Strona główna › Działy › Erystyka › Chamstwo Jackyla wobec nasturcji
jackyl wrote:nasturcja wrote:jackyl wrote:a po co Ty sie rozpisujesz, na moj temat i moich spraw randkowych, poszukiwania drugiej polowki i zachecasz mnie tu do wrzucenia swoich zdjec? napisalem Ci za to, ze moge wrzucic, ale Twoje (ten post usunelas..) – nie zrozumialas aluzji..
Ale ja nikogo nie szukam 😀
[/quote]
nie zrozumialas pytania czy udajesz idiotke?[/quote]
To raczej Ty udajesz, że nie zrozumiałeś odpowiedzi. Nie odpowiedziałam Ci na pytanie, tylko na drugą część Twojej wypowiedzi, bo pisałam Ci już kilka dni temu tutaj na Forum (a nie lubię powtarzać kilka razy), że zrobiło mi się Ciebie żal… i chciałam Ci pomóc znaleźć tą jedną jedyną zakładając m.in. dla Ciebie odpowiedni wątek, bo kilka postów już jest 🙂 i dlatego zaproponowałam, żebyś wrzucił zdjęcie 😀 To było zanim odpisałeś, że znalazłeś… :D[/quote]
zrobilo Cie sie mnie zal.. a po czym? po tym, jak wrzucilem linka do jednego z fajniejszych kawalkow normalsow, gdyz przypasowal idealnie tytulem do wypowiedzi netki? oczywiscie musialas sie wpieprzyc z czyms takim:
jackyl wrote:Netka wrote:filipek wrote:Netka wrote:no chyba ze zastanowie sie nad jakims kosmykiem do wyslalania 😆 😆 😆 😆 😆 😆
latwiej by ci bylo fotke albo nawet pare poslac filo464@wp.pl
Jakcyl ja bede narazal zdrowie kase tracil a Ty smietanke spijesz heh jelenie w lesie :D[/quote]
nie ma mowy[/quote]
http://www.youtube.com/watch?v=6s5Artja9h8%5B/quote%5D
Oj, jak się muzycznie zrobiło 😀 i nawet przez chwilę zrobiło mi się Ciebie żal Jaceńku 😆 Jaculku – Rybciu, wklej tu złotko swoje zdjęcie. Specjalnie dla Ciebie wyodrębnię nowy wątek, może którejś z dziewczyn spodobasz się i pozwoli Ci się sfotografować? 😀
Filipek, dla Ciebie też ta sama propozycja. 😀 Skoro mamy być fotografowane, to chcemy wiedzieć przez kogo :D[/quote]
a potem jeszcze
filipek wrote:hmm o ile pamietam zdjecie jakcyl mial kiedys w avatarze.Zdjeciami to moge sie wymieniac poprzez email a nie zeby cala gawiedz ogladala
Filipek, jak chcesz, to ślij zdjęcia. 😀 Jaculka można sobie obejrzeć w Internecie, bo zamieszcza swoje zdjęcia w co najmniej czterech miejscach 😀 i aktywnie szuka swojej drugiej połówki :D[/quote]
oczywiscie wywnioskowalas to wszystko, ze szukam tego drugiego pol litra, z tego jednego linka, tudziez innych informacji umieszczonych tu na forum publicznym? 🙄 😀
bo widzisz, jak dla mnie to wyglada na ujawnianie informacji, ktore poznalas w drodze prywatnej. ja ujawniam fragmenty rozmow, dla udowodnienia Ci pewnej kwestii, lub pokazania, jak to czulo sie do mnie na pw odzywasz.. ale tresci merytorycznej nie ujawniam. Ty to zrobilas tutaj, tyle ze uzywajac swoich slow. I kto tu tak naprawde ujawnia prywatne TRESCI? 🙄
[..]
