Strona główna Działy Babski kącik fryzjer(ka) na telefon

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    wielkanoc
    Członek

czesc wszystkim 🙂

poszukuje fryzjerki / fryzjera , ktora moglaby mnie uczesac w moim domu (okolice LS27) i do tego w niedziele, przeszukalam forum / ogloszenia, ale znalazlam tylko salony, i wszyskie zamkniete w niedziele, jesli ktos zna / ma namiary do w/w prosze o odpowiedz albo wiadmosc na priv

z gory dziekuje

wiki
    Członek

Ja znam jedną fajną z dojazdem ale nie wiem czy jest już w UK bo miła mieć urlop ale zadzwoń i zapytaj Dorota ma na imię 07709888482 Pozdrawiam

Ania0879
    Participant

mam numery telefonow do trzech fryzjerek (nie wiem czy sa one jednak aktualne):

Patrycja: 07842893548
    Agnieszka: 07914570693/ 01132195454
    Agnieszka: 07764994963

pozdrawiam

mala1234
    Participant

salon luiza na harehills byl otwarty w niedziele

ola35
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    wiki wrote:

Ja znam jedną fajną z dojazdem ale nie wiem czy jest już w UK bo miła mieć urlop ale zadzwoń i zapytaj Dorota ma na imię 07709888482 Pozdrawiam

Witam ta pani ma na imie Agnieszka a nie dorotka wkradl sie jakis chochlik imiona pozdrawiam

mala04
    Participant

Witam,mam pytanie czy zna ktoras z Was kogos kto moglby przyjechac do mnie i zrobic mi fryzurke na sylwestra.
    Chodzi mi o zrobienie lokow.Co do zaplaty-place z gory
    Z gory dziekuje 😀

bardzo mi zalezy

asia111
    Participant

Witam ja polecam pania ize ktora zajmuje sie fryzjerstwem w domu u siebie badz dojezdza. Jak ktos by chcial nr prosze pisac na priva. Apo za tym na tez profil na NK

zosia09
    Członek

Witam czy ktos byl u izy fryzjerki w leeds, pracuje w domu? dostalam nr tel ale wieiecie jak to z fryzjerem

asia111
    Participant

Ja chodze do Izy od 2 lat i jestem zawsze zadowolona. Zawsze ma nowy pomysl nie tak jak wiekszosc fryzjerek jak obetnie cie raz to kazdy nastepny tak samo:0 TAKZE JA POLECAM

Czy ja tez moge dostac numer do fryzjerki Izy? moze byc na priv, dzieki

nowy_nowa
    Członek
    ”dzieczynka wrote:

o jejku!!!!!! ciebie to juz tu chyba z 2 lata nie "widzialem"………hehe.

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    nowy_nowa wrote:

”dzieczynka wrote:

o jejku!!!!!! ciebie to juz tu chyba z 2 lata nie "widzialem"………hehe.[/quote]
    nie odzywam sie bo mam slabe serce i nie moge sie denerwowac 8)

nowy_nowa
    Członek

”dzieczynka wrote:

nowy_nowa wrote:

”dzieczynka wrote:

o jejku!!!!!! ciebie to juz tu chyba z 2 lata nie "widzialem"………hehe.[/quote]
    nie odzywam sie bo mam slabe serce i nie moge sie denerwowac 8)[/quote] 😆 😆 😆 😆

patryszja46
    Członek

Ja też bardzo proszę o nr.tel. na pw do pani fryzjerki Izy. 😀 z góry dziękuję! 🙂

ewelin
    Participant

czy ja też mogłabym dostać numer do Pani fryzjer Izy? Z góry dzięki 😉

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.