Strona główna Działy Praca pytanie do mam

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    DLA11
    Participant

Skad jestes???Ja godze w ten sposob,pracuej jeden tydzien od 8-16 a drugi od 12-20.Jesli mam na rano,to zawoze i przywoze mojego trzylatka do zlobka,(zlobek mamy czynny od 7,30 do 18.) a jesli mam na 12 i koncze o 20 to moj maz go odbiera.Pracuje na przeciwlegla zmiane.On wtedy konczy o 14,00. To naprawde nic trudnego pogodzic prace i wychowanie dziecka.Wystarczy tylko sie zorganizowac.
    pozdrawiam i zycze powodzenia.

Anonim
    Nieaktywny

jestem z leeds. Moj partner pracuje w normanton i wychodzi z domu o 6.45 a jest zazwyczaj o 20 czy 21

mala1234
    Participant

wszystko zalezy kiedy ty bedziesz pracowac
    bo zlobli przewaznie miedzy 8-18 sa otwarte wiec w tych godzinach spokojnie mozesz pracowac
    a jesli wczesniej albo pozniej to mozesz dac dziecko do niani badz childminder one maja wiecej rozciagniete godziny pracy albo tylko na run czyli na przed zlobkiem albo po zlobku do twojego powrotu godziny
    albo ktoras ze znajomych poprosic o przypilnowanie szkraba

neonka
    Członek

a moze jakas praca w domu? tylko jaka?
    ostatnio duzo jest ogloszen firmy z Londynu-chodzi o adresowanie kopert, jednak z tego co wyczytalam to wiem, ze oni kantują…ja tez szukam jakiejs pracy w domu, jednak nie tak latwo znalezc, bo wszedzie chca jakies wpisowe-a to jest nielegalne ;/

nasturcja
    Członek

Sprawdzalas oferty z Job centre? Czasem maja wlasnie tego typu prace dla osob chcacych pracowac w domu.

Anonim
    Nieaktywny

Wole isc do pracy niz siedziec w domu, poniewaz slabo znam angielski a chcialabym sie nauczyc go lepiej a siedzac w domu i samamu sie uczyc i nie powtarzajac jest trudno a po drugie musze zdobyc jakies tam doswiadczenie zeby znalezc potem lepsza prace i pomyslec o przyszlosci mojego dziecka

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.