Strona główna Działy Prawo Poszukiwany prawnik lub dobry zespół adwokacki

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    Janusz34
    Participant

wystarczyla mi strona internetowa 😉

lolek112
    Participant

spróbuj poprosić o pomoc tego adwokata http://adwokat-cichowski.pl

Ftlukkka
    Participant

A kogoś z Oławy, jakiegoś prawnika co pomaga uzyskać odszkodowania możecie polecić? Kto Wam pomógl?

asiach
    Participant

Skontaktuj się z kancelarią pana Cejrowskiego. Specjalizuje się w wielu dziedzinach prawa i z pewnością doradzi i pomoże. Teraz ciężko znaleźć adwokata, który faktycznie angażuje się w swoją pracę, większość kładzie nacisk na zysk, ale pan Cejrowski zna się na tym co robi i zawdzięcza to swojemu doświadczeniu przez wiele specjalizacji. Już dwa razy mi pomagał w mniejszych i w większych sprawach i zawsze mi wszystko wyjaśni żebym wiedziała na czym stoję.

lulka
    Participant

"Taka jest prawda, że na rynku możemy znaleźć masę ogłoszeń dotyczących radców prawny- dlatego wybór nie jest prosty. Jeżeli jednak zależy nam na znalezieniu kogoś kompetentnego naprawdę trzeba na wszystko zwracać uwagę. Ja niedawno odkryłam Ranking Adwokatów Z tego co dowiedziałam się mają ogromną wiedzę, doświadczenie i potrafią niemalże każdy problem rozwiązać.
    "

werakra
    Participant

czesc

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.