Strona główna Działy Erystyka "czyszczenie komina"

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    sylwia
    Członek

[quote:ef199098b0]Chyba nikt Ci do tej pory "komina dobrze nie wyczyścił", a to wszystko tłumaczy. Jesteś zbyt arogancka i wypowiadasz się o innych w sposób, który raczej nie przystoi [/quote:ef199098b0]

a wiec nasza "kolezanka" z forum niedawno mi wlasnie to zarzucila ze dawno mi tego komina nikt nie wyczyszcil i stwierdzila ze to ja jestem arogancka ba nazwala mnie nawet prostaczka , tyle ze ja chyba sie za bardzo starzeje i nie mam pojecia co ona ma na mysli z tym kominem 😆 jakies sugestie ???

kitkat
    Participant

to bedzie ostre ale widze to tak: albo jestes stara jak konstytucja albo dawno cie ktos nie zlustrował

sylwia
    Członek

kitkat no az taka stara nie jestem 😆 ale nie jestem na "topie" z takimi gowniarzerskimi odzywkami 😉

kitkat
    Participant

czyszczenie komina to juz słyszałem 15 lat temu

kitkat
    Participant

a po za tym slang to nie "gówniarskie odzywki"

sylwia
    Członek

Nadal jednak Nie odpowiedziales na zadane pytanie ja takiego slangu Nie uzywalam 😕

kunegunda
    Participant

sloganu uzywaja przewaznie ludzie wychowani na ulicy 😆
    bo z tego co wiem to kultura wymaga aby takiego slownictwa w stosunku do kobiet nie uzywac 😉

nowy_nowa
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kunegunda wrote:

bo z tego co wiem to kultura wymaga aby takiego slownictwa w stosunku do kobiet nie uzywac 😉

otoz to……………dokladnie tak jest.

gudelek
    Participant

oznacza to ze nikt dawno Cie dobrze nie zerznal,albo inaczej -ze dawno nie uprawialas dobrego seksu

sylwia
    Członek

[quote:bd2f8b4177]oznacza to ze nikt dawno Cie dobrze nie zerznal,albo inaczej -ze dawno nie uprawialas dobrego seksu[/quote]

dziekuje za odpowiedz 😆

a wiec sandra i kto tu wychodzi na prostaczke???bo tylko ktos prosty i ograniczony tak sie odzywa albo wypowiada na forum 😆
    i chyba rzeczywiscie ty masz jakies braki chyba w tej dziedzinie skoro tak o tym piszesz , nie mowiac ciagle napominanie o szkole , inteligencji hmmmm ty masz duze problemy z sama soba dziewczyno szkoda mi ciebie 😥

Helka
    Participant

Sylwia- ona ma problemy i to chyba wieksze niz nam sie wydaje.
    Wedlug niej to stanowiska w pracy otrzymuje sie "za puszczanie".
    Ten komin jak przeczytalam myslalam ,ze padne.Czekalam tylko na twoja reakcje.Jakby to facet pisal to by przeszlo,ale "kobieta".
    Ja z nia przestalam dyskutowac juz dawno.Jedyna jej obrona to ublizanie.
    Szkoda czasu.

Helka
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kunegunda wrote:

"kobieta" do kobiety.
    Pomilily sie chyba komus role 😆

sylwia
    Członek

[quote:56e6aac81a]Ten komin jak przeczytalam myslalam ,ze padne.Czekalam tylko na twoja reakcje.Jakby to facet pisal to by przeszlo,ale "kobieta".[/quote]

Ona twierdzila ze jestem prostaczka dlatego udalam glupiutka ze nie wiem co to jest 😆

[quote:56e6aac81a]Wedlug niej to stanowiska w pracy otrzymuje sie "za puszczanie"[/quote]
    😯 😯 hmm moze jej nikt nie chcial tego "komina przeczyszcic" i stad te zawiesc w prawach sexualnych 🙄
    No a co do pracy nie bede tego komentowac 😕 nie wiem gdzie ona pracowala ze wogole takie cos mialo miejsce 🙄

wyderszonpol
    Członek

kunegunda wrote:

Masz racje ale kiedys nawet ludzie z ulicy traktowali kobiety z nalezytym szaconkiem. Teraz juz nie…
    Poza tym to co uzyte zostalo, to uliczny slang nie jest. Predzej slang kominiarzy, albo tak zwanych kocmoluchow 🙂 pzdr

Reddbull
    Członek

kunegunda wrote:

tobie czasami o 'slang’ nie chodzilo??? 😀

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.