Strona główna Działy Zdrowie aborcja

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    jorge
    Participant

jak wyglada aborcja w Uk w ok.3-5 tygodniu ciazy ?
    tabletki, zastrzyki? czy po prostu oczyszczenie ?
    moze mi ktos udzielic tych informacji ??

PS.
    i bez….a czy to dore czy zle bo nie wam to oceniac 😉

Agnieszka_77
    Participant

najlepiej wyjasni ci to twoj gp lub nurse practicioner, lub idz do sexual healt clinic

ps. jezeli zadajesz tego typu pytanie na forum, licz sie z tym, ze kilka osob ci …, od tego typu spraw sa odpowiednie instytucje w tym kraju…

mala1234
    Participant

dadza ci tabletke poronna w szpitalu ale wczseniej musi cie gp tam wyslac 🙁

Indra
    Participant

Bardzo prosze o wyjasnienie dlaczego moj post zostal usuniety.
    Po co wy w ogole macie forum jak nie mozna sie wypowiadac?

Red
    Członek

Moj post tez gdzies zniknal. A wszystkie posty w ktorych panowie uzywaja niecenzuralych slow w dalszym ciagu tutaj sa. Rowniez prosze o podanie powodu, dla ktorego moj post zostal usuniety, oraz wyjasnienia, dlaczego toleruje sie tu takie slownictwo.

chomik
    Participant

No wlasnie, dlaczego moj tez zniknal? Chyba nie warto tu wogole zagladac, jak wszystko musi przejsc cenzure !!!

Czyzby nasturcja maczala w tym palce? 😈

Samuraj
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    jorge wrote:

PS.
    i bez pi er do le nia czy to dore czy zle bo nie wam to oceniac 😉

Najlepiej walnij sie w leb, zaszyj sobie narzedzie pracy i modl sie o rozum ….
    Naucz sie odpowiedzialnosci, jak rozkladasz nogi licz sie z konsekwencjami i nawet nie probuj pisac farmazonow na temat, ze nie wiem w jak ciezkiej jestes sytuacji lub jak Cie zycie pokrzywdzilo.
    Kazda zywa istota ma prawo do zycia, matka Ci tego nie mowila??

jackyl
    Participant

eh bystrzaki, przeciez to facet sie pyta :)) za przedstawiciela komuny chyba robi 😉

Anonim
    Gość

http://www.bpas.org/bpaswoman/unplannedpregnancy

za zadawanie takich pytan zascianek cie na tym forum zywcem pozre

chomik
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Samuraj wrote:

jorge wrote:

PS.
    i bez pi er do le nia czy to dore czy zle bo nie wam to oceniac 😉

Naucz sie odpowiedzialnosci, jak rozkladasz nogi licz sie z konsekwencjami i nawet nie probuj pisac farmazonow na temat, ze nie wiem w jak ciezkiej jestes sytuacji lub jak Cie zycie pokrzywdzilo.
    Kazda zywa istota ma prawo do zycia, matka Ci tego nie mowila??[/quote]

Ten tekst jest skarjnie wulgarny i nie znika a moj bo uzylam slowa jaja to od razu zniknal!!! Pieknie!!!

jackyl
    Participant

forum im sie wywala ostatnio i pewnie backupa wrzucili bez ostatnich postow.. 🙂

Anonim
    Gość

Aborcja do 24 tygodnia. GP kieruje do kliniki, lekarz po długiej rozmowie kwalifikuje do zabiegu. Zabieg odbywa się w znieczuleniu, na bloku operacyjnym. Normalna skrobanka.

ela1981
    Participant

stare, ale dopiero zauwazylam….;)
    zadnych postow nie kasowalam, w tej chwili wykasowalam wulgaryzmy
    pozdrawiam

jorge
    Participant

Samuraj wrote:

jorge wrote:

PS.
    i bez … czy to dore czy zle bo nie wam to oceniac 😉

Kazda zywa istota ma prawo do zycia, matka Ci tego nie mowila??[/quote]

takie masz wspomnienia z seksu, skoro dla Ciebie to rozkladanie nog 😉
    i wcale nie jestem w trudnej sytuacji wrecz odwrotnie jestem w wspanialej sytuacji i nie potrzebuje sobie zycia kompikowac i nic mnie nie pokrzywdzilo za to ciebie widze mamusia skarala bardzo takie rzezcy wpajajac do glowki i skrzywdzila tez sama siebie takiego tepaka wydajac na swiat.szkoda ze dala ci prawo do zycia…
    widac ze dziewczyno ze wsi przyjechalas , 20 lat przerzucalas …. w chlewie, teraz przyjechala do wiekszego miasta i pania struga. nic o zyciu nie wiesz dziewczyno ze swiniami z jednego koryta jadlas… ;]

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.