Strona główna › Działy › Hobby › cos dla milosnikow motoryzacji
dostalem dzisiaj ciekawa oferte ktora chcialbym sie podzielic bo wiem ze mamy tu kilku milosnikow motoryzacji 🙂
http://livingsocial.com/deals/44608-half-day-aston-martin-experience?msdc_id=71&ref=Deal050611_71_7180email
az chyba sie skusze bo naprawde sie oplaca 😀
moze trzech kupi z Twojego linka to bedziesz mial za friko.. 😉
wlasnie dopiero to zauwazylem 🙂 dobry patent jak bedzie jakis lepszy deal to bede spamowal wszedzie gdzie sie da hehe 😀
wlasnie dopiero to zauwazylem 🙂 dobry patent jak bedzie jakis lepszy deal to bede spamowal wszedzie gdzie sie da hehe 😀
facebook 🙂 no chyba ze masz 0 friends.. 😉
a zebys wiedzial 🙂 nie mam facebooka strata czasu i prywatnosci… ja tam wole pozostac anonimowy 😀 widzisz jak bin laden mialby tam konto to znalezliby go od strzalu :]
a zebys wiedzial 🙂 nie mam facebooka strata czasu i prywatnosci… ja tam wole pozostac anonimowy 😀 widzisz jak bin laden mialby tam konto to znalezliby go od strzalu :]
wydaje Ci sie z ta strata 🙂 wszystko zalezy jak uzywasz 🙂 a jak robisz w online marketingu to obecnie sorry winetou ale nie mozna nie miec.. 🙂
ps: a nasza klase 'masz’? 😛
niet ja jestem jakos za skromny jak to moj kolega powiedzial nk i fb to tylko i wylacznie do lansu a ja juz nie mam sie przed kim lansowac 🙂 a z tym online marketingiem to fakt moja panna robi ppc i seo i ma swojego mudzina co wlasnie social networking marketing robi tylko i wylacznie i wyobraz sobie ok 20% sprzedazy pochodzi wlasnie od niego ;]
kolega sie widze zna jak ja na obrobce skrawaniem.. ;]
wyobrazam sobie 🙂 jaka branza? 🙂
teraz elektronika ale freelance w kazdej branzy, sam sie zastanawialem zeby sie przekwalifikowac bo niezla z tego kaska ale tez niezly stres bo na rezultaty sie czeka tygodniami a nie zawsze sa pozytywne 🙂 ah i jeszcze klienci mysla ze to oni wiedza wszystko o online marketingu gdzie nic nie wiedza bo to nie tak dziala jak wyglada a wspolpraca z takimi jest straszna 🙂 a ty tez siedzisz w tym?
teraz elektronika ale freelance w kazdej branzy, sam sie zastanawialem zeby sie przekwalifikowac bo niezla z tego kaska ale tez niezly stres bo na rezultaty sie czeka tygodniami a nie zawsze sa pozytywne 🙂 ah i jeszcze klienci mysla ze to oni wiedza wszystko o online marketingu gdzie nic nie wiedza bo to nie tak dziala jak wyglada a wspolpraca z takimi jest straszna 🙂 a ty tez siedzisz w tym?
e to musze z nia pogadac.. powymieniac sie doswiadczeniami.. 😀
akurat w ppc rezultaty masz blyskawicznie.. a potem tylko optymalizowac.. 🙂
spojrz tu nizej.. myslisz ze po co ja sie produkuje na forach..? ;]
hehe jak masz dobrego web developera to i o biznesie mozna pomyslec 🙂 tzn agencji marketingowej bo tylko tego nam brakuje reszte ekipy mamy 😀
wyslalem ci pw z linkiem do jej artykulow moze sie przyda 😀
hehe jak masz dobrego web developera to i o biznesie mozna pomyslec 🙂 tzn agencji marketingowej bo tylko tego nam brakuje reszte ekipy mamy 😀
wyslalem ci pw z linkiem do jej artykulow moze sie przyda 😀
lol mam dobrego i o biznesie myslimy jak najbardziej, ale czyms ciekawszym niz praca dla innych za drobne.. 🙂 to juz robie w ramach swojej wlasnej dzialalnosci 🙂
hmm zobacze co ona o tym powie bo zaczynam widziec to!! hehe tyle ze ona ledwo co zmienila robote i nie wiem czy bedzie jej sie chcialo daj mi pare dni ja zobacze co sie da zrobic i cos najwyzej zakombinujemy 😀
tak w skrocie to odradzam komukolwiek tego typu atrakcje. Kupilismy cos podobnego koledze rok temu na urodziny. Tyle ze byla to przejazdzka samochodami rajdowymi na pseudo torze. ktory byl marnym malym koleczkiem z dwiema szykanami. troche jezdzisz troche siedzisz na drugim fotelu. najsmieszniejsze jest to ze miala byc przejazdzka samochodem z napedem na tyl. postawili clio i zaciagali szmate. nawet samemu nie mozna bylo.
jest to atrakcja dla amatorow ktorzy maja od dwoch dni prawko ( w zasadach natomiast chca osob z conajmniej jednym rokiem doswiadczenia )
na torze byli tez tacy to chcieli pojezdzic db9 albo jakims lambo. nawet nie bylo gdzie sie dobrze rozpedzic a juz trzeba bylo hamowac.
zenada !!!
Podobno w yorku można pojezdzić na track dayach prawda to?
r8,lambo i cos tam jeszcze za 99? Słyszeliscie o tym?
Ogólnie ma ktos namiar na miejsce gdzie można coś takiego zrobić?
Ale interesuje mnie nie jazda wokół trzepaka tylko chociaż ze 2-3 okrązenia po jakimś torze własnie jakims db9 albo r8
jakby ktoś miał namiar byłbym wdzieczny.
ta oferta wlasnie byla z yorku ale o innych niestety nie wiem ;/