Strona główna Działy Zdrowie okulista

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    zoskazoska
    Członek

Witam.
    Szukam zaufanego okulisty w leeds czy moze ktos ma jakis namiar na takiego lekarza? Bede bardzo wdzieczna.
    Dziekuje

ewelin
    Participant

ja chodzę do bootsa do okulisty, 30min i po badaniach, jak chcesz to od razu możesz wybrać okulary, albo umówić się na spotkanie dotyczące badań na soczewki…koszt to chyba 30f nie pamiętam już, bo byłam rok temu…

sandra26
    Członek

A ja polecam Vision Express na deptaku, miła i fachowa obsługa (oczywiście mam na myśli okulistę):)

Indra
    Participant

A ja jestem zadowolna ze specsavers 🙂

Anonim
    Gość

Z tym, że to wszystko optycy, a nie okuliści 😉

Indra
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    dora750 wrote:

Z tym, że to wszystko optycy, a nie okuliści 😉

Ale zanim oddadza cie w rece optyka, musisz przejsc przez okuliste, przynajmniej w specsavers.

Ftlukkka
    Participant

Zawsze można udać się na darmowe badanie wzroku chociazby tutaj: https://www.twojesoczewki.com/blog/bezplatne-badanie-wzroku/ Przede wszystkim musimy postawic na jakosc ulug i pomocy u okulisty. Mozna popatrzec wlasnie na dobrych w naszej okolicy. Jak musimy nosic okulary to konieczne jest to wlasnie, zeby miec wzrok pod kontrola. Tez wiem, ze sporo osob lubi soczewki. Mozna sie na nie zdecydowac. Dobrze dobrane beda wygodniejsze niz zwykle okulary.

klaralas
    Participant

czesc

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.