Strona główna Działy Erystyka TEKSTY JANUSZY

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    EUPHORIA
    Participant

zasłyszane w autobusie, 'k…stary myślisz kto ona jest, polka czy angielka czy hiszpanka/ włoszka, k… stary nie wiem, za chuda jak angielkę, na polkę też nie wygląda, włoszka może, nie hiszpanka"…..żenada, ludzie, jeśli nie wiecie kim jest osoba wysiadająca z firsta, a może być polką, nie komentujcie głośno, nie reaguję, ale rozumiem prostotę tych ludzi….

czasem tesco, tam czasem napotykam ZIOMALI, chroń mnie Boże przed nimi…

EUPHORIA
    Participant

sporo się dzieje nieopodal 'vilnus’, litewski sklep, tam można spotkać ziomali pijących piwo, nie musisz zgadywać czy to mietek czy janusz, to się rzuca w oczy, pl tyskie czy inny żubr i debaty jacy to mi k.. jesteśmy. żałosne to. widok polaków pijących piwo/wódkę outside jest przykry…pozdrawiam januszy, nigdy nie miałam nieprzyjemności z wami rozmawiać, spotkać tak, jeden i drugi w firście=ugryźcie się czasem w język, zanim coś powiecie… udanego w.endu życzę.

korwin1
    Participant

sporo to sie dzieje na forum.
    oto nastepne wypowiedzi kunegundy.
    poszukam w regulaminie jak ktos radzil czy czasami takimi tekstami nie narusza go.

cytaty kunegundy cd:

tutaj ortografia zwala mnie z nog:
    "kobiety sa leprzymi kierowcami tylko z tego wzgledu ze biezemy pod uwage statystyki a jak wiemy mniej jest kirerowcow kobiet."

takie zdanie ma o Polakach:
    "Przepraszam a uda ci sie znalesc srednio inteligentnych polakow bo jak widze to o takich coraz trudniej"

kultura osobista tez nie grzeszy:
    "ale jak mowilem nie jestes zorientowany w temacie a takim glupim pytaniem o to gdzie mozna znalesc takie pytania tylko mnie utwierdzasz ze gowno wiesz."
    "jest to pytanie i odpowiedz z egzaminu wstepnego
    ale jak ty mozesz o tym wiedziec jesli jestes polglowkiem??"
    "minie nie denerwuje to ze gowno wiesz bo na pytanie nadal nie odpowiedzailes jestes baran i tyle"
    "wal sie w dupe stary tylko tyle ci powiem "
    "i tu wlasnie mamy przyklad wielka geba i nic wiecej.
    poszczekam poszczekam i nic "

i duzo, duzo wiecej… pewnie jeszcze sobie poczytam. szkoda ze mnie byla jak mial problemy z fatamorgana :/ no kurde zaluje….

Marcin K.
    Participant

Kunia i Elka jada rowno:)
    Obie w/w osoby musza miec max. 20 lat zycia, min. 30 lat doswiadczenia w kazdej dziedzinie zycia, smukle nogi, itp.
    Oczywiscie "czyste" i gotowe na wsztstko:)
    Korci mnie, aby dac linka… kazdy znajdzie idealny dla siebie:)
    Pozdro.

bartosz
    Participant

na ulicy niedaleko polskiego sklepu spotkałem dwóch przedstawicieli z gatunku januszowatych – w ręku piwo tyskie i pytanie do mnie- szefie szukamy roboty może coś pomożesz? 😳

Anonim
    Gość

Bob budowniczy : Czyyy damyyy rade? Taaak , damy rade! 😀
    Bob budowniczy zawsze da rade ! 8)

EUPHORIA
    Participant

bartosz, a ten żart lubię, pytanie o pracę, tyskie, refleksje nt. braku pracy przy spożyciu, ale to SZEFIE jest najbardziej cool, najbardziej takie polskie, takie prymitywne i w swojej prostocie genialne…

kunegunda
    Participant

[quote:3276b7ed30]nie musze zebrac.
    frajer jak ty mi ja podaje na tacy
    z twoich podatkow ja mam benefity [/quote]

O i tu typowy janusz gryzie reke ktora go karmi 😆

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    korwin1 wrote:

i duzo, duzo wiecej… pewnie jeszcze sobie poczytam. [b:772960cb3e]szkoda ze mnie byla [/b:772960cb3e]jak mial problemy z fatamorgana :/ no kurde zaluje….

Trudno zrozumieć o co ci chodzi człowieku…
    Z niego się nabijasz a sam piszesz byle jak.

P.S. On nie miał ze mną problemów- jak już.

eR
    Participant

Dobre teksty w pierwszym poście, ja mam bekę z tego. Ludzie co się czepiacie Kunegundy? Dobrego humoru nigdy za wiele.
    Tu nie chodzi o to, żeby śmiać się z ludzi, którzy nie znają biegle języka angielskiego czy pracują przez agencję. Chodzi o ten ich śmieszny styl bycia 😀 Nie oszukujmy się, większość Polaków w UK to prości ludzie, z wiosek i miasteczek wschodniej polski. Piwo pod sklepem, śmieszny ubiór, ubogie słownictwo, duże natężenie wulgaryzmów. Nie to, że się z nich śmieję pogardliwie, wręcz przeciwnie bo nie wadzą mi oni ani trochę, ale teksty zasłyszane na ulicy bardzo lubię poczytać. Pzdr.

fatamorgana
    Participant

Przyglądając się "stylowi" bycia i kulturze życia ogółowi Angoli w Yorkshire dojdziecie szybko do przekonania, że …polscy Janusze przyjechali do.. angielskich Januszów, tyle że ci są u siebie i znają życie oraz sposoby na łatwe ślizganie się przez nie, zaś nasi dopiero się mozolnie tego uczą…

Robotnicy z robotnikami powinni się ogólnie jakoś dogadywać, ale pod warunkiem, że znają ten sam język no i nie dzieli ich rywalizacja o michę i robotę w dobie kryzysu.

skrzatek22
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    seba8320 wrote:

kunegunda delilu idioto wes sie kurde zamkinij ryju jestes beznadziejny .

Hej Tępaki:) Nie znudziło się Wam jeszcze to pyskowanie?:D To chyba z nudów…, a może z głupoty. Janusze, Cienkie Bolki czy Edki, wszystko jedno, teraz nawet niejaki Alfons powinien się wstydzić, że tak ma na imię…Żenada na max’a. Jeden drugiemu udowadnia, kto jest głupszy – ale sobie słodzicie…:) No tak, w końcu człowieka można ocenić, nawet, gdy się go nie zna osobiście…

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.