Strona główna › Działy › Erystyka › kłótnia o referencje
[quote:22010fb3a4=”Wiesław”]:roll: wysyłam właśnie aplikacje na stanowisko prison officera bo wiem że mam realne szanse. Problem niby drobny ale bardzo kłopotliwy: w druku aplikacji jest cały rozdział do wypełnienia przez osobę, która mnie zna co najmniej rok i jest w UK od co najmniej 2 lat (narazie drobiazg) Niestety dodatkowo musi być psychologiem, nauczycielem, burmistrze miasta kapłanem… 🙄 Nie mam pojęcia jak to przeskoczyc bo ja tu (w Wigan) jestem od 10 dni dopiero a moi znajomi jakoś nie bardzo mają z tymi profesjami wiele wspólnego 😆 Jak ma ktos pomysł będe wdzieczny Bardzo mi zależy na czasie bo termin składania ofert niebawem mija
Pozdrawiam[/quote:22010fb3a4]
Namawiasz nas abysmy poreczyli za ciebie nieznajac cie absurd 😯 😯 😯
🙄 wysyłam właśnie aplikacje na stanowisko prison officera bo wiem że mam realne szanse. Problem niby drobny ale bardzo kłopotliwy: w druku aplikacji jest cały rozdział do wypełnienia przez osobę, która mnie zna co najmniej rok i jest w UK od co najmniej 2 lat (narazie drobiazg) Niestety dodatkowo musi być psychologiem, nauczycielem, burmistrze miasta kapłanem… 🙄 Nie mam pojęcia jak to przeskoczyc bo ja tu (w Wigan) jestem od 10 dni dopiero a moi znajomi jakoś nie bardzo mają z tymi profesjami wiele wspólnego 😆 Jak ma ktos pomysł będe wdzieczny Bardzo mi zależy na czasie bo termin składania ofert niebawem mija
Pozdrawiam
Chcesz pracowac w sluzbie wieziennictwa powinienes swiecic przykladem!!!
Namawiasz nas abysmy poreczyli za ciebie nieznajac cie absurd 😯 😯 😯 Postaraj sie o referencje z Polski i ich tlumaczenie .Podejrzewam ze juz pracowales w Polsce wiec postaraj sie o referencje z Polski z miejsc pracy i od osob ktore cie znaja!!!
🙄 spokoboy jak odpisujesz na posty to może poświęć troche czasu na zrozumienie tresci w nich zawartych 😈 Nie znajdziesz w moim poscie ani jednego słowa na temat oczekiwań odnośnie poświadczenia nieprawdy przez kogokolwiek. Chciałem jedynie ewentualnego pomysłu na rozwiązanie problemu. To czy świece czy nie świece przykładem ocenią ci co oceniać powinni… Rekomendacje z Polski mam oczywiście opowiednio przetlumaczone ale oni oczekują dodatkowo takiej o jakiej napisałem
I tak pozdrawiam 8)
Tak z ciekawości, jakie masz kwalifikacje na prison officera? W Polsce klawiszem byłeś?
Nie zrozum mnie źle, ale nie wydaje mi się żebyś po całych 10 dniach pobytu w tym kraju miał realne szanse na pracę w tak 'delikatnej materii’ jak HM Puszka. Raczej nie zatrudnią nikomu nie znanego osobnika który wczoraj przyjechał znikąd i nikt go tu nie zna (po to są te referencje)…
Ale życzę powodzenia.
Tak z ciekawości, jakie masz kwalifikacje na prison officera? W Polsce klawiszem byłeś?
Nie zrozum mnie źle, ale nie wydaje mi się żebyś po całych 10 dniach pobytu w tym kraju miał realne szanse na pracę w tak 'delikatnej materii’ jak HM Puszka. Raczej nie zatrudnią nikomu nie znanego osobnika który wczoraj przyjechał znikąd i nikt go tu nie zna (po to są te referencje)…
Ale życzę powodzenia.
