Strona główna Działy Hobby FOOTBALL

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Nieaktywny

my mieszkamy przy LS. ….

JogaBandito
    Participant

Nie orientuje sie jeszcze zbyt dobrze w lokalizacji Manchesteru,wiec nie wiem co oznacz LS….moj post code mniej wiecej okresla gdzie ja przebywam…A ilu was jest i jezdzicie gdzie,chcecie sie zebrac…??

Anonim
    Nieaktywny

LS oznacza w kodzie pocztowym Leeds

JogaBandito
    Participant

Tak myslalem….czyli trudno z wami nie pogram 🙂 Pzdr

Anonim
    Nieaktywny

może ktos z Man. się odezwie?

JogaBandito
    Participant

No tak wlasnie licze,ze ktos z Manchesteru przypadkiem tu zajrzy…Boiska sa,trzeba by tylko ustalic termin,godzine,ludzi i mozna by pohasac troche…Pogoda powoli staje sie lepsza…o ile moze byc tu lepsza;d

olcik6
    Członek

Do tych z LS 🙂 a gdzie gracie?

Anonim
    Nieaktywny

na razie Fifa11

bartes
    Participant

Niedrogo mozna pograc na South Leeds Stadium, na granicy Beeston i Belle Isle. Blisko autostrada, dojazd autobusem tez bardzo dobry. Tez jest nas kilku do pileczki, wiec mozna zaczac od wiosny:)

szortys
    Członek

a czemu od wiosny? ja moge w kazda sobote od 11 jakby co south leeds pasuje ostatnio jak bylismy bylo 22 funciaki za godzine czyli wychodzi 2.20 jak mamy 10 osob

bartes
    Participant

mozna sie zgadac, w sumie pogoda nie przeszkadza. Jak zbierzemy sie w 10, to mozna pograc godzinke lub 1.5

Anonim
    Nieaktywny

w sumie to jutro grają chłopaki na kirkstall – ale juz pewnie o tym wiecie

lysa-ns
    Participant

snickers kto gra na kirkstall?? i cZy mozna sie z nimi zalapac??i w jakie dni zawsze graja??

fristek
    Participant

probowalem kiedys zebrac kilka osob do wspolnego grania, ale niestety nic z tego nie wyszlo. Moze jednak tym razem sie uda, bo z tego co widze glodnych pilki nie brakuje 😀
    Propozycja to kirkstall lub south leeds stadium sztuczne nawierzchnie, potrzebujemy okolo 10 osob i mozna by bylo zagrac raz w tyg.
    Jesli jednak funkcjonuje juz ekipa ktora gra to czy mozna by dolaczyc? pozdrawiam

szortys
    Członek

ja moge zagrac ale tylko w sobote najlepiej ok 11 🙂

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.