Strona główna Działy Nauka Szukam starszej pani z wyraznym angielskim

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Kristal
    Participant

Chcialabym poznac pania po 50 tce kulturalna ,znajaca dobrze i mowiaca wyraznie w jez.angielskim chetna do konwersacji w jez.angielskim.Mam na mysli wspolna herbate i nieodplatna rozmowe.Spotkanie 1 raz w tygodniu byloby satysfakcjonujace.

Anonim
    Nieaktywny

spróbuj jakieś serwisy matrymonialne

Kristal
    Participant

Hej Snickers trafiles jak kula w plot. Potrzebuje kogos z kim moge nawiazac kontakt slowny w celu poprawy mojej wymowy i milo pogawedzic przy tym.Z mlodymi osobami nie mam tematu (roznica kulturowa).Jestem emerytka i mam meza od przeszlo 40 lat,a to co piszesz to widocznie tylko to masz w glowie.(jakie mysli taki czlowiek,glodnemu chleb na mysli itd)

madziara
    Participant

hahaha rzeczywiscie snikers trafil jak kula w plot ,widac ” glodnemu chleb na mysli” 😀 ale rzeczywiscie Pani post moze byc mylacy

jackyl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    madziara wrote:

hahaha rzeczywiscie snikers trafil jak kula w plot ,widac ” glodnemu chleb na mysli” 😀 ale rzeczywiscie Pani post moze byc mylacy

lol jak mylacy – napisane jest 'chcialabym’.. chyba ze ktos podejrzewa emerytke lesbijke.. 😉

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

jackyl wrote:

madziara wrote:

lol jak mylacy – napisane jest 'chcialabym’.. chyba ze ktos podejrzewa emerytke lesbijke.. ;)[/quote]

a co… nie moze byc emerytka lesbijka?

jackyl
    Participant

alyna666 wrote:

jackyl wrote:

madziara wrote:

lol jak mylacy – napisane jest 'chcialabym’.. chyba ze ktos podejrzewa emerytke lesbijke.. ;)[/quote]

a co… nie moze byc emerytka lesbijka?[/quote]

a pewnie ze moze.. ale do tego nie trzeba wyraznego angielskiego 😛

Anonim
    Gość

trzeba trzeba… obejrzyj sobie Lip Service 8)

pm
    Członek

Hej,

Zarejestruj się jako wolontariusz. Jest tego mnóstwo w okolicy, napewno coś znajdziesz. Możesz sie podczepić pod taka organizację i odiwedzać starsze panie, zeby porozmawiać i napić się herbatki. Jest to bardzo skuteczne wnauce.

Sam to robię od prawie roku. Zarejestrowałem się jako wolontariusz i roznoszę książki przy bibliotece. W zależności od tego ile masz osób, średnio chodzi się do jednej raz na dwa trzy tygodnie.

Jednak zanim zaczniesz pracować jako wolontariusz zejdzie jeszcze z 4 miesiace. Muszą sprawdzić czy nie masz kriminalnej przeszłosći i tiakie tam. Ale podsumowując warto. Dużo ciekawych rzeczy o przeszłości i tradycji możńa dowiedzieć się od takich osoób starszych.

Pozdrawiam

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.