Strona główna Działy Hobby cos dla milosnikow motoryzacji

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    jackyl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    szortys wrote:

dostalem dzisiaj ciekawa oferte ktora chcialbym sie podzielic bo wiem ze mamy tu kilku milosnikow motoryzacji 🙂
    http://livingsocial.com/deals/44608-half-day-aston-martin-experience?msdc_id=71&ref=Deal050611_71_7180email
    az chyba sie skusze bo naprawde sie oplaca 😀

moze trzech kupi z Twojego linka to bedziesz mial za friko.. 😉

szortys
    Członek

wlasnie dopiero to zauwazylem 🙂 dobry patent jak bedzie jakis lepszy deal to bede spamowal wszedzie gdzie sie da hehe 😀

jackyl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    szortys wrote:

wlasnie dopiero to zauwazylem 🙂 dobry patent jak bedzie jakis lepszy deal to bede spamowal wszedzie gdzie sie da hehe 😀

facebook 🙂 no chyba ze masz 0 friends.. 😉

szortys
    Członek

a zebys wiedzial 🙂 nie mam facebooka strata czasu i prywatnosci… ja tam wole pozostac anonimowy 😀 widzisz jak bin laden mialby tam konto to znalezliby go od strzalu :]

jackyl
    Participant

szortys wrote:

a zebys wiedzial 🙂 nie mam facebooka strata czasu i prywatnosci… ja tam wole pozostac anonimowy 😀 widzisz jak bin laden mialby tam konto to znalezliby go od strzalu :]

wydaje Ci sie z ta strata 🙂 wszystko zalezy jak uzywasz 🙂 a jak robisz w online marketingu to obecnie sorry winetou ale nie mozna nie miec.. 🙂

ps: a nasza klase 'masz’? 😛

szortys
    Członek

niet ja jestem jakos za skromny jak to moj kolega powiedzial nk i fb to tylko i wylacznie do lansu a ja juz nie mam sie przed kim lansowac 🙂 a z tym online marketingiem to fakt moja panna robi ppc i seo i ma swojego mudzina co wlasnie social networking marketing robi tylko i wylacznie i wyobraz sobie ok 20% sprzedazy pochodzi wlasnie od niego ;]

jackyl
    Participant

kolega sie widze zna jak ja na obrobce skrawaniem.. ;]

wyobrazam sobie 🙂 jaka branza? 🙂

szortys
    Członek

teraz elektronika ale freelance w kazdej branzy, sam sie zastanawialem zeby sie przekwalifikowac bo niezla z tego kaska ale tez niezly stres bo na rezultaty sie czeka tygodniami a nie zawsze sa pozytywne 🙂 ah i jeszcze klienci mysla ze to oni wiedza wszystko o online marketingu gdzie nic nie wiedza bo to nie tak dziala jak wyglada a wspolpraca z takimi jest straszna 🙂 a ty tez siedzisz w tym?

jackyl
    Participant

szortys wrote:

teraz elektronika ale freelance w kazdej branzy, sam sie zastanawialem zeby sie przekwalifikowac bo niezla z tego kaska ale tez niezly stres bo na rezultaty sie czeka tygodniami a nie zawsze sa pozytywne 🙂 ah i jeszcze klienci mysla ze to oni wiedza wszystko o online marketingu gdzie nic nie wiedza bo to nie tak dziala jak wyglada a wspolpraca z takimi jest straszna 🙂 a ty tez siedzisz w tym?

e to musze z nia pogadac.. powymieniac sie doswiadczeniami.. 😀
    akurat w ppc rezultaty masz blyskawicznie.. a potem tylko optymalizowac.. 🙂

spojrz tu nizej.. myslisz ze po co ja sie produkuje na forach..? ;]

szortys
    Członek

hehe jak masz dobrego web developera to i o biznesie mozna pomyslec 🙂 tzn agencji marketingowej bo tylko tego nam brakuje reszte ekipy mamy 😀
    wyslalem ci pw z linkiem do jej artykulow moze sie przyda 😀

jackyl
    Participant

szortys wrote:

hehe jak masz dobrego web developera to i o biznesie mozna pomyslec 🙂 tzn agencji marketingowej bo tylko tego nam brakuje reszte ekipy mamy 😀
    wyslalem ci pw z linkiem do jej artykulow moze sie przyda 😀

lol mam dobrego i o biznesie myslimy jak najbardziej, ale czyms ciekawszym niz praca dla innych za drobne.. 🙂 to juz robie w ramach swojej wlasnej dzialalnosci 🙂

szortys
    Członek

hmm zobacze co ona o tym powie bo zaczynam widziec to!! hehe tyle ze ona ledwo co zmienila robote i nie wiem czy bedzie jej sie chcialo daj mi pare dni ja zobacze co sie da zrobic i cos najwyzej zakombinujemy 😀

bartek4
    Participant

tak w skrocie to odradzam komukolwiek tego typu atrakcje. Kupilismy cos podobnego koledze rok temu na urodziny. Tyle ze byla to przejazdzka samochodami rajdowymi na pseudo torze. ktory byl marnym malym koleczkiem z dwiema szykanami. troche jezdzisz troche siedzisz na drugim fotelu. najsmieszniejsze jest to ze miala byc przejazdzka samochodem z napedem na tyl. postawili clio i zaciagali szmate. nawet samemu nie mozna bylo.

jest to atrakcja dla amatorow ktorzy maja od dwoch dni prawko ( w zasadach natomiast chca osob z conajmniej jednym rokiem doswiadczenia )

na torze byli tez tacy to chcieli pojezdzic db9 albo jakims lambo. nawet nie bylo gdzie sie dobrze rozpedzic a juz trzeba bylo hamowac.

zenada !!!

KB
    Participant

Podobno w yorku można pojezdzić na track dayach prawda to?

r8,lambo i cos tam jeszcze za 99? Słyszeliscie o tym?

Ogólnie ma ktos namiar na miejsce gdzie można coś takiego zrobić?

Ale interesuje mnie nie jazda wokół trzepaka tylko chociaż ze 2-3 okrązenia po jakimś torze własnie jakims db9 albo r8

jakby ktoś miał namiar byłbym wdzieczny.

szortys
    Członek

ta oferta wlasnie byla z yorku ale o innych niestety nie wiem ;/

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.