Strona główna Działy English Zone Lets All do The Poznan…

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    kunegunda
    Participant

fajny pomysl zaplacic za bilet tylko poto zeby odwrocic sie plecami i nie ogladac meczu…. hmmm czy to ten sam pomysl tego idioty ktory zaatakowal rodzine z dziecmi na stadionie lecha ? Trzeba miec naprawde ograniczona inteligencjie zeby cos takiego robic. Kilka malpek skacze do gory jeeee zajebiste

nietutejszy
    Członek

No coz docenili to kibice Manchesteru, wielu angielskich dziennikarzy ale wyraznie Kunegunda ma odmienne zdanie . Widac jestes zakompleksionym frajerkiem i kompletnie nie znasz sie na rzeczy. Zabawa Ci nie odpowiada, wierze ze jak tanczysz na disco to tylko szurasz girami po parkiecie bo ponoc podskakuja tylko malpy. Musisz byc niezlym deciakiem i to chyba z jakiejs zapadlej wsi z polski C lub nawet D. To Fack na zdjeciu to obejrzyj sobie w lustrze. Dno !!!!

Poznaniak.

kunegunda
    Participant

O wypowiedzial sie kibic pilkarski 🙂 czyli nic sensownego ale pobrazac zawsze wolalbym ogladac mecz his malpki no nie dla tego chodze na mecze jesli chcialbym obejzec cos takiego wybrabym sie do zoo lub cyrku przynajmniej tam przez 90 min nie trzeba sluchac je… Tego czy owego sedzia h.. Druzyna przeciwnato k…. I jak w kolo I idz w polsce na stadion jak moj przedmowca uwaza ze to zaje…. Zabwa. A sens twojej wypowiedzitylko obrazuje ze na drzewie to Ty jeszcze posiedzisz

sebeklechuk
    Członek

wow popatrzcie znalazl sie matol. te ty kune czy jak ci tam tak jak moj poprzednik ci pocisnal to mial racje ze chyba pochodzisz gdzies z jakiejs wiochy z polski d , chcialbym cie poznac na live, chetnie wytlumaczylbym ci na czym polega kibicowanie swojej ukochanej druzynie

kunegunda
    Participant

o nastepny w drodze do ewolucji 😆

sebeklechuk
    Członek

chcesz ewoulowac? znajdz sobie psa albo koze wystaw dupe i siiii. a tak po za moze chcialbys sie spotkac wytlumacze ci wszystko co chcesz na temat kibicowania bo widocznie w dziurze z ktorej pochodzisz nie wiecie co to pilka tam macie inne zajecie nie? ale jakie zwierzeta tam hmmm no wiesz….. [/u]

sebeklechuk
    Członek

chcesz ewoulowac? znajdz sobie psa albo koze wystaw dupe i siiii. a tak po za moze chcialbys sie spotkac wytlumacze ci wszystko co chcesz na temat kibicowania bo widocznie w dziurze z ktorej pochodzisz nie wiecie co to pilka tam macie inne zajecie nie? ale jakie zwierzeta tam hmmm no wiesz….. [/u]

nietutejszy
    Członek

🙄 Hej Kunegunda. Co Ty mozesz powiedziec o kibicowaniu. Chodzisz na mecze ogladac kibicow i samoloty nad stadionem? Skup sie na meczu.
    A jak Ci przeszkadza oprawa meczu to zwal se — to taniej i bezpieczniej. A jesli chodzi o ewolucje to zapewniam Cie ze z gnidy nigdy nie bedzie czlowieczka nawet takiego ograniczonego jak Ty.

kunegunda
    Participant

😆 prawdziwi polscy kibice 😆
    czy debile kibole ❓
    ja stawiam na to drugie

sebeklechuk
    Członek

pamietaj o jednym kretynie LUBI NAS NIEWIELU WIEKSZOSC NIENAWIDZI BOJA SIE WSZYSCY wiec sie pilnuj ….. byc moze kiedys przez przypadek trafisz na mnie ,,,,,,…… a swiat jest maly

kunegunda
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    sebeklechuk wrote:

pamietaj o jednym kretynie LUBI NAS NIEWIELU WIEKSZOSC NIENAWIDZI BOJA SIE WSZYSCY wiec sie pilnuj ….. byc moze kiedys przez przypadek trafisz na mnie ,,,,,,…… a swiat jest maly

😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆
    nareszcie mam dobry wieczor
    😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

sylwia
    Członek

jezu rece opadaja 😯

pseudo kibice sie burza 😆 zadni kibice tylko szumowina co szuka zaczepki co widac po wpisach 😆

o kurde zadarlam i zaczynam sie bac bo jeszcze wpie….l dostane 😆

piotr2010
    Członek

Guys this is English Zone…
    Only in English and about the English language. No Polish, Spanish, Russian, Chinese or any other, please.

kunegunda
    Participant

ale my rozmawiamy o polskich malpkach 😆

sandra26
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    sylwia wrote:

jezu rece opadaja 😯

pseudo kibice sie burza 😆 zadni kibice tylko szumowina co szuka zaczepki co widac po wpisach 😆

o kurde zadarlam i zaczynam sie bac bo jeszcze wpie….l dostane 😆

A ja myślałam, że moje wypowiedzi skierowane do Kunegundy są ostre, a tu proszę, jest nas więcej:) Aż strach się bać:)

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.