Strona główna Działy Śmietnik simlock

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    kitkat
    Participant

każdy punkt zrobi ci tak samo. Języki, menu, themes sa sciagane z internetu.
    W Polsce czy tu na odludziu zrobia tak samo – wszyscy korzystaja z tego samego żródła. Troche mnie dziwi, że pytasz o zmianę języka na polski w komórce – angielski jest bardziej przejrzysty. Leeds City market butik nr 46 ( mogę sie mylić ale cos koło tego), Armley na wprost od złodzieji z cashconverters, a także u każdego w domu z dostępem do internetu.

kitkat
    Participant

zapomniałem dodać: ściagnięcie blokady sim zależy od modelu komórki

nowy_nowa
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ddd66 wrote:

WITAM WSZYSTKICH MA MOZE KTOS NAMIARY NA GODNY POLECENIA PUNKT GSM CHODZI MI O /SIMLOCKA I POLSKIE MENU/

Za darmo i w kazdej chwili.
    Reszta na priv.

nowy_nowa
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ddd66 wrote:

WITAM WSZYSTKICH MA MOZE KTOS NAMIARY NA GODNY POLECENIA PUNKT GSM CHODZI MI O /SIMLOCKA I POLSKIE MENU/

Bede mial troche czasu to zrobie ci to a narazie mozesz sam sprubowac,detalicznie ci wkleilem na privie, jak to sie robi, sam tak robie. Aktualnie nie mieszkam juz w Leeds wiec bedzie ciezko ale ciapkow z city marketu odradzam ci kategorycznie. Dostaniesz spowrotem "nie swoj" telefon, chodzi o bebechy czyli srodek. Tylko obudowa jeszcze twoja zostanie a w srodek wcisnac ci najgorszy,chinski, badziewie. To jest mafia. Niejeden tel po ich "modyfikacji" juz mialem w rekach,zgroza. Nawet te ich "przyslowiowe" 1H i bedzie gotowy,wystarcza im by z twojego tel zrobic grata i na koniec puscic ci tekst………….to sie nie da lub przyjdz kiedy indziej.
    Tyle.
    Ale kazdy niech robi jak uwaza.

PS. Tak pamietam cie, robilem ci tomtoma. I co smiga?

gerwazy22
    Participant

Witam czy orientujecie sie ile kosztuje wgranie polskiego menu to tel mraki HTc??

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.