a zaraz przejdziemy do tego, kto tu klamie.. 🙂
nasturcja wrote:jackyl wrote:zrobilo Cie sie mnie zal.. a po czym? po tym, jak wrzucilem linka do jednego z fajniejszych kawalkow normalsow, gdyz przypasowal idealnie tytulem do wypowiedzi netki? oczywiscie musialas sie wpieprzyc z czyms takim:
Oj, jak się muzycznie zrobiło 😀 i nawet przez chwilę zrobiło mi się Ciebie żal Jaceńku 😆 Jaculku – Rybciu, wklej tu złotko swoje zdjęcie. Specjalnie dla Ciebie wyodrębnię nowy wątek, może którejś z dziewczyn spodobasz się i pozwoli Ci się sfotografować? 😀
Filipek, dla Ciebie też ta sama propozycja. 😀 Skoro mamy być fotografowane, to chcemy wiedzieć przez kogo :D[/quote]
a potem jeszcze[/quote]
filipek wrote:hmm o ile pamietam zdjecie jakcyl mial kiedys w avatarze.Zdjeciami to moge sie wymieniac poprzez email a nie zeby cala gawiedz ogladala
Filipek, jak chcesz, to ślij zdjęcia. 😀 Jaculka można sobie obejrzeć w Internecie, bo zamieszcza swoje zdjęcia w co najmniej czterech miejscach 😀 i aktywnie szuka swojej drugiej połówki :D[/quote]
oczywiscie wywnioskowalas to wszystko, ze szukam tego drugiego pol litra, z tego jednego linka, tudziez innych informacji umieszczonych tu na forum publicznym? 🙄 😀
jack, jak dokładnie przejrzysz "pociachany" 😆 temat, to w tej części "spotkania damsko-męskie" derailed napisał w lutym tego roku, z którego serwisu randkowego korzystasz. Dużo zachodu nie trzeba, żeby znaleźć Twój profil. Poza tym, jak już ktoś Cię tam zobaczy i skorzysta z jednego z pozostałych trzech forów o Leeds (w sumie są 4 portale z "leeds" w nazwie, na których można udzielać się na Forum; dobrze, że jestem tylko na dwóch, bo spotkać Cię na dwóch pozostałych było by dla mnie prawdziwym koszmarem :lol:), to może znaleźć Cię bez problemu wśród przyjaciół, resztę dodaj sobie sam 😆 Widać, niewiele wysiłku trzeba, żeby myśleć, ale Ty tego nie doceniasz 😆
W tym temacie off topy nie są na porządku dziennym, chociaż jest ich dużo. Nie martw się jack, da się z tego tematu zrobić co najmniej 3. Czwarty też się przyda, będzie o Tobie i Twoim zachowaniu na Forum, ale w zupełnie innym dziale.
nie martw sie, nie martwie sie 🙂
Jackyl, dopiero w piątek (13.08.2010) napisałeś, że nie chcesz, żebym zwracała się do Ciebie po imieniu. Do tego czasu, jakoś zdrabnianie Twojego imienia, nie przeszkadzało Ci.
tak jak Ci do pewnego czasu nie przeszkadzalo nazywanie Cie nasturbacja 🙂 nie ja to wymyslilem, niestety, bo trafne bardzo.. 🙂 trzepiesz i trzepiesz.. ale pociechy z tego nie bedzie.. 😀
Szkoda tylko, że zamiast grzecznie poprosić, byłeś chamski i bezczelny. Niestety, post, w którym byłeś tak chamski, usunęłam. Poza tym, chcę Ci zwrócić uwagę, że derailed już w marcu prosił, żeby nie ujawniać jego imienia na Forum, ale jakoś czujesz się wyjątkiem, którego ta prośba nie dotyczy.
Nie bylem chamski, to tylko Twoja kolejna nadinterpretacja przewrazliwionej na swym punkcie dziewczynki 🙂 Szkoda, ze usunelas, bo teraz nie ma dowodu, ale moze kwiatek wyciagnie z bazy i wrzuci, to zobaczymy, gdzie bylem taki chamski. A co do derailed’a, to jego tez nie kumasz, imie tu jego bylo ujawniane nieraz, tak jak i moje, zanim sie pojawilas, i na ile go znam, to tak naprawde ma to gleboko.. 🙂 juz szczegol, ze po poscie, w ktorym padlo jego imie, malo kto by sie zorientowal, ze to chodzi o derailed’a.. ale po Twoim dokladnym wyjasnieniu kto jest kto, juz nikt nie mogl miec watpliwosci.. 🙂
Jeszcze raz piszę Jackyl, ponieważ poprzednie posty, w których pisałeś, że ujawnisz moje zdjęcie, usunęłam razem ze swoją odpowiedzią, że nie życzę sobie ujawniania, jak również rozpowszechniania mojego zdjęcia na i poza Forum, ponieważ jest na nim moja córka. Poza tym na n-k.pl na zdjęciach jestem również z córką.
