Strona główna Działy Erystyka zły dzień Sylwka

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    sylwek
    Członek

Rany, ludzie ruszcie mózgami, przeszukajcie forum, przeszukajcie Google i wtedy zagadajcie. Mam doświadczenie w takiej agencji ale nikomu jej nie polecam, tym bardziej że TU lepiej nie jest. Czemu tak jest że dwupostowi użytkownicy nie przelądają forum ???? Za niedługo znowu pojawi się temat jeb….go Home Office i Nin-u!!!! Ileż można ?? Pewnie do nieskończoności…

Chyba mam zły dzień, resztę przepraszam i
    Pozdrowionka

Niccolas
    Członek

take it easy Sylwek.
    Jasne ,ze sa.Tu tez jest cywilizacja.A buduje sie caly czas cos nowego.A nie jak w PL raz na 5 lat.Co do reklamy w swiecie zachodniej cywilizacji, to chyba wam nie musze tlumaczyc.
    Nie znam konkretnych adresow tych biur, ale jak sie postaracie to znajdziecie, bo sa.
    Spotkalem tez kilka osob z PL, ktore pracuja na stanowiskach architektow itp. Na pewno jest zapotrzebowanie w branzy i na was jak macie kwalifikacje.Powodzenia.

Alex&Marta
    Participant

dzieki za info ;]

a dla kolegi ktory sie tak irytuje ;] sorki jesteśmy nowymi osobami na forum,

sylwek
    Członek

Trochę mnie poniosło ostatnio, także przepraszam za tych parę zgryźliwych postów. Część musiałem skasować, były poniżej mojego poziomu. Ciężki tydzień mam strasznie i bardzo nerwowy – to dlatego.
    Pozdrawiam i papapa

Niccolas
    Członek

no, sie porawiles Sylwek.I chwala Ci za to.Take care, be happy.

sylwek
    Członek

A to co ???

Posty z 2006-ego?? Hmmm az sie zalogowalem ze zdumienia :-I

No jak My tu takie starocie bedziemy odgrzewac …….

Pozdrawiam
    Sylwek

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.