Strona główna › Działy › Śmietnik › studia informatyczne
no prosze i juz wiemy ze juleczka jest po studiach informatycznych i ma taka dobra prace ,jak to milo jest sie pochwalic ,coz za proznosc puuufff hahaaaa 😀 😀 😀 😀 😀
no prosze i juz wiemy ze juleczka jest po studiach informatycznych i ma taka dobra prace ,jak to milo jest sie pochwalic ,coz za proznosc puuufff hahaaaa 😀 😀 😀 😀 😀
Z jakiej ty jestes planety????
Wez pedz i wiecej sie tu nie pokazuj jak nie masz nic do powiedzenia w temacie.
Z jakiej ty jestes planety????
Wez pedz i wiecej sie tu nie pokazuj jak nie masz nic do powiedzenia w temacie.
Ciii….!!! To nasz troll forumowy, wlasnego chowu. Prosimy nie dokarmiac!
Ciii….!!! To nasz troll forumowy, wlasnego chowu. Prosimy nie dokarmiac!
hmmm
To niech sobie trolluje na onecie 😀 😀
Tam znajdzie ludzi na swoim poziomie… (co tez jest watpliwe ale warto sprobowac jesli moglbym cos zasugerowac oczywiscie)
😀 😀 😀
cayuga masz chyba skrzywienie zawodowe te sec urity ci sie przelozylo na forum 🙄 pedz?co to za slownictwo troszke wiecej kultury prosze
//Bardzo proszę o powrócenie do głównego tematu rozmowy i nie robienie kolejnego off-topa. Wszelakie posty [b:379c4c6ae6]nie nawiązujące do głównego wątku[/b:379c4c6ae6] od tego momentu będą [b:379c4c6ae6]kasowane![/b:379c4c6ae6]
Dzieki
HardcoR[/color:379c4c6ae6]
cayuga masz chyba skrzywienie zawodowe te sec urity ci sie przelozylo na forum 🙄 pedz?co to za slownictwo troszke wiecej kultury prosze
miles wrote:cayuga masz chyba skrzywienie zawodowe te sec urity ci sie przelozylo na forum 🙄 pedz?co to za slownictwo troszke wiecej kultury prosze
Ojejku, ja tez chyba mam skrzywienie zawodowe.
PUTO$ zamiast $PUTO ?
Nie jestem ekspertem od RegExow, ale wydaje mi sie ze $ to jest koniec linii, nieprawdaz?
Jestem od kilku lat developerem w finansowej instytucji, ale – dla odmiany – uzywam Javy w srodowisku webowym.
cayuga wrote:miles wrote:cayuga masz chyba skrzywienie zawodowe te sec urity ci sie przelozylo na forum 🙄 pedz?co to za slownictwo troszke wiecej kultury prosze
Ojejku, ja tez chyba mam skrzywienie zawodowe.
PUTO$ zamiast $PUTO ?
Nie jestem ekspertem od RegExow, ale wydaje mi sie ze $ to jest koniec linii, nieprawdaz?
Jestem od kilku lat developerem w finansowej instytucji, ale – dla odmiany – uzywam Javy w srodowisku webowym.[/quote]
Zgadza sie. $PUTO oznacza koniec linii.
Nie wiem jak w javie ale pod UNIXEM taka skladnia jaka podalem jest poprawna 🙂
Poza tym istnieja rozne wersje egrepa (lub innych parserow RegEx) ktore czasem roznia sie drobnymi szczegolami (skladnia)…
Na moim systemie to wyrazenie zwraca odpowiedni ciag 🙂 🙂