Strona główna Działy Hobby TŁUMACZENIE

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    Sandgirl
    Członek
    crally
    Participant

jesli na dodatkowy angielski to widac, ze albo Twoi rodzice wyrzucaja pieniadze w bloto albo nauczycielka wymaga zbyt wiele…
    nie myslales moze zeby samemu sprobowac? moze to dla Ciebie dziwne, ale robiac bledy wiecej sie nauczysz niz idac na latwizne.

PS
    to nie jest forum ”pomoz mi z praca domowa”

crally
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kitkat wrote:

nie wiem jaki to język ale brzmi ok. czy to szwedzki craly?

czeski- muzyka dla moich uszu 😉

seku9919
    Członek

Próbowałem ale coś mi nie idzie, naprawdę proszę o pomoc, możecie podać mi to tłumaczenie, a potem sobie podyskutujemy 😉

jackyl
    Participant

lol 😀 no tak faktycznie, w koncu to standard, ze przekrecacze, cos artists i inni nigeryjczycy udaja sie po tlumaczenia swych maili na forum, szczegolnie leeds.pl 😆 😆

i tylu poliglotow tu mamy, maja czas na francuski, rosyjski, ale po angielsku to juz szkoda literek by dzieciakowi pomoc? 🙄

Sandgirl
    Członek

Ja prac domowych nikomu nie odrabiam :>

Anonim
    Gość

Cwaniactwa nie popieram nie wazne czy chodzi o prace domowa czy zwijanie mamie drobnych z portfela 🙂

jackyl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    zanetasliwinska20 wrote:

Cwaniactwa nie popieram nie wazne czy chodzi o prace domowa czy zwijanie mamie drobnych z portfela 🙂

nie no wg Ciebie chodzi o jakis przekret.. 😛

seku9919
    Członek

Dwie rzeczy:

1. Jackyl, fajny avatar
    2. No to sie zastanówcie pomożecie czy nie? (POMOŻEMY!!!) xD

seku9919
    Członek

A tak w woli ścisłości mówię w 11 język, ale angielski po prostu mi nie idzie. Nie muszę wam mówić nic więcej. A więc proszę pomóżcie mi…

Anonim
    Gość

jackyl wrote:

zanetasliwinska20 wrote:

nie no wg Ciebie chodzi o jakis przekret.. :P[/quote] Raczej nieuctwo i cawniactwo 🙂

seku9919
    Członek

[quote:71bfc3ae4f]Raczej nieuctwo i cawniactwo [/quote]

Uczę się dobrze, interesuję się chemią i fizyką, mówię w 11 językach biegle i 2 się uczę, po prostu angielski mi nie idzie. Moja średnia to 5.9, choć prawie w ogóle się nie uczę, i często robie imprezki8) . Jeżeli chodzi o informatykę podobno mam wiedzę na poziomie studiów, i zaskoczyłem nauczyciela fizyki swoją wiedzą. Więc jeśli mogę przestać się już przechwalać, i udowodniłem ci że nie jestem nieukiem, to pomoże mi ktoś w reszcie?

Baggins
    Participant

a jakiez to znasz te jezyki? skoro najlatwiejszy ci nie wchodzi?

szortys
    Członek
    Anonim
    Gość

Rok szkolny skonczyl sie miesiac temu 😀 Wlasnie na to wpadlam , czym tu sie zajmowac , wakacje sie zaczely , dzieciakowi sie nudzi , zna 11 jezykow , ma IQ 180 , poziom zbyt wygorowany dla mnie wiec ja sie wylaczam z dyskusji.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.