Strona główna Działy Hyde Park Rodziny z korzeniami inne niz polskie czyli mix tradycji

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 136)
  • Autor
    Wpisy
    sylwia
    Członek

jakie smutne musi byc twoje zycie 😥 moze powinnas nabrac troche oglady i doiero zaczac pisac na forum ??? hamstwo i prostactwo to brzydkie cechy

sandra26
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    sylwia wrote:

jakie smutne musi byc twoje zycie 😥 moze powinnas nabrac troche oglady i doiero zaczac pisac na forum ??? hamstwo i prostactwo to brzydkie cechy

Może napiszesz coś więcej o sobie? – Bo nie sądzę, żebyś należała do osób zbyt roztropnych. Może powinnaś już dawno sobie drzemać – dobranocka się skończyła, więc nie zawracaj sobie głowy pisaniem dziecko. Nie wychodzi Ci ono za bardzo.

sylwia
    Członek

DZiecko?? heheh dziekuje az poczulam sie mlodziej 8)
    a dobranocke obejrzalam razem z corka , a pisac o sobie nie mam zamiaru na forum jak chcesz cos wiedziec i jestes tak bardzo ciekawa mej osoby napisz priva zrobie wszystko co w mej mocy by zaspokoic twa ciekawosc 😆

sandra26
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    sylwia wrote:

DZiecko?? heheh dziekuje az poczulam sie mlodziej 8)
    a dobranocke obejrzalam razem z corka , a pisac o sobie nie mam zamiaru na forum jak chcesz cos wiedziec i jestes tak bardzo ciekawa mej osoby napisz priva zrobie wszystko co w mej mocy by zaspokoic twa ciekawosc 😆

Aż tak ciekawa, to ja nie jestem i muszę Cię zmartwić… – nie obchodzi mnie Twoje życie i osoba. Masz dziecko, to po co tu siedzisz? Może warto by było bajkę na dobranoc poczytać. Właściwie po co odpisujesz i tak nic nowego już nie wymyślisz.

sylwia
    Członek

zobacz na zegarek – moja corcia juz dawno spi 😆 a bajke jej przeczytalam nie martw sie 8)
    a jesli nie obchodzi cie moje zycie i osoba to po co wogole chcialas bym pisala cos o sobie??? 😆

sandra26
    Członek

sylwia wrote:

zobacz na zegarek – moja corcia juz dawno spi 😆 a bajke jej przeczytalam nie martw sie 8)
    a jesli nie obchodzi cie moje zycie i osoba to po co wogole chcialas bym pisala cos o sobie??? 😆

Miałam na myśli bardziej Twoje własne wady, bo widzę, że łatwo rzucasz osądy na kogoś, sama próbując się wybielić.

sylwia
    Członek

pewnie ze mam wady a kto ich nie ma? jak to mowia czlowiekeim jestem i nic co ludzkie nie jest mi obce . a osad na towj temat wyrazilam czytajac twoje wypowiedzi

sandra26
    Członek

sylwia wrote:

pewnie ze mam wady a kto ich nie ma? jak to mowia czlowiekeim jestem i nic co ludzkie nie jest mi obce . a osad na towj temat wyrazilam czytajac twoje wypowiedzi

Ja zrobiłam to samo, więc myślę, że pora zakopać topór wojenny i po prostu zakończyć tę – do niczego nie prowadzącą – rozmowę.

kitkat
    Participant

ale baby są głupie. allah akbar

Sandgirl
    Członek

czy ktos by mogl ten temat zamknac? 🙂

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 136)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.