Strona główna Działy Praca Temat jakich wiele? Może ktoś podpowie (Leeds)

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 76)
  • Autor
    Wpisy
    neonka
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    nala282 wrote:

czy ktos z was sie moze orientuje czy gdzies w agencji pracy przyjmuja meszczyzn nie znajacych za dobrze angielskiego bardzo prosze o odpowiedz

no nie wiem czy "meszczyzn" przyjma gdziekolwiek 😆

tive666
    Członek

…no je tesz niewjem gdzie pszyjmujo meszczyzn.

jackyl
    Participant

a co Wy bledu nigdy nie zrobiliscie jak prosiliscie o pomoc? gratulacje 🙂

nierja
    Członek

Do Troya

zoskazoska
    Członek

Troy Foods moze tez tam pojde. zobacz jeszcze w machu na armley do forzy przyjmuja

lewitacja
    Participant

Witam,
    Czy ktoś może być tak miły i pomóc mi w kwestii wybrania agencji do której powinnam się skierować? Chodzi mi o taką która nie każe wpisać mi się jedynie na listę… jestem tutaj od 5 dni, wiem to nie długo. Ale jeśli znajdzie się jakaś dobra dusza 🙂 i pokieruje mnie lub powiem gdzie w tym momencie są jakies przyjęcia to będę bardzo wdzięczna! 🙂

neonka
    Członek

pertemps
    Park Row House
    19-20 Park Row, Leeds, West Yorkshire LS1 5JF
    0113 246 9339

http://www.pertems.co.uk

lewitacja
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    neonka wrote:

pertemps
    Park Row House
    19-20 Park Row, Leeds, West Yorkshire LS1 5JF
    0113 246 9339

http://www.pertems.co.uk

Hej, hej dziękuję Ci bardzo za tak szybką odpowiedź.. ale w tej agencji też już niestety byłam… 🙁 może ktoś mi wytłumaczy na czym to właciwie polega moj angielski jest dobry, co prawda w Polsce nie pracowałam na stanowiskach o jakie chciała bym się tutaj ubiegać ale czy to takie tutaj ważne? Jak na razie każdy prosi aby wpisać się na listę… to raczej czarny scenariusz… :(?

nowy_nowa
    Członek

Skoro angielski nie problem to co robilas przez 5 dni? Bo mysle ze agencje to czarny scenariusz i koncowa opcja. Na poczatek to wygodne buty, optynizm i jazda. Od drzwi do drzwi-od furtki do furtki. Uwierz ze to bardziej ci pomoze niz czekanie na agencje i podpisywanie jakis list dziwnych. Praca jest tylko trzeba za nia chodzic, sama nie przyjdzie. Uwierz mi. Tak sie juz "ulozylo" wsrod wielu ze przyjedzie, porejestruje po agencjach i………………. no wlasnie, na tym jego "wysilek" sie konczy.
    NIE JEST TO OSOBISTE DO CIEBIE a ogolnie jest to do zaobserwowania.
    Nie mam nic do agencji ani ludzi tam pracujacych czy tez korzystajacych z ich uslug ale mysle ze wlasna inicjatywa zawsze lepsza a agencje to emergency.
    Pozdrawiam i powodzenia.

lewitacja
    Participant

No tak, racji w tym jest na pewno dużo. Tyle, że z polski nie przyjechałam z kompletnie żadnym doświadczeniem jedynie studia i to na dodatek nie dokończone.. :/. Szukam na tę chwilę czegoś w warehousing, picking/packing. Tak wiem, wiem wszystko mało ambitne ale jednak od tego chcę zacząć. Stąd właśnie moje pytanie…

kitkat
    Participant

nowy_nowa wrote:

”Nie mam nic do agencji ani ludzi tam pracujacych czy tez korzystajacych z ich uslug ale mysle ze wlasna inicjatywa zawsze lepsza a agencje to emergency.”

jak zawsze przesadzasz – każdy zaczyna od agencji w UK, pracodawcy chetnie wykorzystuja agencje do rekrutacj nowych pracowników (nie tylko łerhauzowych roboli);I nie jest złe zacząć prace od umowy z pośrednikiem pracy, emergency to jest robić na wysypisku przy segregacji śmieci. Jesli ambicja nie pozwala na panoszenie sie po agencjach pracy, oczywiscie mile widziany własny wkład w dobrą posadę w postaci samodzielnego poszukiwania pracy – co bez doswiadczenia teraz graniczy z cudem

nowy_nowa
    Członek

kitkat wrote:

nowy_nowa wrote:

”Nie mam nic do agencji ani ludzi tam pracujacych czy tez korzystajacych z ich uslug ale mysle ze wlasna inicjatywa zawsze lepsza a agencje to emergency.”

jak zawsze przesadzasz – każdy zaczyna od agencji w UK, pracodawcy chetnie wykorzystuja agencje do rekrutacj nowych pracowników (nie tylko łerhauzowych roboli);I nie jest złe zacząć prace od umowy z pośrednikiem pracy, emergency to jest robić na wysypisku przy segregacji śmieci. Jesli ambicja nie pozwala na panoszenie sie po agencjach pracy, oczywiscie mile widziany własny wkład w dobrą posadę w postaci samodzielnego poszukiwania pracy – co bez doswiadczenia teraz graniczy z cudem

Wielki blad. Nie wszyscy od agencji zaczynaja. Sa tacy co przyjechali i agencji nie bylo. Tak jak i polski w uni. Tyle.

kitkat
    Participant

nie mówimy o UK 20 lat temu – ale o terażniejszości hello?

Sandgirl
    Członek

Radze sie przejsc po sklepach/coffee shopach/innych food shopach. Gumtree moze sprawdzic tez. Pozapisywanie sie tylko do agencji to naprawde nie za dobry pomysl. Trzeba miec rozne opcje 🙂

neonka
    Członek

lewitacjato dziwne, bo moj znajoy poszedl do pertempsa przedwczoraj, zarejestrowali go i od poniedzialku zaczyna prace wlasnie w jakims warehouse…i tak jak powiedziala sangirl-najlepiej pochodzic po jakis sklepikach, kawiarniach; teraz ida wakacje i beda potrzebowac dodatkowego staff-u…no i popatrz na stronke jobcentre, moze tam cos znajdziesz.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 76)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.