a ja jeszcze raz pisze, ze usunelas te posty, tylko dlatego ze sie Tobie nie podobaly, a nie z powodu niezgodnosci z regulaminem. jedyne co napisalem, to w odpowiedzi na Twoj post, bym wrzucil zdjecia, stwierdzilem, ze moge wrzucic, ale Twoje.. 🙂 nie wrzucilem zadnych zdjec, nie podalem zadnych linkow, wiec pytam – co bylo powodem wykasowania tego postu? 🙂 tak naprawde..? 🙂 zawsze tak wszystko traktujesz doslownie, bez zrozumienia przekazu? 🙂
Skoro tak bardzo lubisz schlebiać sam sobie i dowartościowywać się kłamstwami, to niech Ci będzie, że zamęczam Cię pw na obu Forach, chociaż już 2 tygodnie temu poinformowałeś wszystkich na tym Forum, że na pw na drugim już się ze mną pożegnałeś, co oznacza, że od 2 tygodni nie piszemy pw do siebie, a na tym Forum w weekend wysłałam Ci jedno pw po półtora miesięcznej przerwie. Poza tym, nie wysłałam Ci go dla przyjemności, tylko po to, żeby prywatne sprawy załatwić prywatnie, nie na Forum. Umawiać się z Tobą dla przyjemności też nie za bardzo chcę.
akurat ja nie klamie. prawda jest duzo ciekawsza 🙂 ale skoro wg Cie tak lubie sobie schlebiac i dowartosciowywac sie klamstwami, co powiesz na to, co Ty lubisz..?
Subject: ja czekam trzeci dzien, patrze na screen czy przyjdzie mail
Sent at: Tue Aug 10, 2010 10:58 pm
From: nasturcja
To: jackyl
Mail przyszedł 😆 A czy ja mogę przyjść? 😆 Ewentualnie wyślę koleżankę 😉 Od razu z whisky? 😀
fakt, od 2 tygodni, albo i dluzej, nie PISZEMY do siebie. za to Ty do mnie piszesz.. powstrzymac sie nie moglas? 🙂 wczesniej tez, olalem Twoje privy a i tak pisalas.. powyzsza wiadomosc zostala wyslana tydzien temu dokladnie, na tym drugim forum, na ktorym sie z Toba pozegnalem przecie.. wiec po co? tak, wiem, myslalas ze bedziesz zabawna 🙂
a zeby bylo jasne, do czego nasturcja nawiazala, prosze bardzo:
http://polishdating.co.uk/users/jackyl
nie wstydze sie tego, jak wygladam i czego szukam, i mam w dupie co sobie o mnie pomysla ludzie, ktorzy nigdy nie odegraja wazniejszej roli w moim zyciu – tak jak Ty i 99% forumowiczow 🙂 mozesz to samo powiedziec o sobie? to wrzuc tu swoja fote.. 😈
a przy okazji, jak jest tu jakas chetna do kontaktu, kumajaca, z dystansem do siebie i zycia, potrafiaca czytac miedzy wierszami, przyznac sie do bledu, nie przejmujaca sie tym, 'co ludzie pomysla’ – czyli kompletne przeciwienstwo nasturcji – to zapraszam do kontaktu.. 8)
😆 😆
nasturcja – na tyle co znam Twa virtualna postac, nie sadze bys byla w stanie odpowiedziec szczerze i konkretnie, przyznac sie do bledu, czy przeprosic za oskarzenie mnie o klamstwo.. predzej jak zwykle przyczepisz sie do jakiegos slowa czy zwrotu, wysmiejesz jakies moje zdanie, przeinaczysz.. ale whatever – nie spodziewam sie po Tobie niczego innego 🙂
jackyl wrote:nasturcja wrote:jackyl wrote:zrobilo Cie sie mnie zal.. a po czym? po tym, jak wrzucilem linka do jednego z fajniejszych kawalkow normalsow, gdyz przypasowal idealnie tytulem do wypowiedzi netki? oczywiscie musialas sie wpieprzyc z czyms takim:
a potem jeszcze[/quote]