Dokladnie musisz tu troche pobyc ,pobyc sobie aby cie ludzie poznali i wtedy bedziesz mial referencje od osob ktore cie znaja i z miejsc gdzie pracowales.Nnie widze innego rozwiazania ,mozesz tez kupic referencje ale to sliska sprawa i odradza,albo ktos kto cie nie znam napisze .poswiadczy za Ciebie ja tego nie zrobie i odradzam /nara 😡 😡 😡
Jak wspomnieli moi szanowni Przedmówcy sytuacja wygląda cienko jak skóra na jajach.
Jedyne czego radzilbym Ci sprobowac to porozmawiac z polskim księdzem w UK, o ile oczywiscie jesteś wierzący i praktykujący. Jeżeli do tego miałbyś dobry feedback ze swojej parafii w Polsce może jest nadzieja na uwzględnienie tego rodzaju referencji.
Powodzenia.
a nie mozesz poprosic kogos kto jest w polsce i zna cie wystarczajaco dlugo o wystawienie takich referencji? ja starajac sie o prace tutaj bylam jeszcze w polsce…referencje mialam wystawione na dodatkowych papierkach, nastepnie przetlumaczone (nie przysiegle) popytaj dokladnie bo byc moze nagna sie co do profesji osob wystawiajacych referencje….anglicy sa dosyc elastyczni czasami…racje mam ?: 😉
a nie mozesz poprosic kogos kto jest w polsce i zna cie wystarczajaco dlugo o wystawienie takich referencji? ja starajac sie o prace tutaj bylam jeszcze w polsce…referencje mialam wystawione na dodatkowych papierkach, nastepnie przetlumaczone (nie przysiegle) popytaj dokladnie bo byc moze nagna sie co do profesji osob wystawiajacych referencje….anglicy sa dosyc elastyczni czasami…racje mam ?: 😉
AGA przeciez kazdy rozumujacy czlowiek by juz dawno wpadl na ten pomysl a nasz Wiesiu -Januszek -Nie!
przeciez widac ze to pol Januszek bo by sam ruszyl mozgownica a nie prosil o podpowiedz w tak banalnej kwesti jak referencje
ejjjj…no daj mu szanse…nowe haslo przewodnie? KAZDY MA PRAWO DO BYCIA JANUSZEM? :):) pozdrawiam przy okazji 🙂
😆 z tymi januszkami to już tutaj przesadzacie trochę 8) Gadałem wczesniej żeby czytać uważnie a nie bakać jak ostatni… Referencje z Polski mam i to naprawde dobre i nie fałszowane żeby było jasne, księdza do grzechu namawiać nie będe to chyba też w miarę dla was logiczne mam nadzieje. Oferta o której piszę jest dostępna na stronach internetowych, odbyłem wstępną rozmowę, konsultowałem się w jobcentre więc nie gadajcie dla samego gadania jak nie macie za dużo do powiedzenia 🙄 Sorki ale gadanina o januszkach dobijała mnie juz w Polsce jak tu wchodziłem nawet z ciekawości. Propozycja kupienia rzeczywiście zostanie teorią… Postanowiłem wysłać aplikację lekko wybrakowaną Zobacze co z tego wyniknie. Na rozmowę kwalifikacyjną do kryminału w manchesterze nie dostalem sie bo jestem tu za krótko o jakieś 3 latka natomiast do innych nawet po 10-dniowym pobycie mam szanse i sorki – nie jest najważniejsze co robiłem w Polsce – widać w miarę dużo
Pozdrawiam i niniejszym kończę ów totalnie błachy temat 8)
😆 przepraszam tak z rozpędu jeszcze do złosliwego niby spoxboya: napisałeś w pierwszej odpowiedzi tak: [i:f751c7465f]Namawiasz nas abysmy poreczyli za ciebie nieznajac cie absurd [/i:f751c7465f] Czy to ma oznaczać że na tym forum burmistrzowie, księża, psychologowie siedzą 😆 Obawiam się, że Twoich referencji to za bardzo by nie czytali…. 🙄
oj koguty koguty :):):)