Strona główna Działy Zdrowie Elektryczny papieros

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    hummer
    Participant

Witam
    Mam pytanie czy ktoś spotkał się w sklepie z czymś takim jak elektryczny papieros. Szukałem trochę po sklepach ale raczej z miernym skutkiem. Jeżeli ktoś mógłby podpowiedzieć w którym sklepie można dostać coś takiego i w jakich cenach się kształtuje.

Z góry dziekuje za odpowiedź

zlosnica2005
    Członek

Na polskim allegro na 100% kupisz tego papieroska. Mozesz tez poszukac na ebayu.

kaskaleeds21
    Participant

Witam ja mam z Polski takiego papierosa,mam na sprzedaz.odezwij sie na pw

juby
    Participant
    filipek
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kaskaleeds21 wrote:

Witam ja mam z Polski takiego papierosa,mam na sprzedaz.odezwij sie na pw

ma na sprzedaz bo to gowno warte,trzeba ladowac,kupowac nowe naboje co wychodzi pare zlotych taniej niz zwykla paczka a efekt zaden zapewniam.
    U mnie lezy i sie kurzy.

jackyl
    Participant

a w jednej z firm, w ktorych zarzadzam marketingiem, jak zamowisz dzis to Ci wyslemy dzis 😉

papierosek:
    http://www.ednyrion.com/pipes-smoking/smoking-cessation/gamucci/classic-white.html

a moze cygarko?
    http://www.ednyrion.com/pipes-smoking/smoking-cessation/gamucci/disposable-electronic-cigar.html

🙂

karfen
    Participant

Ja kupuję dobre bazy i aromaty do e papierosa. Możesz sobie przejrzeć. Jest dużo ciekawych rzeczy.

jmat
    Participant

Obecnie jest tego pełno wszędzie, ale zastanawiam się czy nie zdrowsze jest już palenie zwykłych papierosów. Kto wie co oni dodają do takich tanich baz i aromatów.

EUPHORIA
    Participant

dokladnie jak napisal filipek i jmat, pelno jest e-cigars, prawie kazdy 'kiosk ruchu’ w centrum i nie tylko…

EUPHORIA
    Participant

a czy ten post powinien byc w kolumnie pt 'zdrowie’ to juz inna sprawa…

ANiwka
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    jmat wrote:

Kto wie co oni dodają do takich tanich baz i aromatów.

I tak lepsze to niż cała masa substancji smolistych w zwykłym papierosie. No i nie truje się wszystkich wkoło.

alinaq1
    Participant

ja własnie jestem na najmniejszym poziomie i nadal chce mi się palić…chyba teraz uzależniłam się od e-papierosa ;/ a kupuje przez internet

Anonim
    Gość

e-papieros niby wcale nie jest taki zdrowy też powoduje raka 🙁

jmat
    Participant
    ”termalogor” wrote:

e-papieros niby wcale nie jest taki zdrowy też powoduje raka 🙁

Oczywiście, że tak – to jeszcze większy syf jest…

luca
    Participant

U mnie elektroniczne papierosy nie okazały się tak skuteczne Niestety ale wróciłam do palenia. Pomogło dopiero zachorowanie bliskiej mi osoby na pochp. Osoba ta paliła przez wiele lat ( oczywiście obecnie już nie pali).

Ogónie to choroba dotyczy praktycznie wszystkich palaczy z długim stażem. Jest nieuleczalna i prowadzi czesto do niepełnosprawności:
    http://pochp.net.pl/co-to-jest-pochp/

Na tej stronie możecie sobie poczytac o tym czym jest .

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.