Strona główna Działy Hobby Ksiazki

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Indra
    Participant

W merlinie i charity shop.
    Teraz czytam Przebudzenie De Mello i Pania Chmielewska. Nastepne w kolejce do kupienia jest Millenium Larssona. Troche zaluje, ze najpierw widzialam filmy, swietne swoja droga.

M@rcin
    Participant

Mnie ostatnio wbila w fotel tworczosc pewnego gentlemana z hiszpanii – Carlos Ruiz Zafon mianowicie. Nie zakwalifikowalbym tego do zadnej z powyzszych kategorii ale bez chwili zastanowania polecam. To co napisal jest dosc znane wiec nie bedzie klopotu ze znalezieniem – "Cien wiatru", "Gra aniola" oraz "Marina".

Oprocz powyzszego autora, podobnie piszacy jest Arturo Pedrez Reverte, na podstawie jednej z jego ksiazek R. Polanski nakrecil "Dziewiate wrota". No i oczywiscie niesmiertelny Allan Edgar Poe.

Stety lub niestety ksiazki autorow j.w. kupilem w Polsce, przyznam iz tutaj nawet ich nie szukalem.

Sandgirl
    Członek

Ja ostatnio przeczytalam 'The Bleak House’ Charlesa Dickensa 🙂
    A wczesniej 'No, I don’t want to join a bookclub’ Virginii Ironside 🙂
    (nie wspominajac tomiska o pisaniu stron www ;))

a jesli chodzi o polskie ksiazki… w sumie jak kiedys potrzebowalam dla siostry to poprosilam znajomych co akurat jechali do polski 🙂

natalialeeds
    Członek

witam’ ja jesli juz potrzebuje polskiej ksiazki kupuje je tutaj http://www.polskaksiegarnia.co.uk/ ceny sa prawie takie same jak w Polsce w ksiegarniach

cheeky girl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    rad79 wrote:

Czytacie ksiazki ? Co czytaliscie fajnego ostatnio ? Chetnie fikcja polityczna, sensacja, ewentualnie horror ale musi byc swietny zeby nie znudzil na poczatku. Gdzie kupujecie polskie ksiazki ?

Ja uwielbiam i polecam Jeffreya Archera, czytam jego ksiazki po angielsku, ale wiem, ze sa jego powiesci rowniez po polsku np.

'Kain i Abel’, 'Paths of Glory’ (Sciezki Chwaly), 'Prisoner at Birth’ (Wiezien Urodzenia) – super! i wiele innych

a paniom polecam Francine Rivers!

a tu tez jest ksiegarnia polska: http://www.ksiazka.co.uk/index.php

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.