Strona główna Działy Babski kącik Sukienka!

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    edysiaa
    Participant

Czesc dziewczyny!

Szukam sukienki na Wesele eleganckiej mozecie mi polecic jakies przystepne sklepy.

Dzieki za odpowiedz!

gudelek
    Participant

Witam napisz mi e-maila na priv,mysle ze moge ci pomoc

edysiaa
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    gudelek wrote:

Witam napisz mi e-maila na priv,mysle ze moge ci pomoc

Dziekuje ci serdecznie.Napisalam e-mail ci:)

gudelek
    Participant

Wiadomosc wyslana na Twoj e-mai. 🙂

kocyk101
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    edysiaa wrote:

Czesc dziewczyny!

Szukam sukienki na Wesele eleganckiej mozecie mi polecic jakies przystepne sklepy.

Dzieki za odpowiedz!

witam! szukasz sukienki do ślubu???czy jako gość?bo jak szukasz sukienki do ślubu to ja mam nową b.ładną suknię do sprzedania,cena do negocjacji(raz była tylko założona)jeżeli chcesz wiedzieć więcej napisz mi swój nr.tel.na prywatną wiadomość to zadzwonie i udziele Ci wszystkich informacji.

edysiaa
    Participant

kocyk101 wrote:

edysiaa wrote:

Czesc dziewczyny!

Dzieki za odpowiedz!

witam! szukasz sukienki do ślubu???czy jako gość?bo jak szukasz sukienki do ślubu to ja mam nową b.ładną suknię do sprzedania,cena do negocjacji(raz była tylko założona)jeżeli chcesz wiedzieć więcej napisz mi swój nr.tel.na prywatną wiadomość to zadzwonie i udziele Ci wszystkich informacji.[/quote]
    Czesc.Nie dziekuje.Ja potrzebuje sukienke kupic jako gosc:)

sandra26
    Członek

Cześć, a ja mogę polecić Debenhamsa, ostatnio akurat też szukałam eleganckiej sukienki na wesele i trafiłam na niezłą obniżkę cen, a takiej kreacji nikt nie miał:)

Giggs
    Participant

Ja ze swojej strony mogę Wam polecić zajrzeć na stronę sklepu online z sukienkami https://navona.pl/ . Korzysta z niego moja żona już od dłuższego czasu i jestem zdania, że jest naprawdę godny uwagi. Wszystkie zakupy przez nią zrobione wyglądają po prostu cudownie, a sama bardzo sobie je chwali. Myślę, że warto zajrzeć na ich ofertę, bo na pewno znajdziecie tam coś dla siebie na różne okazje 😉

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.