Strona główna Działy Praca Temat jakich wiele? Może ktoś podpowie (Leeds)

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 106)
  • Autor
    Wpisy
    tomaszo1
    Członek

robotki ręczne 😀 😀

maxys1992
    Członek

Witam od 3 tygodni szukam jakiejkolwiek pracy w Leeds i okolicach lecz nic nie moge znaleźć:/ Sytuacja na angielskim rynku pracy niestety mocno sie popsula:/ Mam doswiadczenie jako waiter/cleaner w Polsce i jako warehouse operative/picker/packer w Anglii a mimo to nie mam zadnej pracy.dzwonilem chyba do wszystkich agencji w Leeds, Wakefield,Bradford i okolicach dzwonilem po ogloszeniach i nic.Moze mi to ktos wytlumaczyc’? niewiele wymagam.chce pracy..jakiejkolwiek za najnizsza stawke.Jezeli ktos zna osobe lub insytucje ktora ma prace od zaraz to prosze o jakis kontakt.z gory dziekuje wszystkim za odpowiedz

mwg
    Członek

serio??
    z tego co ja wiem to nie ma problemu z praca na ten czas okres
    a próbowałeś w javelin? oni maja ostatnio jakieś prace,
    powodzenia!

gosu
    Participant

przyatakuj Concept na Armley i Major-a na Hunslet.

madlena1978
    Participant

Rada ode mnie na znalezienie pracy w restauracji to weż swoje cv i chodz po restauracjach. Tylko nie zostawiaj go komu popadnie tylko proś o rozmowę z managerem osobiscie. Przed daniem mu swojego cv powiedz mu jak bardzo zalezy ci na pracy. Powodzenia

lukasz060788
    Participant

Witam. Jestem w Leeds od lipca, do tej pory nie znalazlem pracy. Z wyksztalcenia jestem hydraulikiem, ale szukam jakiejkolwiek pracy, nie wazne czy na dluzszy okres czasu czy krotkoterminowej.
    Agencje jak narazie nie pomogly. Prawdopodobnie dlatego ze z jezykiem cieniutko.
    Wiec zwracam sie z prosba do was, moze ktos slyszal cos o jakiejs pracy dla faceta bez znajomosci j.angielskiego.
    Bardzo prosze o pomoc.

sylwia
    Członek

a probowales agencji w Bradford? albo wakefield?

lukasz060788
    Participant

Nie. Prosił bym o jakieś namiary ??????

sylwia
    Członek

Address: 9 Eldon Place, Bradford, West Yorkshire, BD1 3AZ
    Telephone: 01274 370 902

assist tak nazywa agencja moja kolzanka poszla przez nich pracowac w zeszlym tyg wiec moze sie uda powodzenia 😀

korwin1
    Participant

boze, to ty masz znajomych ktorzy pracuja przez agencje???? ale musisz sie za nich wstydzic?????????

schizka86
    Członek

lukasz060788

wiadomosc na prv
    Dzieki

sylwia
    Członek

tak ma m znajomych ktorzy pracuja przez agencje pomagam im znalezc prace nawet . i nie wstydze sie za nich bo nie siedza na benefitach jak ty nierobie

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 106)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.