Strona główna › Działy › Hobby › TŁUMACZENIE
a jakiez to znasz te jezyki? skoro najlatwiejszy ci nie wchodzi?
Biegle mówię i piszę w:
1. Włoski
2. Czeski
3. Francuski
4. Hiszpański
5. Szwedzki
6. Rosyjski
7. Niemiecki
8. Duński
9. Japoński
10. Volapük
11. Hebrajski
(Plus oczywiście Polski 😀 )
Uczę się z widzialnymi skutkami:
1. Warajski
2. Chiński
(No + ten angielski, ale tu nie widać skutków 😀 )
To pomożecie ? (POMOŻEMY !!!)
kitkat wrote:nie wiem jaki to język ale brzmi ok. czy to szwedzki craly?
czeski- muzyka dla moich uszu :wink:[/quote]
Znasz biegle czeski ale nie odrozniasz go od szwedzkiego? Cos Ci powiem dzieciaku , nie truj dupy tylko uruchom szare komorki jesli jakies Ci jeszcze pozostaly , myslalam ze gimgow..o atakuje tylko kafeterie . Boze nawet tu dotarlo .איפה המשפט הזה הן טעויות, למצוא שני. כדי להוכיח שאתה לא מדבר עברית כי עברית היאמעוניינת בי 6 שנים כך היית צריך ללמוד את זה בגן הילדים ללמוד את הבסיס.
crally wrote:kitkat wrote:nie wiem jaki to język ale brzmi ok. czy to szwedzki craly?
czeski- muzyka dla moich uszu :wink:[/quote]
Znasz biegle czeski ale nie odrozniasz go od szwedzkiego? Cos Ci powiem dzieciaku , nie truj dupy tylko uruchom szare komorki jesli jakies Ci jeszcze pozostaly , myslalam ze gimgow..o atakuje tylko kafeterie . Boze nawet tu dotarlo .איפה המשפט הזה הן טעויות, למצוא שני. כדי להוכיח שאתה לא מדבר עברית כי עברית היאמעוניינת בי 6 שנים כך היית צריך ללמוד את זה בגן הילדים ללמוד את הבסיס.[/quote]
Ale to nie ja napisałem to
kitkat wrote:nie wiem jaki to język ale brzmi ok. czy to szwedzki craly?
. To napisał kitkat.
Próbowałem ale coś mi nie idzie, naprawdę proszę o pomoc, możecie podać mi to tłumaczenie, a potem sobie podyskutujemy 😉
Ja ci podam, będzie cię to kosztować 50 funtów, płatne 25 przed tłumaczeniem i 25 po. Numer konta wyślę na priv 😈 Za wykonaną pracę przecież się płaci, prawda? 😉
😯 @dora750
Mam ci płacić mam ci płacić prawie 230zł (226.49zł) Za przetłumaczenie krótkiego tekstu. No bez przesady 🙂
😯 @dora750
Mam ci płacić mam ci płacić prawie 230zł (226.49zł) Za przetłumaczenie krótkiego tekstu. No bez przesady 🙂
Ja ci przetlumacze profesjonalnie za £20, ale niestety tekst juz zniknal z twojego pierwszego posta 😆
seku9919 wrote:😯 @dora750
Ja ci przetlumacze profesjonalnie za £20, ale niestety tekst juz zniknal z twojego pierwszego posta :lol:[/quote]
nie zniknal tylko musisz kliknac pokaz ;p
btw, w angli jestemy to chyba angielskie ceny obowiazuja nie ?
Va so god. Ogsa, snokkar du norsk? Ikke engelsk, ingen orsak.
Dawaj tekst, dam do tłumacza i jako poliglota dostaniesz rabat… 😯
Mye for pengene. 😆