Strona główna Działy Śmietnik wright choice recrutment

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    sivamk
    Członek

tak dokladnie, po tej nachalnosci stwierdzilam ze to jest jakis wkret, dlatego dalam sobie spokoj. nie ma co zawracac sobie glowy, nieznanymi agencjami, lepiej zainteresowac sie tymi juz popularnymi i uznanymi w miescie. pozdrawiam serdecznie

skrzatek22
    Członek

Gdzieś biją dzwony, tylko nie wiadomo, w którym kościele:)
    Bez obrazy, ale mądry wie, co mówi, a głupi mówi, co wie:)
    Gdzieś ktoś coś usłyszy, nie jest w 100% pewien, albo nie potrafi szukać, więc później można przeczytać głupoty tego właśnie typu, same negatywne komentarze.
    Właśnie moja koleżanka dostała przez Ride Choice pracę i jest bardzo zadowolona, a że poszukują dziewczyn, świadczy o tym, że do pewnych prac potrzebna jest tylko i wuyłącznie kobieca ręka.
    Biuro mieści się na Beestonie.
    Mówi się tutaj o nas Polakach, że lubimy plotkować, bo i owszem, tego typu komentarze o tym świadczą, ale bez przesady: "whorehouse", głodnemu chleb na myśli. Niektóym się wydaje, że dziewczyny nadają się tylko do jednego, bo może takie właśnie dziewczyny piszą te głupie komentarze, bo same takie są. A opinia o Polkach też nie jest z resztą tutaj najciekawsza, więc wszystko jasne.

sebaLEEDS
    Członek

Sorki ale ja znam ta agencje tylko nie rozumiem jednego dlaczego jej nikt z was nie znalazl ja zaraz jak wpisalam poprawnie znalazlam
    http://www.wrightchoicerecruitment.com/

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.