Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    Falkon
    Participant

Księgarnia rewolucja to jedno z miejsc w którym bez problemu można kupić polskie tytuły na wyspach. W praktycnie nie odczujesz różnicy bo księgarnia jest zaopatrzona lepiej aniżeli nie jedna polska. Celuj też w zakupy w piątek bo wtedy masz możliwość skorzystania z ich piątkowej promocji, gdzie jeden wybrany przez nich bestceller jest przeceniony do 50%.

Tymoteusz1
    Członek

Sprawdziłem tę ksiegarnię. Nie wiem, czy można mówić, że jest zaopatrzona lepiej niż polskie księgarnie, ale na pewno można powiedzieć, że mają bardzo dobre ceny. Mnie to przekonuje. Po co ściągać książkę z Polski i przepłacać, skoro można kupić ją taniej na Wyspach.

bukowska34
    Participant

W piątki księgarnia Rewolucja ma promocje na wybrane tytuły, także można kupić książki nawet do 50% taniej. Moim zdaniem to dobra opcja, a wysyłka jest tania, płaci się tylko 2 funty.

JoaQimus
    Participant

Polecam popytać w tej sprawie znajomych. Myślę, że z całą pewnością będą w stanie pomóc 🙂

Giggs
    Participant

Książki w dobrej cenie do szkoły średniej na pewno znajdziesz na https://merlin.pl/catalog/podrecznikiszkolasrednia-p10408/. W tym roku musiałam kupić drogie książki na rozszerzenie z matematyki i fizyki oraz chemii ponieważ chcę dostać się na dobre studia.

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.