Strona główna Działy Prawo Prawo jazdy/lekcje

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Przygas
    Członek

Witam, mam zamiar robic prawo jazdy i mam pytanie, mianowicie czy ktos z was zna jakies tanie/zaufane/dobre or whateva lekcje jazdy w leeds? Lepiej u polaka czy anglika? Jesli ktos zna namiary to prosze podac, z gory dzieki : )

ja78
    Participant

w Bd jest polskie prawko,moi znajomi prowadza.Nie bede sie rozpisywal tylko sobie zadzwon.
    07738681336

mr-appetite
    Członek

DIAMAR w Leeds.
    http://www.diamar.co.uk/

Przygas
    Członek

A cenowo jak to wyglada? Bo wiadomo, ze nie mam zamiaru wydac na prawko 500 funtow, a na stronie nie jest napisane. Dzieki.

juby
    Participant

hey
    o ile dobrze pamietam temat ten byl juz poruszany na forum kilka razy,wystarczy tylko dobrze poszukac i wszystko znajdziesz.ja robilem prawo jazdy u Rafala 07716452935.Bylem z jego uslug bardzo zadowolony i kazdemu bym go polecil.nie wiem jak to wychodzi cenow teraz ale pewnie gdzies powyzej 20 funtow za godzine.Mnie prawo jazdy wyszlo 900 wliczajac wszystkie oplaty wlaczenie z plytka z testami.zdalem za drugim razem.Jesli moge ci cos doradzic to to zebys juz sobie odrazu wyslal formularz o provisionala a po jego otrzymaniu w ten sam dzien zabookowal testy na ktore bedziesz czekal okolo 2 3 tygodni.jesli je zdasz zapisz sie na ezgazmin teoretyczny bo na niego sie czeka okolo 2 3 miesiecy a w tym czasie spoojnie mozesz robic sobie jazdy.
    powodzenia

yuuki
    Członek

nie jest tanio ale solidnie RAC LEEDS
    mozesz zapytac o Mark’a Senior’a

Wartenburg
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Przygas wrote:

A cenowo jak to wyglada? Bo wiadomo, ze nie mam zamiaru wydac na prawko 500 funtow, a na stronie nie jest napisane. Dzieki.

To nawet nie zaczynaj, bo szkoda twojej kasy!
    10 lekcji to juz bedzie to koszt 200 funtów, do tego egzaminy, ksiazki itp.
    Licz do 1000 funi. Taniej bedzie tylko w PL

oliwia20051
    Członek

Czesc.Tez polecam Rafala.Jest bardzo dobrym i milym instruktorem.A jedna lekcja u niego kosztuje 22 funty chyba ze wezmiesz pakiet 10-ciu to placisz po 20 za godzine.

Sandgirl
    Członek

Dla poczatkujacych z tego co sie orientuje pierwsze 10 lekcji jest za 100 funtow.

Ja tez sie przymierzam do nauki w tym roku i sie troche boje 😛

Moi znajomi jezdzili przez szkole Jazda Polska i bardzo sobie chwalili instruktora, z tego co wiem to sa troche tansi niz reszta pozostalych polskich instruktorow w okolicy, http://www.jazdapolska.co.uk jesli ktos jest zainteresowany

bulla
    Participant

haha. takie farmazony co wy tu wypisujecie to nie moge ich czytac. egzaminy kosztuja 31 funtow za teorie i 62 praktyczny lub 75 w weekend. do tego dolicz sobie ile potrzebujesz jezdzic z instruktorem. jezeli umiesz jezdzic to kup sobie auto i ucz sie sam tylko ktos zawsze musi z toba jechac albo pozycz auto od jakiegos kolegi i na tym sie ucz. na yt masz pelno filmikow jak sie wykonuje rozne manewry i co sie ciebie egzaminator bedzie pytal. ten caly egzamin jest tak smiesznie prosty ze masakra. kup sobie plytke do nauki i tam tez wszystko jest. ogolnie to masz sie patrzec prawie caly czas w lusterka (nie wiem po co wg. mnie to jest jakis debilizm zeby sprawdzac lusterka przed swiatlami albo przed hamowaniem) i jechac plynnie i reagowac na wszystko kilka sekund wczesniej a nie w ostatniej chwili. na egzaminie zrobisz zawracanie albo cofanie na drodze i parkowanie tylem i tyle. jak ja zdawalem to nie zatrzymalem sie na znaku stop i koles powiedzial mi zebym na przyszlosc uwazal bo moge dostac mandat i ze u innego egzaminatora bym oblal wiec jest luz. i jak bedziesz bookowal test teoretyczny to wez te miasto gdzie jest najkrotsza kolejka bo jak ja bookowalem to w leeds trza bylo czekac 4 tygodnie a w doncaster niecale dwa. jak bookowalem egzamin to sprawdzalem codzienie czy nie zwolnilo sie miejsce i udalo mi sie trafic na za tydzien a normalnie czekalo sie 6-8 tygodni zreszta jak w kazdym miescie. ja jezdzilem 10 godzin z instruktorem i powiedzial mi ze jeszcze nie jestem gotowy. to takie pieprzenie zeby tylko wziac jeszcze te 2 godziny wiecej. na egzaminie jechalem autem ojca renault laguna 2.0tdi a te auto instruktora to mozna se w d… wsadzic opel astra w benzynie chyba najgorsze auto jakim w zyciu jezdzilem. zycze powodzenia i zastosuj sie do moich rad jak masz ochote.

basienka
    Participant

bulla jak bedzie sie trzymal twoich rad to napewno daleko zajedzie.Jak mozna byc kierowca i takie bzdury pisac tragedia .

basienka
    Participant

bulla please nie wsiadaj za kolko

bulla
    Participant

ha! widze ze instruktorka sie odzywa. ciekaw jestem jak ty jezdzisz. sorry ale ja jestem zdania ze baba za kolko sie pchac nie powinna tylko powinna siedziec w kuchni i u mnie w domu tak zreszta jest i jest dobrze. to moze mi napiszesz gdzie pisze bzdury?

basienka
    Participant

Jak sprawdzanie lusterek jest dla ciebie debilizmem to przepraszam no i ten znak Stop jeszcze na egzaminie jestes zajebisty Chlopie.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.