Strona główna Działy Erystyka Panie do towarzystwa

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 61)
  • Autor
    Wpisy
    sandra26
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    sylwia wrote:

no chyba musze bo na glupote nie ma rady

No właśnie, Twojej głupocie już nikt nie pomoże…niestety.

sylwia
    Członek

i vice versa

sandra26
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    sylwia wrote:

i vice versa

W związku z powyższym więc – Dobranoc, Pchły na Noc, Karaluchy pod Poduchy:)

sandra26
    Członek

"Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości" – Abraham Lincoln.[/b]

sylwia
    Członek

i obys zamilkla na zwsze na tym forum bo rozwiejesz juz calkowicie wszeslkie watpliwosci co do twej osoby

kunegunda
    Participant

sandra26 wrote:

"Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości" – Abraham Lincoln.[/b]

oo a w innym poscie nasmiewasz sie z cytowania 😆
    shizofremia sie rozwija 😆

sandra26
    Członek

kunegunda wrote:

sandra26 wrote:

oo a w innym poscie nasmiewasz sie z cytowania 😆
    shizofremia sie rozwija :lol:[/quote]

Przynajmniej nie przepisuję całych referatów, żywcem wyjętych z skądś tam. To, każdy może sobie w internecie przeczytać, pisz bloga. A podając nowego posta skup się bardziej na zadawaniu pytań i rozważaniu ich własnymi słowami, niż tylko wklejeniu artykułu.

kunegunda
    Participant

[quote:77e7cb07c9] A podając nowego posta skup się bardziej na zadawaniu pytań i rozważaniu ich własnymi słowami, niż tylko wklejeniu artykułu.[/quote]

to jest kolejny objaw shizofremii rozmawianie samemu ze soba nie jest zdowym objawem. Moze jednak powinnas z kim o tym porozmawiac 😉

jackyl
    Participant

schizofrenia.. kundzia, przez N.. 😛

jackyl
    Participant

btw 🙂

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zrG5CtRsLIM&feature=related[/youtube]

KB
    Participant

ehh ciekawy temat ominął, namiary były? 😆 8)

kitkat
    Participant

ten numer telefonu nie działa – ma ktos poprawny nr bo ide na business party 30 kwietnia i potrzebuje pieknej damy

blizz
    Participant

wy tu nie spamujcie, tylko dajcie mi numer do autorki tematu :]
    może tu jeszcze zajrzy i zostawi tu jakiś kontakt ? ^^

Anonim
    Gość

A co ma autorka tematu do tego ?! Boze co za czosnki , niektore juz privy pisza i umawiac sie chca. Chlopaczki w glowkach wam sie poprzewracalo bo ja z czyms takim nie mam nic wspolnego , darujcie sobie.

blizz
    Participant

zanetasliwinska20 wrote:

A co ma autorka tematu do tego ?! Boze co za czosnki , niektore juz privy pisza i umawiac sie chca. Chlopaczki w glowkach wam sie poprzewracalo bo ja z czyms takim nie mam nic wspolnego , darujcie sobie.

a z czym masz coś wspólnego? :]
    widziałem tu po prostu wcześniej ogłoszenie, dwie dziewczyny się ogłaszały z Leeds, ,,z oślepiającą urodą”. :]
    I nie jestem pewny czy to ten temat 😉

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 61)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.