Strona główna › Działy › Erystyka › Panie do towarzystwa
nie potrzebuje stymultantow tak aby orgaz zastapic czekolada. O i powoli wychodzi ze masz problemy z zyciem seksualnym ktore czekolada zastepujesz
Pisałam akurat o bólu głowy:), ale "głodnemu chleb na myśli", jak widać;)
no a juz przynajmniej myslalem ze podstawy psychologii posiadasz i znow brak podstaw 😥
no a juz przynajmniej myslalem ze podstawy psychologii posiadasz i znow brak podstaw 😥
Wiesz, nie muszę chyba pisać o wszystkim:)
nie ?????? no niemozliwe jednak schizofremia i to pozadna nawet zapominasz co robisz
Smutni jestescie wszyscy. Jakbyscie jakies zycie poza tym forum mieli, pewnie by wam nie zalezalo tak bardzo na udowadnianiu, kto ma cos madrzejszego do powiedzenia… internetowe friki…
Smutni jestescie wszyscy. Jakbyscie jakies zycie poza tym forum mieli, pewnie by wam nie zalezalo tak bardzo na udowadnianiu, kto ma cos madrzejszego do powiedzenia… internetowe friki…
No gdyby pójść Twoim tokiem myślenia, to Ty w takim razie z pewnością nie masz swojego życia, skoro to czytasz:)
nudzi mnie sie w pracy… poza tym czasem, jak mi sie wydaje ze moje zycie jest szare i nieciekawe to se was poczytam i mi przechodzi 😆
nudzi mnie sie w pracy… poza tym czasem, jak mi sie wydaje ze moje zycie jest szare i nieciekawe to se was poczytam i mi przechodzi 😆
No właśnie, z tego też powodu zebraliśmy się tu wszyscy razem, co nie znaczy, że każde z nas ma nudne życie. Czasem trzeba się "odhamić":)
alyna666 wrote:nudzi mnie sie w pracy… poza tym czasem, jak mi sie wydaje ze moje zycie jest szare i nieciekawe to se was poczytam i mi przechodzi 😆
No właśnie, z tego też powodu zebraliśmy się tu wszyscy razem, co nie znaczy, że każde z nas ma nudne życie. Czasem trzeba się "odhamić":)[/quote]
no nie moge zwlaszcza z tym odhamic 😆 Sandra nie wiem czy mozna sie odhamic czytajac twoje wypowiedzic raczej jest na odwrot 😆
sandra26 wrote:alyna666 wrote:nudzi mnie sie w pracy… poza tym czasem, jak mi sie wydaje ze moje zycie jest szare i nieciekawe to se was poczytam i mi przechodzi 😆
No właśnie, z tego też powodu zebraliśmy się tu wszyscy razem, co nie znaczy, że każde z nas ma nudne życie. Czasem trzeba się "odhamić":)[/quote]
no nie moge zwlaszcza z tym odhamic 😆 Sandra nie wiem czy mozna sie odhamic czytajac twoje wypowiedzic raczej jest na odwrot :lol:[/quote]
Może wytłumaczysz swoją wypowiedź? Chyba, że nie znasz odwrotności słowa "odhamić się". A jeśli chodzi Ci o wielki ubaw, to dobrze, bo śmiech to zdrowie.
CZYTAJ ZE ZROZUMINIEM 8)
CZYTAJ ZE ZROZUMINIEM 8)
Chyba, że sama nie rozumiesz, co piszesz:D
wiesz ja sie poddaje rece mi przy tobie opadly 😕 ty chyba masz problemy sama ze soba ?????
wiesz ja sie poddaje rece mi przy tobie opadly 😕 ty chyba masz problemy sama ze soba ?????
Może po prostu przestań odpisywać:)
no chyba musze bo na glupote nie ma rady