Strona główna Działy Hobby zagadka

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    efce
    Participant

dlaczego kunegunda ma taki szeroki nos ?

shakira
    Członek

ponoc wielkosc i szerokosc nosa swiadczy o rozmiarach penisa 😆 zazdroscisz kunegundzie? 8)
    jesli on rzeczywiscie ma taki szeroki nos to jego zona musi byc bardzo zadowolona :mrgreen:

asia007
    Participant

a jak moze….to jest odwrotnie co stwierdza shakira to………..ups nie za ciekawie to wyglada 😀

kunegunda
    Participant

bo smieje sie za duzo z nieudacznikow?

Marcin K.
    Participant

Kunia jest idealna i prosze sie z niej nie smiac:)
    Wiekszosc ludzi cale zycie sie uczy, a Kunia cale zycie bedzie pouczac:)
    Dajcie jej wiec spokoj, Ona musiala byc pierwsza na wyspie i prawdopodobnie urodzila sie w XVII wieku, poniewaz jej wypowiedzi sa "dojrzale i prawo veto" zawsze obowiazuje:)

seba8320
    Członek

kunegunda to debil i szkoda pisac na jego temat ludzie potrzebuja pomocu a on wypisuje jakies durnoty idiota normalnie powinni go zabanowac na forum

siwy08
    Członek

Kunegunda to zakompleksiony mały gnojek , który próbuje wszystkich pouczać w bardzo ordynarny sposób. Miał pewnie trudne dzieciństwo i teraz próbuje się dowartościować w ten sposób.

efce
    Participant

zeby lepiej mogl pic wode z kaluzy

efce
    Participant

shakira

PostWysłany: 28 Lip 2011 20:08 Temat postu: Odpowiedz z cytatem
    ponoc wielkosc i szerokosc nosa swiadczy o rozmiarach penisa Laughing zazdroscisz kunegundzie? Cool
    jesli on rzeczywiscie ma taki szeroki nos to jego zona musi byc bardzo zadowolona Mr. Green

mam wrazenie ze lubisz sobie poskakac po jakis nigeryjczykach albo innych wynalazkach z czarnego ladu , idac za twoim tokiem rozumowania przypuszczam ze jak widzisz wielki nos to nie mozesz oprzec sie pokusie… wielkiego nosa

kunegunda
    Participant

fajne wypowiedzi 🙂
    odpowiednio dostosowane dla ludzi ktorzy nic w zyciu nie osiagneli 😆
    ale nie martwcie sie zawsze jest telefon do agencji 😆

shakira
    Członek

[quote:7480c5fe6f]mam wrazenie ze lubisz sobie poskakac po jakis nigeryjczykach albo innych wynalazkach z czarnego ladu , idac za twoim tokiem rozumowania przypuszczam ze jak widzisz wielki nos to nie mozesz oprzec sie pokusie… wielkiego nosa[/quote]

z tego co wiem i widze to wynalazki z czarnego ladu maja male nosy 😆 no chyba ze sam widziales co maja w gaciach i obalasz mit ze duzy nos=duzy penis 😆

[quote:7480c5fe6f]kunegunda to debil i szkoda pisac na jego temat ludzie potrzebuja pomocu a on wypisuje jakies durnoty idiota normalnie powinni go zabanowac na forum[/quote]

ludzie potrzebuja pomocy? nie rozsmieszaj mnie ! jakiej pomocy ? typu szukam polskiego weterynarza, elektryka, smieciarza itp?????
    chlopie to jest Anglia a nie Polska. Coraz wiecej z nas polecialo na latwizne i nawet nie raczy nauczyc sie jezyka , czym pokazujemy ze mamy gleboko w dupie Anglie zero szacunku dla tego kraju, co chyba nie wyglada w oczach tego narodu dobrze.

kunegunda
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    stefan394 wrote:

Ja to tez mysle ze ten caly kunegunda to jakis debil!!!!!!!!!!pozdrawiam

rowniez pozdrawiam 😆

KB
    Participant

Ludzie…Ja pierdole… nie chce mi się komentować nawet tego co tu czytam.

Niech każdy zajmie się sobą pilnuje swoich spraw i bedzie zajebiście.

Jestesmy najbardziej popierdolonym narodem na ziemii.

Ktoś jest mądrzejszy/bardziej wyszczekany/używa inteligentniejszych wyrażeń/bardziej oczytany – jest debilem

Posiada się lepszą,lepiej płatną pracę – dupowłaz, po trupach do celu itd.

Lepszy samochód – złodziej, no bo kto inny (wiem po tym co o mnie gadają) 😆 😆 😆

wiekszy TV – beneficiarz

No kurwa mać przerwe wam ta nagonke na tego kunegunde bo nagle wszyscy sie zjezyli, może ma chłopina taki sposób bycia, a nie inny?

On ma wyjebane i pije piwo/cole/sok/wódke co tam robi przed komputerem i sie śmieje z was, a wy sie spinacie i sie wkurwiacie niepotrzebnie.

Ehh, ide sie najebać

PS: przepraszam za przekleństwa,ale jakbym użył innych wyrażeń mogłoby nie dotrzeć. Pozdrawiam miłego wieczoru dla Wszystkich.

kunegunda
    Participant

😆 😆 😆

szortys
    Członek

hehe to jest prawdziwy kunegunda:
    http://www.20b.org

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.