Strona główna Działy Babski kącik Fryzjer na Farsley

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    magdzia
    Participant

Poszukuję opinii o fryzjerze z Farsley.
    Czy może ktoś posiada numer telefonu do w/w fryzjera?
    Chciałabym rozjaśnić włosy pasemkami i zrobić fajną fryzurę na długich włosach.
    Dzięki za pomoc!

magdzia
    Participant

Zapomniałam dodać, że chodzi o polskiego fryzjera.

jackyl
    Participant

jak ktos kiedys zapyta o angielskiego to forum chyba baza padnie z wrazenia.. 😉

magdzia
    Participant

Chciałam się dowiedzieć, czy fryzjer z Farsley jest naprawde taki dobry w swoim fachu jak jedna osoba napisała? Jestem troszkę wybredna jeśli chodzi o strzyżenie! A jeśli chodzi o cene to kwota nie gra dla mnie roli, chce po prostu wyjść z fryzurą w 100% zadowolona i tyle. Na forum również reklamują cutting room na Chapel Allerton, więc szukam opinii który salon jest lepszy. Chyba nie pozostaje mi nic innego jak pójść i samej przetestować to na własnej głowie 🙂 Jeśli ktoś ma namiary na ten salon z Farsley to bardzo proszę o podanie adresu bądz nr telefonu.
    dzięki za pomoc

Indra
    Participant

Cutting Room w Chapel Allerton w ogole mi sie nie podobal, a raczej to co zrobili z moimi wlosami. Naprawde spodziewalam sie wiecej. Dzis odwiedzilam tony i geja na Boar Lane i fajnie mi laska zrobila fryzure. To nie tyle zalezy od salonu co od fryzjerow. Masz rozne ceny za rozny poziom doswiadczenia. Mi robila Rachael, ale ona pracuje tylko w poniedzialki, nie wiem jakcy sa inni, bylam tam pierwszy raz. Zawsze mozesz poprosic o senior stylist i zobaczysz, czy bedzie Ci odpowiadalo.

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.