Strona główna Działy Babski kącik Opinie o fryzjerach w Leeds (2011)

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    katarina2418
    Participant

hejka ja mam pytanie potrzebuję dobrej fryzierki która będzie umiała z ciemnych włosow przefarbować na blond byłam u tej fryzierki na Armley ale powiedziała mi że za tą usługę weźmie od 50 do 60 f dla mnie to za drogo macie namiary na tańszego fryziera z okolic Armley pozdrawiam

katarina2418
    Participant

Hejka macie dokładne namiary na zakład Prestige bąc linka na ich stronę dzięki pozdrawiam

Sandgirl
    Członek

no i w koncu poszlam do fryzjera (w sumie juz dawno, ale chcialam zaktualizowac) – zrobilam tak jak robilam w londynie i poszlam do salonu w college’u (w londynie mialam kolezanke ktora sie uczyla) – zaplacilam 6 funtow i nie narzekam. Jak wlosy krotsze niz do ramion to 4 funty. Jak dla mnie rewelka 😉

gary
    Participant

hejka,nr do Prestige 07746461235,polecam pania ANIE. Pozdrawiam.

katarina2418
    Participant

dzięki za telefon a macie dokładny adres i jakie maja tam ceny może wiecie

sandra26
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    awlod81 wrote:

Czesc! ktos wspomnial o salonie fryzjerskim "Luiza" na Harehills, otoz musze powiedziec, ze jestem niezadowolona po wizycie tam. Wlosy sciete sa bardzo nierowno (co zauwazylo juz kilka osob) Jestem rozczarowana i na pewno wiecej z uslug tego salonu fr. nie skorzystam 👿

W Salonie "Luiza" można się spotkać z fachową i profesjonalną obsługą, nie wliczam w nią praktykantek, które się uczą, za to Pani Wiola zawodowo, doradzi i wystylizuje. Polecam, warto:)

sandra26
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    zbuntowana wrote:

salon LUIZA….???? porazka!!! raz tam bylam i nigdy wiecej nie pojde. jedna laska robila mi baleyage i…. po tygodniu jechalam do polski wiec przy okazjii odwiedzilam moja fryzjerke poniewaz baleyage ten zaczal sie zmywac….—- zaledwie po tygodniu!!!

ODRADZAM STANOWCZO!!!

M.Krall z Bestonu— tez raczej nie. widzialam na wlasne oczy jak czesala klientke— postarzala ja conajmniej o 20 lat, pozatym moje znajome tez nie maja o niej najlepszej opinii.
    sama teraz jestem w trakcie poszukiwan. Wiem ze naprawde fajna fryzjerka jest ale… w Doncaster. gdyby ktos mial ochote polecam.

Myślę, że pomimo tzw. "wolności słowa", nie powinno się nikomu robić autoreklamy, bo każda opinia jest tylko kwestią gustu, a słowa "odradzam", żadna/żaden z Was nie powiedział/aby tej fryzjerce prosto w oczy. Hipokryci!!!

gary
    Participant

bylem w Prestige akurat wczoraj.Powiedzieli,ze bedzie inny nr-,cos sie stalo z tamtym- ALE adres to 277 DEWSBURY ROAD,miedzy straza pozarna a malym Tesco.Latwo znalezc.Sorki kodu nie pamietam ale chyba ls11 2 dl podkreslam chcyba

natalie
    Członek

Czy ktos moze mi dac namiary na dobrego fryzjera? Cena nie gra roli, oby byl dobry.Poyrzebuje poprawic pasemka,ktore robilam w Elizabeth .Na glowie mam siano.(zeby nikogo nie obrazic,przemilcze wizyte u nich) Wiem jednak ,ze bede sie trzymac od nich z daleka.

Anonim
    Gość

ups… potrojny poscik sie zrobil

Anonim
    Gość

sandra26 wrote:

Myślę, że pomimo tzw. "wolności słowa", nie powinno się nikomu robić autoreklamy

eh, dzioucha! pomysl 3 razy zanim co napiszesz 😆

natalie
    Członek

Dora,daj mi namiary na ten salon Toni&Guy.
    Nr i adres.Dzieki

Indra
    Participant

natalie wrote:

Dora,daj mi namiary na ten salon Toni&Guy.
    Nr i adres.Dzieki

Ja bylam na Albion St, zrobili mi ladne pasemka. Obcieli nie do konca tak jak chcialam, ale z pasemek jestem zadowolona.

natalie
    Członek

Dzieki Indra,jesli to nie problem,podaj mi nr tel lub adres,Nie znam Leeds ,wiec nie wie wiem ,gdzie to jest.

Indra
    Participant
Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.