Strona główna Działy Śmietnik Większość londyńskich prostytutek to imigrantki

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

Rozmowa w autobusie w centrum , jada dwie polki : ,, Ku..a musze do weekendu jeszcze 10 zrobic najmniej , wczoraj bylo 12 , ale chyba mi zaraz pi..a peknie , mowie ci ku…a a jeden to mial takiego duzego ku..a ze myslalam ze mi ci…e rozj…e ,, .

kunegunda
    Participant

rozmowa uslyszana w metrze.
    Polka
    nic nie mowi ale zato oczarowana partnerem
    Polak (grubawy, smierdzi troche potem)
    – Wiesz ja to pracuje na budowie. To takie meskie zajecie.
    😆

nowy_nowa
    Członek

hehehehehe……..dobre,dobre.

bartek4
    Participant

zawod jak kazdy inny 🙄

ja osobiscie do prostytutek nic nie mam. ich cialo wiec moga sobie z nim robic co chca.

KB
    Participant

bartek4 – dokładnie

swoją droga chyba sprzedam auto i zaczne jezdzic komunikacja miejską bo fajne rzeczy widze mozna usłyszec 😆 😆 😆

nowy_nowa
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    KB wrote:

bartek4 – dokładnie

swoją droga chyba sprzedam auto i zaczne jezdzic komunikacja miejską bo fajne rzeczy widze mozna usłyszec 😆 😆 😆

heheheh ……….. no na to wychodzi. 😆
    Tez prawda. heheheh

Bartek tez masz racje, ja wcale tego nie neguje. Ale sa pewne fakty o ktorych pisza i nieraz warto nad tym sie zastanowic lub choc poczytac.

eR
    Participant

Gdzie w Leeds można "spotkać" takie prostytutki? Oprócz clubu Churchill na Beeston. Bo koleżka pyta. Może tu na forum są jakieś? To zapraszam na prv.

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.