Strona główna Działy Prawo Wypadek w pracy

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    ola111
    Członek

raczej masz prawo ubiegać się o to odszkodowanie, powodzenia 🙂

franekk166
    Participant

Zawsze możesz ubiegać się o odszkodowanie, tym bardziej jeśli uszczerbek na zdrowiu był duży.

AkukuBernard
    Participant

Warto popatrzeć jaka dana firma oferuje usługi bhp[/url]. Łatwiej o odszkodowanie wtedy.

beskid1yy
    Participant

Niestety jak ktoś ma przepisy bhp za nic to tak się dzieje.

AkukuBernard
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    beskid1yy wrote:

Niestety jak ktoś ma przepisy bhp za nic to tak się dzieje.

Otóż to! Ale właśnie firmy świadczące usługi BHP są po to, aby te przepisy egzekwować.

beskid1yy
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    franekk166 wrote:

Zawsze możesz ubiegać się o odszkodowanie, tym bardziej jeśli uszczerbek na zdrowiu był duży.

Ale jak się nie przestrzega przepisów bhp[/url] to i tak nic nie wskórasz.

Giggs
    Participant

Na takie rzeczy trzeba zwrócić uwagę wcześniej. Jako pracodawca wiem, ze muszę zabezpieczyć swoich pracowników i ich ubezpieczyć. Dokładnie tak samo myślę teraz o ogólnym bezpieczeństwie i chcę odezwać się do https://www.atex137.pl/audyty-ekspertyzy-atex/.

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.