Strona główna Działy Motoryzacja speed awareness course

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    miszola
    Członek

ja bym na twoim miejscu poszla…
    Bylo dosyc ciekawie i smiesznie ale to pewnie zalezy tez od instruktora i grupy.
    Na poczatku dostaniesz taka ksiazeczke z pytaniami na ktore musisz odpowiedziec np. o znaki ale nikt tego nie sprawdzza wiec bez paniki 🙂
    potem duzo dyskusji i pare filmikow dosyc mocnych.

Ja potym kursie stracilam troche pewnosci siebie a uwazalam sie za dobrego kierowce ale przynajmniej juz tak nie pirace 🙂

wesola
    Participant

Ja byłam dwa tygodnie temu. I ty też idz anulują ci punkty. Fakt trzeba siedzieć 4 godziny i nie ma mowy, że cie wczesniej wypuszcza. Filmiki z wypadkami puszczaja i mówią, że są drastyczne. Chyba nie widzieli poważnych wypadków. No ale nic skoro dali możliwosc wyboru to idz na ten kurs. Pozdrawiam.

jackyl
    Participant

warto isc, dowiesz sie czegos nowego.. 🙂

ela1981
    Participant

znaki hmmmmm….no znam kilka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😉 😉 😉 😉 😉

poczytalam troche i chyba jednak warto sie wybrac….
    mam nadzieje, ze testow tam na koniec nie robia 😉

Osobiście nie byłem ale slyszałem że jest ok. Po prosty kurs w angielskim typie, tzn. na koncu quiz-mozna zagladac do rozdanych materialow 🙂

A o ile przekroczylaś od dozwolonej prędkości?

No i na poczatek obejrzyj to: http://www.funiaste.net/3868,75624,filmik.html

ela1981
    Participant

tego filmu to sie nie da do konca obejrzec….

przekroczylam o 7 mil, jechalam 37 zamiast do 30, poprostu zagapilam sie, kazdemu sie moze zdarzyc, generalnie nie jezdze szybko, mam dziecko i zalezy mi na swoim i obcych zyciu

O 7 mil to ja notorycznie przekraczam. Oczywiscie nie tam gdzie sa kamery ale czasem faktycznie POLICE moze sie zaczaić jak 'NASI’ 🙂 z radarem.

miszola
    Członek

ja tez tak myslalam to tylko 6 mil na godzine, wracalam z rozmowy o prace niezbyt zadowolona itp zawsze sie znajdzie jakas wymowka …

a wlasnie to 6 – 7 mil robi ogromna roznice w razie wypadku czego oczywiscie nikomu nie zycze

Ela zeby zaliczyc kurs wystarczy wytrzymac tam 4 godziny z przerwa na kawke i ciasto 🙂

jackyl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ela1981 wrote:

przekroczylam o 7 mil, jechalam 37 zamiast do 30, poprostu zagapilam sie, kazdemu sie moze zdarzyc, generalnie nie jezdze szybko, mam dziecko i zalezy mi na swoim i obcych zyciu

lol pechowa 7 😉 ja jechalem 47 jak bylo do 40, zagadalem sie z kolezanka i zapomnialem o kamerce.. 🙂

w sumie to nie wiem nad czym tu sie zastanawiac, kosztuje tyle samo co mandat, a punktow nie dostajesz.. to az forum musi Cie przekonywac ze warto? 😛

KB
    Participant

Idź na kurs to nic strasznego, a warto. Tu jest tylko 12pkt, wiec te 3pkt mogą być cenne 🙂

Sam bym chętnie poszedł,ale mi nie wolno 😕

ela1981
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

jackyl wrote:

ela1981 wrote:

lol pechowa 7 😉 ja jechalem 47 jak bylo do 40, zagadalem sie z kolezanka i zapomnialem o kamerce.. 🙂

w sumie to nie wiem nad czym tu sie zastanawiac, kosztuje tyle samo co mandat, a punktow nie dostajesz.. to az forum musi Cie przekonywac ze warto? :P[/quote]

wiem, ze kolejnych punktow nie zdobede 😀 😀 😀 wiec moje rozwazania byly czy warto "tracic" czas (a u mnie prawie kazdy dzien po poludniu jest zajety) i jaki to ma wplyw na wysokosc ubezpieczenia

ale juz po spawie, zabookowalam i tyle

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.