Strona główna › Działy › Erystyka › "czyszczenie komina"
to bedzie ostre ale widze to tak: albo jestes stara jak konstytucja albo dawno cie ktos nie zlustrował
kitkat no az taka stara nie jestem 😆 ale nie jestem na "topie" z takimi gowniarzerskimi odzywkami 😉
czyszczenie komina to juz słyszałem 15 lat temu
a po za tym slang to nie "gówniarskie odzywki"
Nadal jednak Nie odpowiedziales na zadane pytanie ja takiego slangu Nie uzywalam 😕
sloganu uzywaja przewaznie ludzie wychowani na ulicy 😆
bo z tego co wiem to kultura wymaga aby takiego slownictwa w stosunku do kobiet nie uzywac 😉
bo z tego co wiem to kultura wymaga aby takiego slownictwa w stosunku do kobiet nie uzywac 😉
otoz to……………dokladnie tak jest.
oznacza to ze nikt dawno Cie dobrze nie zerznal,albo inaczej -ze dawno nie uprawialas dobrego seksu
[quote:bd2f8b4177]oznacza to ze nikt dawno Cie dobrze nie zerznal,albo inaczej -ze dawno nie uprawialas dobrego seksu[/quote]
dziekuje za odpowiedz 😆
a wiec sandra i kto tu wychodzi na prostaczke???bo tylko ktos prosty i ograniczony tak sie odzywa albo wypowiada na forum 😆
i chyba rzeczywiscie ty masz jakies braki chyba w tej dziedzinie skoro tak o tym piszesz , nie mowiac ciagle napominanie o szkole , inteligencji hmmmm ty masz duze problemy z sama soba dziewczyno szkoda mi ciebie 😥
Sylwia- ona ma problemy i to chyba wieksze niz nam sie wydaje.
Wedlug niej to stanowiska w pracy otrzymuje sie "za puszczanie".
Ten komin jak przeczytalam myslalam ,ze padne.Czekalam tylko na twoja reakcje.Jakby to facet pisal to by przeszlo,ale "kobieta".
Ja z nia przestalam dyskutowac juz dawno.Jedyna jej obrona to ublizanie.
Szkoda czasu.
"kobieta" do kobiety.
Pomilily sie chyba komus role 😆
[quote:56e6aac81a]Ten komin jak przeczytalam myslalam ,ze padne.Czekalam tylko na twoja reakcje.Jakby to facet pisal to by przeszlo,ale "kobieta".[/quote]
Ona twierdzila ze jestem prostaczka dlatego udalam glupiutka ze nie wiem co to jest 😆
[quote:56e6aac81a]Wedlug niej to stanowiska w pracy otrzymuje sie "za puszczanie"[/quote]
😯 😯 hmm moze jej nikt nie chcial tego "komina przeczyszcic" i stad te zawiesc w prawach sexualnych 🙄
No a co do pracy nie bede tego komentowac 😕 nie wiem gdzie ona pracowala ze wogole takie cos mialo miejsce 🙄
Masz racje ale kiedys nawet ludzie z ulicy traktowali kobiety z nalezytym szaconkiem. Teraz juz nie…
Poza tym to co uzyte zostalo, to uliczny slang nie jest. Predzej slang kominiarzy, albo tak zwanych kocmoluchow 🙂 pzdr
tobie czasami o 'slang’ nie chodzilo??? 😀
[quote:47c2f611e0]Chyba nikt Ci do tej pory "komina dobrze nie wyczyścił", a to wszystko tłumaczy. Jesteś zbyt arogancka i wypowiadasz się o innych w sposób, który raczej nie przystoi
a wiec nasza "kolezanka" z forum niedawno mi wlasnie to zarzucila ze dawno mi tego komina nikt nie wyczyszcil i stwierdzila ze to ja jestem arogancka ba nazwala mnie nawet prostaczka , tyle ze ja chyba sie za bardzo starzeje i nie mam pojecia co ona ma na mysli z tym kominem 😆 jakies sugestie ???[/quote]
Ależ Sylwio, nas naprawdę nie interesuje Twoje…pożycie seksualne, więc nie wiem, po co się tłumaczysz. Sama sobie zinterpretowałaś "czyszczenie komina" zgodnie z własnym uznaniem i być może nawet sumieniem, albo z doświadczenia wiesz, w jaki sposób można jeszcze je sobie wyjaśnić. Potem stwierdziłaś, że wcale nie miałaś zboczonych skojarzeń, a jednak trzeba było nowego posta wstawić, żeby pokazać, że jednak tak nie jest. Kto kogo chce tutaj oczernić? To może każdy z osobna zacznie wklejać swoje nowe tematy dotyczące wypowiedzi innych osób i znów powstanie kłótnia, kto jest bardziej inteligentny i na wyższym poziomie. Żal mi Ciebie naprawdę, bo gdy na Twoje wypowiedzi odpowie tak samo, jak Ty pewna grupka ludzi, Ty uznajesz to za pewnik, pisząc potem jakieś ogólne, nieprzychylne mi wnioski, mające na celu jedynie denne i bezsensowne oszczerstwa. Poza tym, parę osób wyjaśniło Ci tą bardziej hardcorową formułkę "czyszczenia komina", a Ty się tak podnieciłaś, że aż musiałaś na ten temat napisać nowy temat, oczywiście ze mną w roli głównej, jako osoby bez wychowania. Świadczy to tylko o tym, że Jesteś już zbyt stara i masz jakieś niespełnione, skrywane od dawna marzenia z tym związane, albo tak młoda i głupiutka, że już nie wiesz co pisać, więc piszesz wszystko, co Ci "ślina na język przyniesie" (pisane oczywiście w cudzysłowiu, żebyś przypadkiem znowu nie potraktowała tego zbyt poważnie).