Witajcie mysle nad wakacjami na Majorce albo Ibiza tak kolo 20-25 sierpnia na tydzien moze ktos sie tam wybiera albo chce sie wybrac i nie ma z kim…?…,na marginesie co byscie wybrali majorka czy ibiza…???
Ibiza jak dla mnie to syf… A jestem oddana fanka muzyki elektronicznej i od imprez nie stronie. Na sama jednak mysl o tym balaganie w san antonio, hordach rozwydrzonych brytyjczykow i placeniu 8 juro za red bulla mnie otrzepuje. Wszystko byle nie Ajbifa!
wlasnie nie wiadomo jaka pogoda w tym czasie bedzie poza tym w Polsce strace tyle ile na takiej wycieczce a pewnie nie zobacze niczego nowego….Ale jak kto woli…
Kunegunda podpowiedz prosze jak szukac Karaibow w miare rozsadnej cenie.Interesuje mnie Kuba lub Meksyk przyszly rok -kwiecien.Dodam ze chcialabym poleciec z dziecmi 3 i 4 lata i chcialabym aby ta podroz byla jak najlatwiejsza tzn lot bez jakichkolwiek przesiadek itp itd.Dzieki bardzo:-)
Ty to zawsze ze zloscia..hahahh.Myslalam ze masz jakies konkretne linki lub biura.Tez myslalam o last ale to troche trudne u mnie bo musze dostosowac urlopy no i dzieci…no i boje sie ze juz nic nie dostane w last a zalezy mi na tym urlopie bo juz zrezygnowalam w lutym zeby zaliczyc kolejne karaiby w kwietniu 🙁
No ja też właśnie myślę o Majorce – ale też patrze na wycieczki do Egiptu – teraz są świetne ceny ! Jak bym miał teraz wybierać to pojechałbym do Egiptu, ale latem tam za gorąco więc chyba jednak Majorka.