jack, jak dokładnie przejrzysz "pociachany" 😆 temat, to w tej części "spotkania damsko-męskie" derailed napisał w lutym tego roku, z którego serwisu randkowego korzystasz. Dużo zachodu nie trzeba, żeby znaleźć Twój profil. Poza tym, jak już ktoś Cię tam zobaczy i skorzysta z jednego z pozostałych trzech forów o Leeds (w sumie są 4 portale z "leeds" w nazwie, na których można udzielać się na Forum; dobrze, że jestem tylko na dwóch, bo spotkać Cię na dwóch pozostałych było by dla mnie prawdziwym koszmarem :lol:), to może znaleźć Cię bez problemu wśród przyjaciół, resztę dodaj sobie sam 😆 Widać, niewiele wysiłku trzeba, żeby myśleć, ale Ty tego nie doceniasz :lol:[/quote]
lol, uczysz sie forum na pamiec, by wiedziec, kto kiedy co napisal? 😀 czy tworzysz teczki na userow, jak fata kiedys? 😀 zachodu duzego nie trzeba, wiadomo, znalezc mnie jest latwo na roznych portalach – ale to moj wybor, ze jest latwo 🙂 i tak trzeba poswiecic odrobine czasu, by poszukac.. 🙂 zabawnie sie czyta, jakim to koszmarem byloby dla Cie spotkac mnie na innych portalach, po tym jak sama mnie znalazlas na nk, i chcialas sie 'zaprzyjaznic’.. 😀 tak, wiem, to tak dla jaj mialo byc.. 😀
lol, uczysz sie forum na pamiec, by wiedziec, kto kiedy co napisal? 😀 czy tworzysz teczki na userow, jak fata kiedys? 😀 zachodu duzego nie trzeba, wiadomo, znalezc mnie jest latwo na roznych portalach – ale to moj wybor, ze jest latwo 🙂 i tak trzeba poswiecic odrobine czasu, by poszukac.. 🙂 zabawnie sie czyta, jakim to koszmarem byloby dla Cie spotkac mnie na innych portalach, po tym jak sama mnie znalazlas na nk, i chcialas sie 'zaprzyjaznic’.. 😀 tak, wiem, to tak dla jaj mialo byc.. 😀
Fakt, że zaprosiłam Cię na n-k.pl i nie "dla jaj", tylko wtedy, kiedy jeszcze potrafiłeś rozwiązywać prywatne sprawy poza Forum. Wydaje mi się, że to było wieki temu… Od tamtego czasu wiele się zmieniło, również sposób Twoich wypowiedzi wobec mnie. Zmieniły się na gorsze, ale nie dlatego, że coś Ci na Forum nie odpowiada, tylko dlatego, że nie dajesz sobie rady w dyskusji ze mną poza tym Forum, więc prywatne sprawy przywlekasz na Forum. Gdyby nie to, to myślę, że spotkanie Cię na innym portalu, nie było by dla mnie koszmarem.
P.S.
Jackyl, odnoszę wrażenie, że Forum jest dla Ciebie jak ring bokserski. Z tym zastrzeżeniem jednak, że stosujesz ciosy niedozwolone, by nie dać się znokautować. Szkoda, bo [b:9a21ec5fd8][u:9a21ec5fd8]kiedyś [/u:9a21ec5fd8][/b:9a21ec5fd8] fajnie się z Tobą pisało.
jackyl wrote:lol, uczysz sie forum na pamiec, by wiedziec, kto kiedy co napisal? 😀 czy tworzysz teczki na userow, jak fata kiedys? 😀 zachodu duzego nie trzeba, wiadomo, znalezc mnie jest latwo na roznych portalach – ale to moj wybor, ze jest latwo 🙂 i tak trzeba poswiecic odrobine czasu, by poszukac.. 🙂 zabawnie sie czyta, jakim to koszmarem byloby dla Cie spotkac mnie na innych portalach, po tym jak sama mnie znalazlas na nk, i chcialas sie 'zaprzyjaznic’.. 😀 tak, wiem, to tak dla jaj mialo byc.. 😀
Fakt, że zaprosiłam Cię na n-k.pl i nie "dla jaj", tylko wtedy, kiedy jeszcze potrafiłeś rozwiązywać prywatne sprawy poza Forum. Wydaje mi się, że to było wieki temu… Od tamtego czasu wiele się zmieniło, również sposób Twoich wypowiedzi wobec mnie. Zmieniły się na gorsze, ale nie dlatego, że coś Ci na Forum nie odpowiada, tylko dlatego, że nie dajesz sobie rady w dyskusji ze mną poza tym Forum, więc prywatne sprawy przywlekasz na Forum. Gdyby nie to, to myślę, że spotkanie Cię na innym portalu, nie było by dla mnie koszmarem.
P.S.
