werona 🙂