Strona główna › Działy › Zdrowie › aborcja
jak wyglada aborcja w Uk w ok.3-5 tygodniu ciazy ?
tabletki, zastrzyki? czy po prostu oczyszczenie ?
moze mi ktos udzielic tych informacji ??
PS.
i bez….a czy to dore czy zle bo nie wam to oceniac 😉
najlepiej wyjasni ci to twoj gp lub nurse practicioner, lub idz do sexual healt clinic
ps. jezeli zadajesz tego typu pytanie na forum, licz sie z tym, ze kilka osob ci …, od tego typu spraw sa odpowiednie instytucje w tym kraju…
dadza ci tabletke poronna w szpitalu ale wczseniej musi cie gp tam wyslac 🙁
Bardzo prosze o wyjasnienie dlaczego moj post zostal usuniety.
Po co wy w ogole macie forum jak nie mozna sie wypowiadac?
Moj post tez gdzies zniknal. A wszystkie posty w ktorych panowie uzywaja niecenzuralych slow w dalszym ciagu tutaj sa. Rowniez prosze o podanie powodu, dla ktorego moj post zostal usuniety, oraz wyjasnienia, dlaczego toleruje sie tu takie slownictwo.
No wlasnie, dlaczego moj tez zniknal? Chyba nie warto tu wogole zagladac, jak wszystko musi przejsc cenzure !!!
Czyzby nasturcja maczala w tym palce? 😈
jak wyglada aborcja w Uk w ok.3-5 tygodniu ciazy ?
moze mi ktos udzielic tych informacji ??PS.
i bez pi er do le nia czy to dore czy zle bo nie wam to oceniac 😉
Najlepiej walnij sie w leb, zaszyj sobie narzedzie pracy i modl sie o rozum ….
Naucz sie odpowiedzialnosci, jak rozkladasz nogi licz sie z konsekwencjami i nawet nie probuj pisac farmazonow na temat, ze nie wiem w jak ciezkiej jestes sytuacji lub jak Cie zycie pokrzywdzilo.
Kazda zywa istota ma prawo do zycia, matka Ci tego nie mowila??
eh bystrzaki, przeciez to facet sie pyta :)) za przedstawiciela komuny chyba robi 😉
http://www.bpas.org/bpaswoman/unplannedpregnancy
za zadawanie takich pytan zascianek cie na tym forum zywcem pozre
jorge wrote:jak wyglada aborcja w Uk w ok.3-5 tygodniu ciazy ?
i bez pi er do le nia czy to dore czy zle bo nie wam to oceniac 😉
Naucz sie odpowiedzialnosci, jak rozkladasz nogi licz sie z konsekwencjami i nawet nie probuj pisac farmazonow na temat, ze nie wiem w jak ciezkiej jestes sytuacji lub jak Cie zycie pokrzywdzilo.
Kazda zywa istota ma prawo do zycia, matka Ci tego nie mowila??[/quote]
Ten tekst jest skarjnie wulgarny i nie znika a moj bo uzylam slowa jaja to od razu zniknal!!! Pieknie!!!
forum im sie wywala ostatnio i pewnie backupa wrzucili bez ostatnich postow.. 🙂
Aborcja do 24 tygodnia. GP kieruje do kliniki, lekarz po długiej rozmowie kwalifikuje do zabiegu. Zabieg odbywa się w znieczuleniu, na bloku operacyjnym. Normalna skrobanka.
stare, ale dopiero zauwazylam….;)
zadnych postow nie kasowalam, w tej chwili wykasowalam wulgaryzmy
pozdrawiam
jorge wrote:jak wyglada aborcja w Uk w ok.3-5 tygodniu ciazy ?
i bez … czy to dore czy zle bo nie wam to oceniac 😉
Kazda zywa istota ma prawo do zycia, matka Ci tego nie mowila??[/quote]
takie masz wspomnienia z seksu, skoro dla Ciebie to rozkladanie nog 😉
i wcale nie jestem w trudnej sytuacji wrecz odwrotnie jestem w wspanialej sytuacji i nie potrzebuje sobie zycia kompikowac i nic mnie nie pokrzywdzilo za to ciebie widze mamusia skarala bardzo takie rzezcy wpajajac do glowki i skrzywdzila tez sama siebie takiego tepaka wydajac na swiat.szkoda ze dala ci prawo do zycia…
widac ze dziewczyno ze wsi przyjechalas , 20 lat przerzucalas …. w chlewie, teraz przyjechala do wiekszego miasta i pania struga. nic o zyciu nie wiesz dziewczyno ze swiniami z jednego koryta jadlas… ;]