Jackyl, odnoszę wrażenie, że Forum jest dla Ciebie jak ring bokserski. Z tym zastrzeżeniem jednak, że stosujesz ciosy niedozwolone, by nie dać się znokautować. Szkoda, bo [b:be62a389e5][u:be62a389e5]kiedyś [/u:be62a389e5][/b:be62a389e5] fajnie się z Tobą pisało.[/quote]
lol, tak jak mowilem 🙂 odpisalas na jeden podtemat, a co z reszta? 🙂 w temacie 'klamstwa’ juz sie nie wypowiesz? 🙂
i co znaczy, nie daje rady w dyskusji z Toba lol ? 🙂 faktycznie, nie daje rady juz Ci tlumaczyc podstawowych rzeczy, bo nie dociera, to tak jak tlumaczyc klaczy z klapkami na oczach, ze na prawo i lewo i z tylu tez istnieje zycie.. 🙂
prywatne sprawy to Ty zaczelas tu wprowadzac, wiec zabawilem sie w Twoja gre 🙂 obecny nasz 'konflikt’ wyniknal tu na forum, wiec tu go 'dyskutuje’. a ze sie nie nadajesz na moderatora, to stwierdzam tylko po tym co mi na forum nie pasuje, niezaleznie od innych spraw. ale nie jestes w stanie tego zrozumiec, jak widac.. 🙂
ps: juz Ci dawno tlumaczylem, ze Twoje wrazenia na moj temat sa bledne, ale nie dociera 🙂 jakie to niby sa te ciosy niedozwolone? 🙂
[quote:f7451a4d92]. Szkoda, bo kiedyś fajnie się z Tobą pisało[/quote]
czad
[quote:c085e930f9]. Szkoda, bo kiedyś fajnie się z Tobą pisało
czad[/quote]
z Toba baggins tez sie kiedys fajnie pisalo.. 😛
Sandgirl wrote:W sumie wychodzi na to ze na zdrowie impreza najlepsza – przeszedl i i katar i kaszel 😀 tylko glos troche siadl 😉
lol dopiero teraz na to wpadlas?? :)[/quote]
A sadziłam,że to babski kącik,a z tego co wiem jackyl to nie babka…..Nawet tu nie możemy pobyc same 😕 😀
jackyl wrote:Sandgirl wrote:W sumie wychodzi na to ze na zdrowie impreza najlepsza – przeszedl i i katar i kaszel 😀 tylko glos troche siadl 😉
A sadziłam,że to babski kącik,a z tego co wiem jackyl to nie babka…..Nawet tu nie możemy pobyc same 😕 :D[/quote]
najpierw sie trza nauczyc czytac [Dział (nie) tylko dla kobiet.] a potem mozna sadzic.. 😛
khushdil wrote:jackyl wrote:Sandgirl wrote:W sumie wychodzi na to ze na zdrowie impreza najlepsza – przeszedl i i katar i kaszel 😀 tylko glos troche siadl 😉
A sadziłam,że to babski kącik,a z tego co wiem jackyl to nie babka…..Nawet tu nie możemy pobyc same 😕 :D[/quote]
najpierw sie trza nauczyc czytac [Dział (nie) tylko dla kobiet.] a potem mozna sadzic.. :P[/quote]
lol, zartujemy sobie z kolezanka, ktorej nick mi sie ciezko speluje, a ktos nadgorliwy juz do erystyki przeniosl… co tu sie dzieje?? 😀
jackyl wrote:khushdil wrote:jackyl wrote:Sandgirl wrote:W sumie wychodzi na to ze na zdrowie impreza najlepsza – przeszedl i i katar i kaszel 😀 tylko glos troche siadl 😉
najpierw sie trza nauczyc czytac [Dział (nie) tylko dla kobiet.] a potem mozna sadzic.. :P[/quote]
lol, zartujemy sobie z kolezanka, ktorej nick mi sie ciezko speluje, a ktos nadgorliwy juz do erystyki przeniosl… co tu sie dzieje?? :D[/quote]
jak tak ci trudno przeliterować, to skopiuj i wklej jej nick 😆
jackyl wrote:jackyl wrote:khushdil wrote:jackyl wrote:Sandgirl wrote:W sumie wychodzi na to ze na zdrowie impreza najlepsza – przeszedl i i katar i kaszel 😀 tylko glos troche siadl 😉
lol, zartujemy sobie z kolezanka, ktorej nick mi sie ciezko speluje, a ktos nadgorliwy juz do erystyki przeniosl… co tu sie dzieje?? :D[/quote]
jak tak ci trudno przeliterować, to skopiuj i wklej jej nick :lol:[/quote]
gdzie tu nasturcja widzisz klotnie, ze przenioslas te dwa posty do erystyki? Jak Cie uswiadomilem, gdzie sie powinno posty konfliktowe przenosic, teraz bedziesz wszystko co tylko dasz rade podciagnac tu przenosic? lol, brawo 🙂
juz wpadlas na to kto tu klamal czy jeszcze kilka dni potrzebujesz? 🙂
Nie wiem po co te forum jest.?Chyba po to aby robic z ludzi wariatów….GRATULUJE Leeds.pl
Nie wiem po co te forum jest.?Chyba po to aby robic z ludzi wariatów….GRATULUJE Leeds.pl
A to co pisałam wczesniej było w BABSKI KĄCIK….jak by co…….