Strona główna › Działy › Babski kącik › Spotkania damsko-męskie
witam,
zakladam ponownie ten temat, gdyz poprzedni: "brak kolezanek" gdzies zaginal i za ch… nie moge go znalezc 😆
chodzi o to, ze moze dziewczyny, ktore nie maja tu w Leeds kolezanek – spotkalyby sie razem, gdzies na piwku lub kawie i moze akurat jakies przyjaznie powstana….ja proponuje sobote w wheterspoonie (jakkolwiek sie to pisze 👿 ) na chapel allerton, spotkanie przy piwku ok. 20tej? co wy na to? jakby co to pisac na PW lub tutaj i sie jakos dogadamy 😀
Administratorow prosze o nie usuwanie postu przynajmniej do konca tygodnia…albo – jesli taka potrzeba – to o przesuniecie do innego dzialu. Dziekuje!
Czy ja dobrze widzę? To kolega już nie może być? 8)
Dyskryminacja płci? 🙂
hehe zadna dyskryminacja tylko chcemy taki "babski wieczor" 😆
ewentualnie mozemy spotkac sie troche wczesniej i wpasc na jakas kawke w centrum 🙂
Czy ja dobrze widzę? To kolega już nie może być? 8)
Dyskryminacja płci? 🙂
Pare dodatkow, torebeczka, cienki glosik i na pewno cie przyjma do swojego grona 😆
shaolin1 wrote:Czy ja dobrze widzę? To kolega już nie może być? 8)
Dyskryminacja płci? 🙂
Pare dodatkow, torebeczka, cienki glosik i na pewno cie przyjma do swojego grona 😆
Tłumacz z pasją[/quote]
i ogolone nozki…najlepiej depilatorem 🙂
Paulaaaa wrote:hehe az mi sie humor polepszyl:) dziewczyny to napiszcie cos wiecej 🙂 z jakiej dzielnicy jestescie, z kim tu mieszkacie,hmm nie wiem co jeszcze, jakies informacje o sobie 🙂 ja mieszkam na beestonie,i przyjechalam troszke odpoczac do leeds, (chwilowa przerwa na studiach, do pazdz)
ja chwilowo tez na beestonie :)[/quote]
Netka pisalem do ciebie kilkakrotnie ,na pewnym randkowym portalu,ale widze ,ze nie jestes zainteresowana znajomoscia…
pozdrawiam 🙂
Netka pisalem do ciebie kilkakrotnie ,na pewnym randkowym portalu,ale widze ,ze nie jestes zainteresowana znajomoscia…
pozdrawiam 🙂
spokoboyy… czego my sie tutaj dowiadujemy o Tobie w temacie 'dla dziewczyn’ i po za tym, it’s obviously, ze nie jest zainteresowana skoro nie odpowiedziala 😛
SpokoBoyxxx:) wrote:Netka pisalem do ciebie kilkakrotnie ,na pewnym randkowym portalu,ale widze ,ze nie jestes zainteresowana znajomoscia…
pozdrawiam 🙂
spokoboyy… czego my sie tutaj dowiadujemy o Tobie w temacie 'dla dziewczyn’ i po za tym, it’s obviously, ze nie jest zainteresowana skoro nie odpowiedziala :P[/quote]
Spoko spoko wiem ,wiem ,ze nie zainteresowana ,a ja bardziej dla zartu tak sobie pisalem bylem nawet przez miesiac w Leeds mieszkalem sobie tam troszke… Dojezdzajac do Londynu do Pracy…Zagladalem czasami do Oceana laly sie szampany ,ale Netki tam nie spotkalem …ale jednak Londyn znow w Londynie…ale do Leeds bede wpadal….mam nadzieje :):):)
A moze spotkanie dla singli zrobicie dziewczyny 😀
A moze spotkanie dla singli zrobicie dziewczyny 😀
to zaloz osobny temat 😛
derailed wrote:A moze spotkanie dla singli zrobicie dziewczyny 😀
to zaloz osobny temat :P[/quote]
Po co, tu juz jest troche offtop’ow przeciez… 😆
dzina wrote:derailed wrote:A moze spotkanie dla singli zrobicie dziewczyny 😀
to zaloz osobny temat :P[/quote]
Po co, tu juz jest troche offtop’ow przeciez… :lol:[/quote]
a gdzie nie ma offtopow?
generalnie pasowaloby do kazdego dzialu i tematu
pchla_szachrajka wrote:jackyl wrote:pchla_szachrajka wrote:Indra wrote:pchla_szachrajka wrote:Indra wrote:pchla_szachrajka wrote:naumawiac mialo byc, zeby sie nie doczepil zaraz jackyl na przyklad ze neologizmy jezykowe tworze 😆
Teraz sie czepnie, ze z opcji edit nie skorzystalas ;-)[/quote]
zauwazylam te opcje jak juz klikalam wyslij, silly me ;)[/quote]
Ahhh, ale moglas szybko usunac wiadomosc zanim na nia odpisalam 😀 Poza tym co bys nie zrobila i tak by sie czepil ;-)[/quote]
Hehe, a to racja :lol:[/quote]
wierutna bzdura! 😀
a ladne neologizmy to ja chwale, sam lubie tworzyc.. ;)[/quote]
Z ta bzdura to ja bym sie spierala 😆
A co do mojego 'neologizmu’ – on nie byl ladny, i nie sadze bys go pochwalil hehe[/quote]
troche sie off topic zrobil, czyz nie? :wink:[/quote]
no to wracajac do tematu, ja w piatek moge, i tak buszuje po sklepach po pracy, wiec bede na miescie 🙂 kto jeszcze chetny?
dzina wrote:pchla_szachrajka wrote:jackyl wrote:pchla_szachrajka wrote:Indra wrote:pchla_szachrajka wrote:Indra wrote:pchla_szachrajka wrote:naumawiac mialo byc, zeby sie nie doczepil zaraz jackyl na przyklad ze neologizmy jezykowe tworze 😆
Teraz sie czepnie, ze z opcji edit nie skorzystalas ;-)[/quote]
zauwazylam te opcje jak juz klikalam wyslij, silly me ;)[/quote]
Ahhh, ale moglas szybko usunac wiadomosc zanim na nia odpisalam 😀 Poza tym co bys nie zrobila i tak by sie czepil ;-)[/quote]
Hehe, a to racja :lol:[/quote]
wierutna bzdura! 😀
a ladne neologizmy to ja chwale, sam lubie tworzyc.. ;)[/quote]
Z ta bzdura to ja bym sie spierala 😆
A co do mojego 'neologizmu’ – on nie byl ladny, i nie sadze bys go pochwalil hehe[/quote]
troche sie off topic zrobil, czyz nie? :wink:[/quote]
no to wracajac do tematu, ja w piatek moge, i tak buszuje po sklepach po pracy, wiec bede na miescie 🙂 kto jeszcze chetny?[/quote]
A czy ja moge pobuszowac z Toba w piatek??? 😉 Tez jestem po pracy na miescie…
buszowanie z facetem po sklepach to chyba nie jest najlepszy pomysl 😆