Strona główna Działy Hobby szukam pilnie serwisu do montażu polsatu

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    saxo
    Członek

Szukam kogoś kto ustawi mi antenę, przeprowadzka. Proszę o kontakt na maila lub PW, jest to pilne.
    Pozdrawiam.

nierja
    Członek

Ja ostatnio mialem ten sam problem. kumpel z pracy dal mi telefon (07907936684). Na drugi dzien bylo zrobione szybko, latwo i solidnie. Do tego gwarancja….

saxo
    Członek

dzięki 🙂
    ja byłem już umówiony z facetem, mówi, żeby dzwonić 2 dni przed, ale w ogóle nie odpowiada na smsy, telefony, jakiś idiota. Pracował wcześniej z wyniczenko z londynu, klika debili jakaś.

saxo
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    saxo wrote:

dzięki 🙂
    ja byłem już umówiony z facetem, mówi, żeby dzwonić 2 dni przed, ale w ogóle nie odpowiada na smsy, telefony, jakiś idiota. Pracował wcześniej z wyniczenko z londynu, klika debili jakaś.

w razie, jak się nie uda, to jakie są ustawienia anteny, bo może wezmę firmę angielską, te z dekodera spisać?

chomik
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

saxo wrote:

saxo wrote:

dzięki 🙂

w razie, jak się nie uda, to jakie są ustawienia anteny, bo może wezmę firmę angielską, te z dekodera spisać?[/quote]

Wejdz sobie na drabine i sam sobie ustaw – polsat szybko da sie zlapac i to bez zbednych wydatkow 🙂

saxo
    Członek

chomik, nie mam drabiny, nie mam wiertarki, nie mam zacisków do kabla, nie mam wtyczek, kabla, jak mam to zrobić? Kupić na jednorazowy montaż, a potem wyrzucić? Pewnie żebym sobie poradził, montowałem w polsce kablówki, ale nie mam sprzętu.
    na dodatek nie wiem, jak się montuje w regipsach, nie wiem, czy nie będę chciał powiesić plazmy na ścianie.

saxo
    Członek

drażni mnie nieuczciwość monterów z polsatu, jak jam się z kimś na coś umawiam, to jestem słowny, choćby się waliło i paliło, a takich ludzi nie rozumiem. Jak można mówić, że wszystko będzie ok, a potem nie odbierać telefonów? To tylko polacy chyba tak robią, zresztą nieważne, nie lubię ludzi niesłownych, gard[/color:2199f0ce91]zę nimi.
    [/size:2199f0ce91]

saxo
    Członek

nierja wrote:

Ja ostatnio mialem ten sam problem. kumpel z pracy dal mi telefon (07907936684). Na drugi dzien bylo zrobione szybko, latwo i solidnie. Do tego gwarancja….

co comment.

kunegunda
    Participant

szkoda ze jestes z M toche daleko. Ostatnio dozucilem montaz anten do swoich uslug, ale M to daleko. (kupilem sprzecik do wykywania sygnalu tak ze ustawianie anten to teaz przyjemnosc ) 😆 😆

saxo
    Członek

no widzisz kunegunda, ale poczytałem na necie i z ustawieniem nie ma problemu, wiem, jak jest ustawiona moja aktualna antena, patrzę po niej i po innych talerzach i po sprawie.
    Co innego trzeba mieć, żeby takie rzeczy robić: sprzęt i zamiłowanie do tej pracy, ja tego nigdy specjalnie nie lubiłem, choć montaż kablówki różni się zasadniczo od satelity, to trzeba było ludziom ustawiać kanały, różne telewizory, masakra. UPC za to długo nie płaciła, więc jak w ciągi dnia znalazło się paru klientów, starszych ludzi, którzy wiadomo, że sobie nie poradzą, to była masakra, do domu wracałem po 12 w nocy nieraz, bo zlecenia musiałem z dnia zrobić, a klientów do których się spóźniałem przepraszać, dlatego nie lubiłem tej pracy.
    Potem upc zaczęła naliczać kasę za strojenie tv i nasza kasa się zmieniła, ale też ludzie, widząc, że to kosztuje, nie chcieli tej usługi.
    Może poprosili wnuka, córkę. W końcu ktoś młody to chyba każdy potrafi dostroić kanały wg uznania.

kunegunda
    Participant

tak ale zeby np. zamontowac pozadnie antene pierwszy raz musisz miec sprzet np drabina, wiertarka, itp. mozesz tez w poblizu niemiec nikogo kto ma akurat antene (nadal sie zdaza) i jesli nie masz od kogo tego wszystkiego pozyczyc wtedy wydajesz pare funciakow zeby ktos to w kilka minut za ciebie zrobil (pozatym mozesz by zajebi… leniem i wolisz pogzac dupe w fotelu zamiast skakac jak pajac na drabinie 😉 😆 )

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.