Nie orientuje sie jeszcze zbyt dobrze w lokalizacji Manchesteru,wiec nie wiem co oznacz LS….moj post code mniej wiecej okresla gdzie ja przebywam…A ilu was jest i jezdzicie gdzie,chcecie sie zebrac…??
No tak wlasnie licze,ze ktos z Manchesteru przypadkiem tu zajrzy…Boiska sa,trzeba by tylko ustalic termin,godzine,ludzi i mozna by pohasac troche…Pogoda powoli staje sie lepsza…o ile moze byc tu lepsza;d
Niedrogo mozna pograc na South Leeds Stadium, na granicy Beeston i Belle Isle. Blisko autostrada, dojazd autobusem tez bardzo dobry. Tez jest nas kilku do pileczki, wiec mozna zaczac od wiosny:)
a czemu od wiosny? ja moge w kazda sobote od 11 jakby co south leeds pasuje ostatnio jak bylismy bylo 22 funciaki za godzine czyli wychodzi 2.20 jak mamy 10 osob
probowalem kiedys zebrac kilka osob do wspolnego grania, ale niestety nic z tego nie wyszlo. Moze jednak tym razem sie uda, bo z tego co widze glodnych pilki nie brakuje 😀
Propozycja to kirkstall lub south leeds stadium sztuczne nawierzchnie, potrzebujemy okolo 10 osob i mozna by bylo zagrac raz w tyg.
Jesli jednak funkcjonuje juz ekipa ktora gra to czy mozna by dolaczyc? pozdrawiam